|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom: 40
|
![]() W związku, że nowy dzwonek też nie jest wg. was taki super, _Omega_ zrobił mi nowy dzwonek (nie prosiłem go ^^). Teraz do was należ decyzja, który będzie występował w fake'u. Oto one:
![]() Jeżeli obydwa wam nie pasują, dajcie mi nowy jeżeli chcecie. Wspólnie wybierzemy najlepszy ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Pierwsza część, druga część, trzecia część... a dzieje się tyle co nic?
Dzikie to zdeka, dziwnie wygląda ta trawa i all co powiększone. Dzika fabuła. @dzwonek Ten Omegi zrób do wielkości swojego, albo swój pocienuj. Eu sou.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() średnia ocen tego fejka- 8-10\10
na ile zasługuje? 3\10 max 6\10.... Słaba fabuła, brak miodności, dziwna trawa na polanie, FABUŁA! nie wiadomo o co łazi, kto z kim czym i jak.... nie wspomnę o dzwonku i tablicy. No i o sprzątaczce.. wniosek.. nie.... Przejmuj się takimi komentami tylko ĆWICZ! może za 5-6 miechów twoje faki będą najlepsze na świecie!(albo na tym forum :F) -co wysiłkiem nie będzie buhahaha Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 16-09-2007 o 08:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raco Lutar
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 44/51
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Praktycznie przez 3 odcinki nic sie nie dzieję, za krótkie.
IMO : 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Fake zajedwabisty i wydzumisty
![]() Rob dalej,czekam na next part. 12/10 za: -ladne wykonanie(mi sie podoba w kazdym razie) -ciekawa fabula -i wiele innych ![]() PS.Nie rozumiem czemu wiekszosc ludzi sie czepia ze ktos robi w "OTS ME".Moze mi ktos wyslac Priva i wyjasnic? |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, miałeś rację. Ta część była najnudniejsza. Ale zapowiada się ciekawie
![]() No to podsumowanie. plusy: -fabuła -dobre chęci -i inne minusy: -krzywe napisy na tablicy -dzwonek nie lepszy -brak next parta ![]() będzie 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake bardzo mi sie podoba tylko czemu nie robisz dalej czekam na next part a jak autor nie ZROBInext parta to mu na pw napisze
![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, bardzo inteligentni jesteście. Naprawdę super fabuła.
Ile pan autor ma lat? W ogóle ty do gimnazjum chodzisz? I co, ustawki sobie robicie po szkole? Żal mi ciebie jeśli przedstawiasz tu życie w twojej szkole. BTW. Po kiego taki shit odświeżyłeś?
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() Ladnie ladnie tylko chyb troche malo... :..( Ale serio, bardzo fajne narazie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Zajebiste, szybko rob wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Dno jakich mało. Sam pomysł ciekawy, ale wykonanie leży&kwiczy. Na miejscu autora zaprzestałbym robienia czegoś takiego.
Nawet nie skomentuję dzwonka i tablicy w pierwszej części. Po co się denerwować? ![]() A błędy ortograficzne... Chłopie, bój się Boga! Zainwestuj w słownik albo każde zdanie jakie masz zamiar włożyć do fake`a przepuszczaj przez Worda. 2/10. Na zachętę. @ down Usunięty na pańskie życzenie ^^ Mój błąd, nie zauważyłem daty fake`a ;]
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() Ostatnio edytowany przez Philozof_ - 26-12-2007 o 13:30. Powód: ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zbanowany
|
![]() @up - twój podpis
Cytuj:
![]() P.S. Proszę, nie odświeżajcie już tego tematu :/ |
|
![]() |
![]() |