|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh kurde że też ja mam takie szczeście że mi photobucket blokuje konto, no ale będę wklejał linki bo chyba działają
![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() kiedy dasz nowe ss-y??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Omfg ale tego dużo...!!! Więc GRAAAAAAAAATZ (gratz też lvl i eq)
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() gratuluje ci najwiekszego idiotyzmu na tym forze... wlasnie przyznales sie ze jeste acc sharer'em .... n-c kurna cos sie klawiatura zje..ala i nie moge wstawiac polskich znakow
![]() ![]() ![]() ''Skilli knighta nie pokazałem ze względu na współownera, który jeszcze nie chce się chwalić Wciąż trenujemy..'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za chwilę dodam nowe screen'y i mam do was takie pytanie.. Czy mam pousuwać screen'y z Gs hunt?? Bo jest ich za dużo są nudne i czasami się powtarzają. No więc mają zostać czy usunąc z przynjamniej połowę?? Zaraz będą nowe screen'y.
EDIT: Oto nowe screen'y. Jeszcze raz dla tych co nie widzieli.. Phoenix Shield: ![]() W ostatnim czasie padłem dwa razy druidem i z 24 lvl na 22 lvl i z 35 mlvl na 32 bodajże tak więc trzeba odrabiać :/ : ![]() ![]() Teraz ss'y z knighta. Najpierw parę lvl: ![]() ![]() I skille: SHIELD: 71 shield: ![]() 72 shield: ![]() 73 shield: ![]() 74 shield: ![]() CLUB: 73 club: ![]() 74 club zgubiłem gdzieś ![]() 75 club: ![]() A aktualnie wygląda to tak: ![]() Były prośby żebym wrzucił screen'y z huntów. No cóż z pewnością niedługo pojawią się takie fotki ale chwilowo muszę zająć się treningiem i expieniem. Pewnie po 50 lvl pójdę na jakiś hunt i porobię fotki.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 25-02-2005 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() no gratz skilli levela itd...
![]() spoko screeny, more plx ![]() hehe nawet mój druid sie załapał na screenach ![]() @offtopic: dzisiaj mi chcieli już 2 razy druta ubić ![]() za pierwszym razem lognąłem sie na mastera i ubiłem tego pk 10lvl ![]() a potem zwiałem pod depo bo mnie 3 naraz atakwoało ![]() ![]() ![]() ![]() ale spoko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() multi client albo share account, any way lame plx.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To nie jest MC ani share account. Masz XP to 1 użytkonik 1 tibia włączona a pozatym gram z bratem..
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() No no no widze za***iste postępy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Fangorn Forest
![]() |
![]() Masz zamiar tu wklejac kazdy ss jaki w zyciu zrobisz? Obawialbym sie o te forum gdyby bylo wiecej takich osob jak Ty, ktorzy wklejaja co popadnie. Rownie dobrze mozesz dodawac co ciekawsze fotki a nie serie niekonczacych sie advow we wszytkich skillach. Podtren troche Axe i daj nam wszystkie ssy jakie zrobisz... tak do 60 skilla ok? Chcem zobaczyc KAZDY Twój adv, naprawde czekam na to ;o ( i chcialbym zobaczyc Twoj adv w 46 fishingu, moglbys go zamiescic? Podobno wyszedl Ci bardzo ciekawy ss =] )
Przemysl to... A tak ogolnie gratuluje lvla~ Ostatnio edytowany przez Esseath_Evelienn - 25-02-2005 o 18:00. |
![]() |
![]() |