![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: dawno dawno temu
Świat: Elysia
|
![]() ...
dla waszej informacji nie stawiam swieczek zeby byc trendi... to jest "symbol" nie wiem czy wiecie co to oznacza!! po 2. to jest prawda az taki glupi nie jestem zeby sobie zartowac ze smierci.. po 3. za godzine wlasnie wyjezdzam na pogrzeb z 20 innymi osobami z mojego miasta bo pogrzeb jest o 15...i wiem ze mnie sumienie ruszy i chociaz mam te 21 lat to pewnie plakac bede .. jak kazdy po stracie kogos kogo sie znalo lubialo itp wiec prosze Was nie probojcie mni wjechac na ambicje ze stawiam swieczki ..internetowy napinacz itp.. jak chcecie o nas pogadac to zalozcie osobny temat a nie w tym sie kluccie bardzo was o to prosze bo moze kiedys przeczyta to jego brat ciotka matka itp i zobaczy co sie tu dzieje.. i ze jego syn wlasnie z takimi ludzmi siedzial gral itp spedzal ostatnie swoje miesiace zycia przed gra z tymi ludzmi ktorzy sie tu wyklinaja to pewnie ich skreci ... Chłopaki dajcie sobie na wstymanie nie od tego jest temat mamy wspominac chlopaka ktory na zawsze zostanie w bynajmniej mojej pamieci! jako usmiechniety i zadowolony ze wszytskiego chlopak.. i chcialbym zeby tak zostalo wiec jeszcze raz sie powtorze ci co go nie znali niech sie tu nie wyklucaja ze stawianie[*] to glupota itp niech poprostu przejrza temat i ida sobie dalej... pozdrawiam..
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Poziom mag.: 65
|
![]() Do tych ktorzy sapia ze o internetowe swieczki,o bezsens tego theard.
Forum jest po to,by na nim pisac,nie jest to forum publiczne,nazwa tematu jest wlasciwa. Wiec jesli was to wqrwia lub nie rozumiecie sensu to chociaz nie spamujcie. Wolnosc slowa jest panowie/panie czy wam sie to podoba czy nie. Marian czul potrzebe zrobienia tego tematu i go zrobil,to chyba normalne,kiedy jest Ci zle,przykro czy cos,ze szukasz ujscia dla tych emocji. Koles byl graczem Elysia,tak jak ktos wspomnial wczesniej,warto poinformowac o tym innych ludzi,ktorych Wrzosiu znal tylko i wylacznie z game. Nie wiem po co wypisujecie takie cuda,skoro widzisz tytul theard i on Ci sie nie podoba to poprostu nie wchodz.Nie po to ten temat zeby sie klocic. Ne wiem czy ludzie ktorzy pakuja sie w taki theard chociaz ich takie rzeczy wqrwiaja wchodza w zeby qrwa zablysnac czy moze pokazac ze maja odwage isc pod prad. Jak isc pod prad to isc z honorem i twarza, bo obrazanie tutaj kogokolwiek mija sie z celem. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@down: jeśli byłeś na jego pogrzebie, to bardzo dobrze. Gdyby był moim przyjacielem prawdopodobnie także bym się wybrał. Sam w sobie temat nawet nie jest najgorszym pomysłem, chociaż dział odpowiedniego świata na forum.tibia.com byłoby zapewne lepszym miejscem... ale[*] są po prostu żałosne.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 28-09-2007 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Gildia: dawno dawno temu
|
![]() Cytuj:
szczerze? nie rozmawiam z Toba znales go? pewnie nie to pokiego sie tu wypowiadasz?... wiesz co? wlasnie wrocilem z pogrzebu nie chcialbys widziec tych wszytskich ludzi ktorzy tam byli i dla mnie wazne jest to ze tu to napisalem i nie zmienie zdania jak Ci sie nie podoba to omijaj ten temat... dzieki Pit3r
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() spoko, umarl to umarl, chcesz go wspominac to idz sie pomodl troche
Ostatnio edytowany przez siniestro - 28-09-2007 o 21:15. |
![]() |