Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Elysia

Notki

Elysia Wydarzenia ze świata Elysia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-09-2007, 22:49   #41
Malitian
Użytkownik Forum

Malitian's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Domyślny

Ehh najgorsze co jest w życiu to gdy matka musi pochować swoje dziecko
Malitian jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-09-2007, 23:41   #42
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Przykro z tego powodu nam wszystkim ale jak wiadomo na akzdego kiedys przyjdzie czas to jest nieodparta czescia zycia a raczej koncem zycia. ave
Rav jest offline  
stary 28-09-2007, 14:05   #43
Marian87
Użytkownik Forum

Marian87's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Domyślny

...
dla waszej informacji nie stawiam swieczek zeby byc trendi... to jest "symbol" nie wiem czy wiecie co to oznacza!! po 2. to jest prawda az taki glupi nie jestem zeby sobie zartowac ze smierci.. po 3. za godzine wlasnie wyjezdzam na pogrzeb z 20 innymi osobami z mojego miasta bo pogrzeb jest o 15...i wiem ze mnie sumienie ruszy i chociaz mam te 21 lat to pewnie plakac bede .. jak kazdy po stracie kogos kogo sie znalo lubialo itp wiec prosze Was nie probojcie mni wjechac na ambicje ze stawiam swieczki ..internetowy napinacz itp.. jak chcecie o nas pogadac to zalozcie osobny temat a nie w tym sie kluccie bardzo was o to prosze bo moze kiedys przeczyta to jego brat ciotka matka itp i zobaczy co sie tu dzieje.. i ze jego syn wlasnie z takimi ludzmi siedzial gral itp spedzal ostatnie swoje miesiace zycia przed gra z tymi ludzmi ktorzy sie tu wyklinaja to pewnie ich skreci ... Chłopaki dajcie sobie na wstymanie nie od tego jest temat mamy wspominac chlopaka ktory na zawsze zostanie w bynajmniej mojej pamieci! jako usmiechniety i zadowolony ze wszytskiego chlopak.. i chcialbym zeby tak zostalo wiec jeszcze raz sie powtorze ci co go nie znali niech sie tu nie wyklucaja ze stawianie[*] to glupota itp niech poprostu przejrza temat i ida sobie dalej...

pozdrawiam..

" Graj i pozwól grać innym.. " < tyle

Kiedys...

Mariandpst/Oxido Shenron/Xindi Shenron
Marian87 jest offline  
stary 28-09-2007, 18:50   #44
Pit3r
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Poziom mag.: 65
Domyślny

Do tych ktorzy sapia ze o internetowe swieczki,o bezsens tego theard.

Forum jest po to,by na nim pisac,nie jest to forum publiczne,nazwa tematu jest wlasciwa. Wiec jesli was to wqrwia lub nie rozumiecie sensu to chociaz nie spamujcie. Wolnosc slowa jest panowie/panie czy wam sie to podoba czy nie. Marian czul potrzebe zrobienia tego tematu i go zrobil,to chyba normalne,kiedy jest Ci zle,przykro czy cos,ze szukasz ujscia dla tych emocji. Koles byl graczem Elysia,tak jak ktos wspomnial wczesniej,warto poinformowac o tym innych ludzi,ktorych Wrzosiu znal tylko i wylacznie z game. Nie wiem po co wypisujecie takie cuda,skoro widzisz tytul theard i on Ci sie nie podoba to poprostu nie wchodz.Nie po to ten temat zeby sie klocic. Ne wiem czy ludzie ktorzy pakuja sie w taki theard chociaz ich takie rzeczy wqrwiaja wchodza w zeby qrwa zablysnac czy moze pokazac ze maja odwage isc pod prad. Jak isc pod prad to isc z honorem i twarza, bo obrazanie tutaj kogokolwiek mija sie z celem.
Pit3r jest offline  
stary 28-09-2007, 19:02   #45
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marian87 Pokaż post
...
dla waszej informacji nie stawiam swieczek zeby byc trendi... to jest "symbol" nie wiem czy wiecie co to oznacza!!
To nie symbol, to trzy klawisze na krzyż. Chcesz symbolu? Idź mu zapal znicz na PRAWDZIWYM grobie.

@down: jeśli byłeś na jego pogrzebie, to bardzo dobrze. Gdyby był moim przyjacielem prawdopodobnie także bym się wybrał. Sam w sobie temat nawet nie jest najgorszym pomysłem, chociaż dział odpowiedniego świata na forum.tibia.com byłoby zapewne lepszym miejscem... ale[*] są po prostu żałosne.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 28-09-2007 o 21:06.
Lasooch jest offline  
stary 28-09-2007, 19:24   #46
Marian87
Użytkownik Forum

Marian87's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
To nie symbol, to trzy klawisze na krzyż. Chcesz symbolu? Idź mu zapal znicz na PRAWDZIWYM grobie.

szczerze? nie rozmawiam z Toba znales go? pewnie nie to pokiego sie tu wypowiadasz?... wiesz co? wlasnie wrocilem z pogrzebu nie chcialbys widziec tych wszytskich ludzi ktorzy tam byli i dla mnie wazne jest to ze tu to napisalem i nie zmienie zdania jak Ci sie nie podoba to omijaj ten temat... dzieki Pit3r

" Graj i pozwól grać innym.. " < tyle

Kiedys...

Mariandpst/Oxido Shenron/Xindi Shenron
Marian87 jest offline  
stary 28-09-2007, 21:12   #47
siniestro
Użytkownik Forum

siniestro's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006

Profesja: Paladin
Domyślny

spoko, umarl to umarl, chcesz go wspominac to idz sie pomodl troche

Ostatnio edytowany przez siniestro - 28-09-2007 o 21:15.
siniestro jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania