![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() @up
Tak swoją drogą, to na moje oko, tak średnio pasujesz do Estroza i graczy jego pokroju... (Bo jesteś z nim w gildii czyż nie?) A nawet jeżeli Soulmann, do zaliczenia areny używał bota, to co wam to do cholery przeszkadza?! Wielu dobrych graczy wspomaga się toolami, więc nazywanie ich noobami i takimi tam innymi dupkami jest zwyczajnie nie na miejscu. Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Hua hua a ty znow sie tlumaczysz...
Pamietaj Soulmann - tlumacza sie tylko winni - albo glupcy. PS. Jako tutor powinienes chyba wiedziec ze namelock sie z powietrza nie bierze - sam sobie nicka nie zmienilem. Ktos musial mnie zaraportowac - proste, nie donioslem sam na siebie. (gratuluje ci w takim razie umiejetnosci ze w mniej niz pol sek zdazyles mringa zdjac do bp i z powrotem tego samego zalozyc)
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() 18:22 Elziros [72]: SOUL MAN ROBI ARENE NA BOCIE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() @Xeremon
Nigdy nie wierz w plotki, te nt. Estroza też. Ja również sporo słyszałem na jego temat, jakiś 1% z tego okazał się prawdą. @sebito2000 Żartował, często siebie nawzajem wyzywamy od boterów, ot taka oznaka lubienia się. @Sir Dark Archeon Ewentualnie ten kto jest czysty. Wolałbyś, żebym zignorował wszystkie Twoje zarzuty? Wtedy byś napisał, że po cichu do wszystkiego się przyznaję, tak źle i tak niedobrze. Tłumaczą się Ci, którzy są niewinni, a ludzie nazywający ich głupcami sami nie mają jaj, żeby przeciwstawić się ewentualnym zarzutom im stawianym. Co do namelocka - raporta sam sobie nie musiałeś wystawiać, niemniej nick wybrałeś sam jak podejrzewam. Jako (były) tutor powinieneś wiedzieć, iż ranga ta przypisana jest nie do danej postaci, a do danego konta, więc bezzasadne było pisanie kilka postów wyżej, że donieśli na Ciebie 'koledzy' - mógł to zrobić każdy tutor, który założy sobie konto na Twoim serwerze. Byłbym zapomniał, dziękuję za gratulacje. Tak, wiem, miałem już nie odpisywać ale tak tknęło mnie, żeby wyjaśnić sprawę Estroza, więc przy okazji ustosunkowałem się do nowych mądrości mojego ulubieńca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ponad to twoja teoria by sie nie zgadzala z tym co napisal soulmann - bo sam napisal ze zdjol go i zalozyl spowrotem (tego samego) by go zuzyc do konca. Wniosek? Zdjol go recznie na wlonczonym bocie ktory po zdjeciu ringa zalozyl go automatycznie tuz po tym jak ring wylondowal w bp - widac to jak na dloni na filmie. ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Widzę, że bardzo się tym przejąłeś... Może napiszesz jeszcze pracę magisterską "Czy Soulmann używał bota na Warlord arena? o.0"
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie - a co argumenty sie skonczyly?
![]() |
#49 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Sir Dark Archeon
jestes zalowy, wez kup sobie kredki idz pomaluj zrelaksuj sie jakos , to naprawde dory pomysl bo narazie tylko spamisz jak kretyn tutaj nie piszac nic madrego ![]() Btw. Fajnym polskim operujesz : (Az kuje w oczy, tu nawet mozilla nie pomoze xD ) Cytuj:
Grateczki Soulmann Latwo,przyjemnie i bez wysilku to krótki opis 3 areny w Twoim wykonaniu (= Mi zaraklo 4 ssów a bym zrobil 83 msem ![]() P.S. DAj spokój juz z tym noobem (noobami) szkoda klawiatury i nerwow, to polska : tu jak wznieszesz sie na pulap na ktorym inni nigdy sie nie znajda to dojebia sie o WSZYSTKO nawet nie majac racji (jak kolega Sir Dark Archeon) wrzuc na looz i pierdol to , moja skromna rada ![]() p0zdr0 3m sie Ostatnio edytowany przez pap - 05-10-2007 o 20:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twoje błędy ortograficzne, na które już nauczycielki w podstawówce zwracały uwagę ,nie wskazują iż masz te 26 lat. To samo ma się do Twojego nicku przed namelockiem , gratuluje pomysłowości. Żal Ci chyba dupę ściska że ktoś na 96lvl to zrobił.
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg Pap jesteś głupszy niż ustawa przewiduje poprawiasz kogoś błędy a sam je robisz
![]() spokój pisze się przez "ó" a nie "u" |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() za to Ty masz mozille ktora poprawia bledy i jestes kogz. _/ sorry "miszczu" polskiego , jeden blad i juz z cipska "Szczelasz" . to jest polska , dojebia sie o wszystko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
To po co sie czepiasz kogoś i go poprawiasz jak sam robisz błędy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Soulmann Gratulacje
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Name: Soulmann, will be deleted at Dec 05 2007, 15:00:50 CET
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 98 World: Candia Residence: Svargrond ?? Characters Name World Status 1. Soulmann Candia deleted |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() To był tylko żart z tym botem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |