|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
Jak koniecznie chcesz możesz to wrzucić do poradnika (nie polecam bo się przy nim nie narobiłem ale jak chcesz) 2x down@ Przecież piszę że inny sposób (nigdzie że lepszy) i że nie polecam ślepoto ludzka a z tą pikselrozą to hmmm. tak, masz rację. A jeśli Buszman rysuje gumką to będzie nooo, przynajmniej dziwne
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 30-10-2007 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() @Kashek666
Teraz to mi się całkiem popierniczyło -.-". Nie rysuje mi na przeźroczystej warstwie, ani na przeźroczystym dokumencie! Cholera, co jest? PS. Przeinstalowałem, i nic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Koleś, teraz to jest rozpixelizowane -.- Metoda gorsza! Cytuj:
@edit sorry, nie zauważyłem nie przy "narobiłem się" ;p zwracam honor xp A i jeszcze wyłączamy tagi [url] kiedy dodajemy fotki ;p @Buszman Nie wiem xD Może rysujesz gumką? ![]() @topic & all czytający Pracuję aktualnie nad fake'iem, wiec na kilka dni zaniedbam ten temat.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 31-10-2007 o 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie co ja kompletnie nie umiem poslugiwac sie gimpem i mam angielska wersje prosze o pomoc
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ściągnij polską wersję! <Yeah, teraz wiem jaki jestem mądry ![]() P.S.: Jak chcecie to napiszę to jak zrobić tak broń jak była w Vaupe...chodzi mi o coś takiego: ![]() <chodzi o tą broń przezroczystą, to jest screen by me (do nowego fake'a, ale robię go wolno i raczej szybko go nie pokażę, powiem tylko że będzie to Messworld, który opowiada o początku drugiej ery ![]() Chociaż dla mnie to banalne ![]() @down: Google -> Gimp / Gimp PL --- szukaj, a znajdziesz ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 31-10-2007 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale skad na pomoc dla nowych fake'owcow jest angielska
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Spam plz? @Kashek Szkoda, że zaniedbasz temat ![]() PS. Sam się niektórych nauczyłem xD (znaczy sam wymyśliłem, przez przypadek). Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Pracowałem nad novą (nie wychodziło mi ;< ) ukształtowaniem terenu (67%), ożywianiem fake'a (99,9 xD), i coś tam jeszcze ;p
@X-Zero Lol? Wystarczy zmniejszyć przezroczystość..
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Up
LOL?! To ci sie nie wklei w paincie >.<
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() Probowalem robic efekt blyskawicy ale on nie dziala jak to mazemy blyskawice przeciez te blyskawice to pliki otwierane w gimpie jak mozna nimi mazac??? i Jak daje script fu alfa na neon to mi sie robi taka niebieska ramka z niebieskim tlem w sobie prosze napisz dokladnie jak to zrobic opisz to tak dokladnie jak efekt wybuchu plss. Bo Potrzebuje blyskawice zrobic i bym dokladnuie chcial wiedziec jak a nie umiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() Jak dla mnie temat "przereklamowany" myślisz ze ile osób zrozume
jak zrobić rozmazanie czy coś (Sam należe do tych osób) musisz to jakoś dokladniej wytlumaczyć a nie robimy warstwe, duplikujemy ją. Prosze wytłumacz to dokladniej i wtedy dam ci 10/10 za pomysł i wykonanie jak narazie masz 1/10 4. Koniec tuta. Warstwę z poślizgiem ustawiamy na Pokrywanie, z kryciem 75-90. Wytłumaczy mi to ktoś natyle jasno żebym zrozumial? Ogólem nie rozumiem "ustawiamy na pokrywanie" jak to ustawić (gdzie to jest?) @down Dalem przykład a tak apropo to ty śmierdzisz. Znasz się na tym więc nie cwaniakuj. Ostatnio edytowany przez Ciurek - 09-11-2007 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() @ciurek
To ty po prostu śmierdzisz, bo nawet nie wiesz jak zduplikować warstwę...ciekawe czy wiesz jak wogóle zrobić nową -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ciurek
Jakieś 2 tyg. temu też byłem newbie. I co, jakoś zczaiłem. Widać, że coś nie masz do tego smykałki! Jak tutek Ci nie pomaga to zapraszamy na żal.pl! Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tut z błyskawicami - błąd czy nie umiem czytać/coś źle robię?
Błąd jest taki: Powinno się robić błyskawice na biało, a warstwa sama się ustawia na górze ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() O własnie!
Drogi Kashek'u :> Czy byłbyś w stanie zrobić tuta, na pro elo 6 6 0 magię? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up, 2up
Ta! Właśnie! Pro elo 6 6 0 magia! @Topic A mi się wydaje, że Kashkowi (dobrze odmieniłem? xD lol) odechciało się te tutki robić ;P. |
![]() |
![]() |