|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() Fotki mi się podobają, zobacz swoje prywatne wiadomości! ^^
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
|
![]() Chyba poczekacie sobie dluzej na moje ssy
poniewaz moj nick na ktory chcialem zmienic zostal odrzucony i czekam znow czy zaakceptuja kolejny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam dla was smutną wiadomość
Moja postac zostala shakowana i nie mialem na niej wyrobionego recover keya wiec temat do zamkniecia ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xys - 19-02-2008 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: WrOcŁaW
Stan: Niegrający
Imię: Arkan Karakan
Profesja: Knight
Gildia: . . . . . .
Świat: Menera
Poziom: 91
Skille: 8*/7*
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkoda,fajny temacik byl. Zrob next chara i nastepne forki trzaskaj
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powrót.
Nie wiem czy będę regularnie grał nową postacią, więc nie oczekujcie dużej ilości ss'ow ![]() Mój nowy char na Securze ![]() A tu lvl ![]() Mlvl 11 ![]() Loot z Trollowego hunta ;P ![]() Moje eq (Nie śmiać sie, mam kase na lepsze ![]() ![]() Już nowe ![]() Ostatnio edytowany przez Xys - 20-02-2008 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Łande,więcej prosie
![]() Pozdrawiam,Szybki kotek |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troszku Questów
Tibia Tales & Elevbane ![]() ![]() ![]() Hunt na Trollach ![]() ![]() @edit Mlvl ![]() Moje pieniążki ![]() KOMENTOWAĆ !!! ![]() Ostatnio edytowany przez Xys - 20-02-2008 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shield
![]() Lvl ![]() Kasa z dwarfow ![]() ... ... ... Wiewióra :0 ![]() Komentujcie :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Em Lefel tszynasty
![]() Lefel sietemnasty ![]() Kasa (około 1,5h) ![]() Komentujcie bo inaczej temat upadnie, a tego nie chciał bym ![]() @down Jak wyłacze bota to będe musiał czekać w kolejkach aż się znów zaloguję ![]() Ostatnio edytowany przez Xys - 03-03-2008 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() 1. Nie rób zdjęć z botem.
2. Nie pisz listów do siebie. A będzie git;] Powodzenia
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Em lefelik
![]() Lefelik ![]() Ded ;< ![]() . . . . Teraz coś z innej beczki. Mario ![]() ![]() ![]() Grzypek w Mario ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lvl 18 - 1exp
![]() Tu już lvl ![]() A tu padlem ![]() Nie wiem kiedy dam kolejne ssy, bo nie chce mi się grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wracam z kolejną porcją zdjęć.
Odrazu mówię, że jeśli nie będzie komentarzy temat upadnie po kilku dniach. Dużo się wydarzyło od ostatniego razu. Najpierw rozdałem całe eq. Potem "ciągnąłem ludzi na slimy". Wiecie żeby zdobyć jakieś eq ![]() Zaczynamy. Najpierw był Guardian Shield. ![]() 2 miał p legi. ![]() 3 miał serpent sworda, ale już dawno go sprzedałem. 4 miał aol'a (Kiedyś 23 knight'y nie nosiły aol'ów :\). 5 miał K arma i prawie całe bp gfb ![]() ![]() Oczywiście jestem sorcem więc "wale z ruszczki". ![]() Po drodze spotkałem moją mamę z przeszłości. ![]() Wiecie musiała jakoś zarabiać na życie. A tutaj podwieczorek ?lesbijek? ![]() Jak pewnie się domyślacie gdy wszedłem na góre nawet mnie nie poczęstowały ;\. Pozdro. PS Jeśli bedą komenty, jeszcze dzisiaj wstawie zdjęcia z hutnu w ... dowiecie się potem ![]() PS2 Film też wstawie ;]. Ostatnio edytowany przez Xys - 18-04-2008 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli po dodaniu tych zdjęć nie będzie komentów, kończe wstawianie tu zdjęć.
Wyprawa do DC I Po raz trzeci ![]() Więcej nie mogło być ? ![]() GM'y się biorą do roboty (szkoda tylko że sekunde po napisaniu tego tekstu GM był już offline) ![]() Shield ![]() Jakiś tam loot ![]() Ded, bo zapomniałem mp wziąć... ![]() DC II Po drodze do DC znalazlem ![]() Prawie robi wielką różnicę ![]() A tu już lvl po raz czwarty ![]() Tu shield 2 raz ![]() M lvl ![]() Loot żal :\ ![]() Flam Hury ![]() ![]() EQ, SKILLE ![]() Pozdro. @edit Filmu zapomniałem dodać http://rapidshare.com/files/108487021/dcek.rec.html Ostatnio edytowany przez Xys - 18-04-2008 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne sski lubię oglądać skrinki od takich leveli. Powodzenia w dalszej grze. POZDRO no i oczywiście dawaj więcej.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Ładne zdjęcia, interesujące i ciekawe.
Po porostu jedno wielkie GRATZ. More plax ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj znów odwiedziłem katedrę, i się przekonałem po raz kolejny, że polacy to nooby
![]() Jeszcze kilka zdjęć z wczoraj. Do domku wpuszczali wszystkich ![]() Tu mnie przyblokowali ;p ![]() Błazny atakują !!! ![]() Coś z "lubię ciągnąć ludzi na slimy" ![]() ![]() Efekt Laga ![]() A tu taki liścik znalazłem ;p ![]() To już zdjęcia z dzisiaj. Społeczeństwo IV RP ![]() Potem jeszcze jedna osoba mnie blokowała. I jeszcze potem inna osoba ukradła mi brass armor, który ciągnałem do lootbaga. To właśnie polacy ![]() Zabiłem jeszcze assasina i postanowiłem wyjść expić na powierzchnię. ![]() Tutaj taki levelek skromny ![]() A tu m levelek ![]() Loot ![]() Po drodze troche oz. lootbagowi przybyło ![]() I takie cuś ![]() Best Flam hur ![]() A tu filmik z DC http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=xys&sid=4 Pozdro i koment plax. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Nie chce nic mówić ale 80% twoich ss-ów to pierdołki typu "podwieczorek lesbijek" jakieś listy,trupy, i inne shity ;p
ale ogólnie gz
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś tam free itemy
![]() Jakieś tam hunty ![]() ![]() ![]() Jakiś noobek ![]() Lvl ![]() Beduini atakują Carlin !! ![]() Desert ![]() ![]() Panpipe ![]() M lvl ![]() Nowy Armorek ![]() Pozdro. PS Nie będę już tu dawał filmików, bo i tak nikt nie ściaga wię nie ma poco. Ostatnio edytowany przez Xys - 20-04-2008 o 19:14. |
![]() |
![]() |