|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Karty całkiem spoko wam wyszły gratuluje pomysłu i wykonania . Jak by była taka możliwość zrubcie kartę ze mną w roli głównej
![]() Edit : @Wieszok Wieszok gratuluje pomysłu na moją kartę całkiem spoko wyszła. Gratuluje ![]()
There is no emotion , there is peace. There is no ignorance , there is knowledge. There is no passion , there is serenity. There is no death , there is the Force. Ostatnio edytowany przez The_FaLLen - 25-10-2004 o 20:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() HAHA!
Khan, The Warrior jest lepszy niż Baron Kaldrick, The King ![]() ![]() ![]() (obie karty produkcji neutralnego, bezstronnego Wieszoka) Khan zabija Barona: 3 (bushido +3)>5 Khan blokuje Barona: 3 (bushido +3)>5 Khan daje 3 (bushido +3) - 5 = 1 punkt obrażeń playerowi. Ponadto player musi wyrzucić 3 karty, albo oberwie dodatkowo 3 punkty obrażeń. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Khan Odnośnie twoich kart to zawierają one parę błędów, np dopatrzyłem się dwóch artefaktów które są niepoprawnie zrobione albo muszą mięc pewne zmiany w tekscie, artefakt moze posiadac wlasciwosc until end of turn w przypadku gdy na koncu ma dopisek destoy <nazwa art.> at the end opf the turn. w innym przypadku bedzie to instant. drugan sprawa to to ze legendy zawsze są Rarami.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() to ja bym też prosił o kartę ze mną
![]() ![]() Dragon, jak uważasz. Interesuję się Tibią, wędkarstwem (ehh, nie ważne;P), grafiką, RPG i dziewczynami oczywiście hehe ![]()
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 24-10-2004 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hehe
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chce ktoś w 5 minut zrobićwłasną kartę zapraszam do mojego poradnika ![]() http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=15093 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() O to jest extra
![]() Poprosze żebyś zrobił ze mną takie coś też ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Matibu:
Wiesz - ja nigdy nie grałem w MtG i wszystkie opisy robie bardziej na wyczucie. Ale dzięki za rady. Postaram się poprawić w przyszłości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Uwielbiam te gierkę ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ktoś zdoła wymyślec jakieś ciekawe combo przy pomocy kart moich i wieszoka to niech pisze
![]() Np. Wrog mój atakuje trzema cięzkimi trolami 4/3 podczas ,gdy ja mam tylko dwóch krasnali 3/2. Wiec ja wyrzucam Power Armor, uzywam na sobie, i nie blokuje troli bo gowno mi zrobią ![]() ________________________________________________ @Wieszok: Chyba, ze w mojej talii będą 4x Khan The Artist i 4x Khan Protektor ![]() Ostatnio edytowany przez Khan - 24-10-2004 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @Khan, dobre kombo to takie, które pozwoli zorłorzyć wroca w 3 tury
![]() @ontopic: aktualnie polepszam grafe avatarów i niedługo pojawią się ładniejsze karty ![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() W 3 tury cięzko, bo jeszcze kart mało.
![]() Ale jakby zaatakowac 'Khan, The Warrior' + 'Rose Sword (10)' + 'Power Armor' to bylo by wesoło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mnie też by można było wrzucić.
Radek_666 Lubie gry komputerowe i magie(lol?). Komputery też można do magii zaliczyć ;p.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Zrób mnie;] Najlepiej w dwóch wersjach, jedna holo;]
![]() |
#57 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Zrób mnie też kartą
![]()
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Moj ulubiony combos jest z blaze za 1milion dmg ![]() BTW. Mnie tez mozesz zrobic;D Cos o mnie hymm interesuje sie ogolnie Fantasy, gralem w tibie, czasami pogrywam w M:tG. Chce miec moj ulubiony cytat z M:tG : "It does not wear a crown or sit on a throne of gold, but those who have witnessed its power hail it nonethless" Najlepiej jakbym byl elfikiem ![]() Moge miec statsy jak Elvish Champion - 2/2 "All Elves get +1/+1 and have forestwalk." Wchodze za 2 many i rar oczywiscie ![]() Co do karty Zegenisa: No, no calkiem niezla nawet do gry by mozna wprowadzic ![]() Tylko chyba powinno byc Creature - Soldier a nie Knight ale tego to nie jestem pewny. Ostatnio edytowany przez Afinor - 24-10-2004 o 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() hhehe zczailes co oznacza moj nick
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Niechce tu wklejac kart ale powiem ze MOje działa mozna zobaczyc na www.k20.prv.pl lub na http://lc.er.pl
![]() |
![]() |
![]() |