|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Zacznijmy od 10/10.
Wiem, że mało. - Dużo. Nadal masz 10/10. Wiem, że głupie. - Co racja, to racja. 8/10. Wiem, że gorszego być nie mogło. - Masz rację.. 6/10 "Mroczne Miecze" - wiem, że to głupie - Zuo, eh? 4/10 Wiem, że od h... błędów graficznych... zresztą ortograficznych pewno też - Efekty do dupy, ortograficznych nie chce mi się szukać. 3/10 Mapa wielkości człowieka? 2,5/10 Dlaczego te grzyby są ustawione tak gęsto i tak.. kwadratowo? 2/10 Ostateczna ocena: 2/10. Kasz @edit Odwrócony outfit Rox. Masz 1/10..
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 10-03-2008 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Odwrócone outy = szacun dla pana...
Fabularnie moze i nie ejst źle, ale grafika kuleje.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Dobra sklejka out kapitana tez dobry (ciekawe czy go sam robiles ^^)
Fabula "taka sobie :/" ale zes dawno fejka nie robil
![]() Tez nie dokonca to rozumiem :/ Chcesz aby Twoje życie się zmieniło? Poproś już dziś użytkownika Rase o zaproszenie na Lockerz.com Ostatnio edytowany przez Rase - 11-03-2008 o 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Imię: Rainow Malax
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 26
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() 6/10
- Prawie wszyscy których Kapitan poznał umierają. "Mroczne Miecze" -wiem, że to głupie- Niestety zgadzami się. + Centaury dobrze Ci wyszły. Grafik dobra. Potwory i ludzi upadają w rózną strone to dobrze. Każda postać inaczej wygląda. +/- Fabula taka sobie. Kontynuuj zobaczymy następne party. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Nawet...
Całkiem fajne! 7/10