|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne odpowiedzi(komenty) dzięki za to
![]() ![]() Byłem z Kumplami na Blood Herb po Huncić Duże Pająki(Giant Spider) i mam Screeny z tego Huntu ![]() ![]() I tutaj je macie :> Tutaj raz tylko sam bije GS'a ![]() Tutaj już z Kumplem ![]() ![]() Giń !!11!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna zabawa tylko ze Loot nie był zabawny :/:/ 2x Plate Armor-130 gp-32 Poison Arrow Waste:1 UH i 8 MF Ale jedyne co sie liczy to zabawa ![]() Byliśmy tez na znanym Dragon Lair ![]() ![]() ![]() Ale mam tylko 3 Foty bo nie raz ostro było i do tego pełno ludzi ![]() ![]() ![]() Moge powiedzieć ze Loot byl Zajeb%&§y: 7x Plate Legs ,2x[ITEM]Wand of Inferno[/ITEM] , 1k w kasie i jakieś tam x-bowy broadswordy dragon leather i takie gowna a waste to BP MF. Lootpica nie zrobiliśmy bo za dużo ludzi było. To było wszystko na teraz pożniej dam o wiele więcej bo będzie Impra może GS Hunt i Desert Quest ![]() ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 21-10-2007 o 13:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Imię: Nacri
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Army
Świat: Refugia
|
![]() ups nie w tym temacie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: UK
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Wbij 65 dist i jedź solo z Dragami
![]() i dodaj foty z imprezy! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
![]() Mam pare screenow ale dam je pożniej zeby było ich wiecej i jak bendą jakieś komenty !! Ale na pewno dam jakieś screeny tylko mam na chwile lagi. @Cheerios Mam screeny z impry ale tylko 3 ! Mialem ich z 6 i jak je chciałem zapisać musiałem iść na WC jak znowu bylem w pokoju mój brat był na kompie i nic nie zapisał i tylko mi te screeny zostały które sam zapisałem :S Sorry jak są jakieś blendy w tym poście bo mam duże lagi :S ~Your Szymon |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frugos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Soldier
Świat: Guardia
Poziom: 73
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne sski , trzeba sie jeszcze gdzieś wybrać, Pozdr
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra 1 koment :S
![]() ![]() ![]() Ale nie ważne tutaj macie EsEs'ki Najpierw te małe screeny z Impry ![]() ,,Czesio chce pic!!" ![]() ,,Ale Czesio chce spiewać hahe,Sto Lat Sto Lat!!" ![]() No i ładne presenty... Dzieńki każdemu który był na tej zabawie ![]() ![]() ![]() Cheerios = Grof Guard Metos = Metos the knight <- w jego presentcie tez były Crocodile Boots ![]() Kamil = Lord Fenix kamil Desert Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój stan konta kasy po Desert Quest ![]() ![]() ![]() 21 Poziom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro ~Your Szymon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Co tu duzo mowic twoj temat podoba mi sie kolego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2007
|
![]() Nono widze ze fajny GS/Drag Hunt
![]() Fajna Impra tez napewno byla ![]() I na co zbierasz kase tak dokladnie? Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2007
Imię: Frugos
Gildia: Polish Soldier
Poziom: 73
Poziom mag.: 7
|
![]() Ładne nawet itemsy dostałeś
![]() PS. Sto lat! Potem coś ci dorzucę jak sie logne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
![]() |
![]() Spox...Zdjęcia jak zawsze dobre...Ty Ratacie jeden...XD
No to na dragonki czas się wybrać nie?;>
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
|
![]() Fajne ssy ale wklejaj ich tu wiecej xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Nieprzeciętny temat, można powiedzieć, że nawet fajny. Rozmaite screeny, każdy różny, a nie tylko 'ju edwencd'. Grats;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie !!!
Bylem z Kumplem [CHAR]Maris Risan[/CHAR] na Dragach ![]() Tez troche po skillowałem i po expiłem i znalazłem fajna Gildie :> Tez sie stała jedna nie fajna sytułacja ale sie nie wnerwiam ;o . I postanowiłem zrobić duże screeny a jak chcecie małe to spox ![]() Zaczynam ![]() Drag 1 ![]() ![]() Nie uciekaj !! ![]() No i nie uciekł ![]() Loot z zioma który zginoł na Smoku ![]() ![]() Był tez Crus hełm jak widać w moim Plecaku ale potem to powiedziałem kolegowi bo chciałem nagle być Fair ![]() 49 Shield ![]() ![]() 59 Distance ![]() ![]() 22 Poziom ![]() Jeden dzień sie cieszyłem Levelem ale rano kick.... ![]() ![]() Ale szybko znowu odrobiłem ![]() ![]() No i Gildia ![]() ![]() Jak widać na screenie UP zaraz LeveL i Magic Lev. to nie długo znowu dam SS'ki ![]() ~Your Szymon |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
|
![]() Mógłbyś wreszcie zacząć pisać bez błędów? Z góry dziękuje... A ssów nie komentuje bo mi się nie podobają...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajne masz zdjecia i jakos nie widze podobienstwa miedzy twoim tematem a tematem Elite Yakooba(nie expisz tam gdzie on i masz inna profesje)
Jezeli mozesz to wklejaj troche czsciec screny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo sorry ze tak długo 0 SS'ków ale nie miałem czasu i miałem Lagi...
Załatwiłem sobie nowego neta i lagów juz niema i zmieniłem Postać którą będę grać.Temat będzie stal bo będę dawać SS'ki z tej Postaci tylko ze aktualnie robie UH'y ![]() Jak sie nazywa Postać,Skille,MLvL i prof widać po lewej <- ![]() Dam tak o 13:00~ SS'y ![]() PS. @2x UP Nie? A ze SS'ki ci sie nie podobają to pech :> PS2. Temat od teraz sie nazywa : <~Bleły-życie na Guardi~> ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 28-10-2007 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
|
![]() 20 lvl i mysli ze jest roxxxxxxxx ahahah
P.S na takich noob skilach dlugo nie pociągniesz i prosze nie zasmiecajcie forum takim syfem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wklej cos wiecej jezeli mozesz bo cos mi tu nuda smierdzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam !!
Długo mnie tutaj nie było.... Czekałem na trochę komentów No i ostatnio czasu nie było.Ale teraz mam SS'ki mam ale mało ![]() ![]() Bo mam znowu Treningi itp. Teraz te SS'ki 28 MLvL ![]() ![]() ![]() ![]() i 29 MLvL (Chce najpierw wbic 30 ) ![]() Kupiłem Bohy !! ![]() ![]() ![]() ![]() Stan postaci... ![]() Wiem ze mało SS'kow :S Ale czekam tez na Zimowy Update !! ![]() Jak na Screenie UP widać ze nie długo LvL ![]() Dobra lece... Pozdro Ps. @FighterKamil Nie widzę ze ja takie posty pisze pisze ,,Im Rulez jeah !!1!" -.-" Myślisz ze taki H-LVL bo masz tam 31-32 LvL ? Sie nie czepiaj bo chyba ty taki kozak ze krytykujesz a sam nie lepszy -.- I tak powiem.. Zkąd wiesz ze na takich skillach długo nie pociągne ?? Wiesz może wogóle co to ,, Noob "? bo mowisz o ,,naab skillz" ![]() ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 30-10-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |