|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() o i otrzebuje kogos kto tez zakochal sie w Kalinie
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No owiele lepiej. Wreszcie wieksze screeny. I tak cos mi przeszkadza.
![]() To prosze o rekrutacje. Nick: Exoriss Umiejetnosci: Szybkie zadawanie ciosow mieczem, niewidzialnosc i zucanie poison fieldow. Out: ![]() Btw. Popracuj jeszcze nad fabulom, troche wiecej akcji. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 26-10-2007 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() a gdzie to co ma robic w fabule
![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up W twojej glowie fabule sie wymysla ;p
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() Nick: Zozol
Umiejtenosci : Posługiwanie się magiom , summonowanie potworów ,przenoszenie ludzi , itemów itp. Zakochał się w Kalinie (czy jakoś tak ;D ) Historia : Kiedyś był po stronie zła ale teraz trzyma z dobrymi nawet ubiór zmienił. ![]() @down O to chodzi ![]() czemu każesz mi robić kontur do oczoje...go outa @2down Odwruć kolory RoX ![]() Ostatnio edytowany przez Complit - 27-10-2007 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() troche ten outfit bez kontur :/
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze komentowac ci co dali outy itp w nastepnym parcie beda wystepowac o i Veretox nie zginol powroci.
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 28-10-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Topic
Fajnie sklejka dobra, fajna fabula dam ci ekhm... 8/10? nie no dobra 9/10 ale musi byc rownie dobry next part pzdr.
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() byly dobre komenty to robie dalej fake
Next part ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prosze komentowac
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 31-10-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() sa all obrazki on myslal ze tam w srodku cos jest ze ona chce to zaobaczyc i tam wszedl
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ha dobre ;p
btw. Syaoran nie Sayron ... No ale dobra 8/10?
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
|
![]() Moze byc ale troche za krutko. Wszystko ok tak jak wczesniej. Jest dobrze etc ale gdzie ja jestem?! Heh.. nie ma mnie
![]() Dobrze jest: 9/10 Czekam na next part i na moje wystapienie!!11!111oneoneone |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nargan
Profesja: Knight
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42
Skille: 74/68
![]() |
![]() Zbyt dziecinne wykonanie ^^...
Jednak podoba mi się "realistyka" chodzi o to, że wystarczy dźgnięcie człowieka a on już ma "red hp"... Jeżeli chodzi o ocenę to 6/10, czekam na następne części... Cieszę się, ze nauczyłeś się wklejać obrazki na forum ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Po prostu głupie :|
3/10
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Profesja: Knight
Świat: Realny
Poziom: 999
Skille: dobre
Poziom mag.: 99
|
![]() a teraz tak jak w każdym szanujący forum , czas na wygarniecie błędów i mały czas na pochwały
więc = przyczepie się nawet szczegółów , więc nie bierz to do siebie minusy (-) 1 1-szy obrazek pusto 2. Ten teleport miał po boku białe krawędzie 3.męzczyzna ma biały out buue ,masz gimpa to używaj 4.czemu wszystkie g są przycięte A teraz to na co czekałeś + plusy + XD 1.Chyba jeden z nielicznych fake’ów gdzie ktoś postarał się o tak nieistotną rzecz jak cienie strzał , Duży + 2. elf mag ładne skrzydełka chyba dragona 3.inne takie 4.fabuła się zaczyna rozkręcać a ja ci dam 7.20785649272 / 10 może być ?? daje tyle bo chyba robisz fake od niedawna ?? Ostatnio edytowany przez RAKSON - 31-10-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |