|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zrobil tego anni solo tylko skonczyl go sam, poniewaz przez jego glupote padla reszta teamu. Pomimo wszystko gratz
Ostatnio edytowany przez Marcelek - 28-10-2007 o 10:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee... Czy Wy naprawdę wierzycie że Astronis tego anni zrobił bez bota? Nie zdążył by na raz Uhać się i zmieniać Ice Rapiery...
Co do tego że nie atakował demów przez pewien czas...Dlatego że rąbał w hotkeya, a CipBot blokuje atak... Ostatnio edytowany przez Sasse - 28-10-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Pruszków
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
A tak wogóle kto powiedział, że annihilator solo jest niemożliwy do zrobienia. Teraz po update jest to prostsze niż kiedykolwiek w szczególności dla pala ![]() Ostatnio edytowany przez wan zen - 28-10-2007 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Santiago Bernabeu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Bluster
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Brotherhood
Świat: Harmonia
Poziom: 100
Skille: B.R.A.K
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
ice rapiery powiedzasz? ![]() @2xup moze troche spokojniej? w odmu tez tak robisz? odrazuz pyskiem? jego sprawa czemu nie bil , ale i tak to nie jest takie latwe wiec sie uspokoj i idz odpocznij troche na dwur
10:37 Knight Bluster [70]: 10:36 Lowca-Dusz [82]: kurwa ty to jestes dziecko szczescia... 10:38 Terrey Knight [71]: zgadzam sie 10:38 Terrey Knight [71]: ==.- 10:38 Terrey Knight [71]: xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
|
![]() Totalna porażka ten anihilator. Koleś nie strzelał przez cały czas przez co 3 osoby padły. Jakby mi ktoś odwalił taką fuchę na anihilatorze to bym go ubił za to. Fakt iż przeżył to 100% szczęście więc nie wiem czemu tyle osób dostaje wytrysku.
22:19 Yaugardo: done? ![]() 22:19 Yaugardo: ?p; 22:20 Marite pal: ja z kusza bloczylem 22:20 Marite pal: xD cieszą się bo padli, a koleś który jest temu winny przeżył, żałosne |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Santiago Bernabeu
Imię: Knight Bluster
Gildia: Holy Brotherhood
Świat: Harmonia
Poziom: 100
Skille: B.R.A.K
Poziom mag.: 7+
|
![]() bawi ich to chyab dorbze nie tak jak innych ze po dedzie bija mame krzeslem? poprostu graja w ta gre dla zabicia czasu i dla zabawy nie jak inni ;0
10:37 Knight Bluster [70]: 10:36 Lowca-Dusz [82]: kurwa ty to jestes dziecko szczescia... 10:38 Terrey Knight [71]: zgadzam sie 10:38 Terrey Knight [71]: ==.- 10:38 Terrey Knight [71]: xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wg. mnie ten co "zsolował" tego ani używał bota. Przecież nie spamował UHami tylko niezwykle równomiernie się uhał i nie atakował. Gdyby robił to bez bota robił by to chyba strzał -> uh ->strzał -> UH
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() gratulacje
![]() ![]()
METAL 4EVER \,,/ 0 \,,/ 13:02 Emdia Tordien [15]: jak siciagnac te neo? (chodziło o neostrade ![]() 13:04 Emdia Tordien [15]: ja olsztyn i mam' lat 13 ale urosne |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no, ja nic nie chce mówić, ale przez tego palka padła reszta teamu, gdyby sie uhał normalnie wszyscy by zrobili ten quest
![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Po dokładnym obejrzeniu zamieszczonego filmiku pozwolę sobie na parę słów komentarza. Pan "110 paladyn solo wymiatacz" to typowy egotyk. Sami zresztą zauważyliście, że do momentu kiedy nie było to konieczne(został sam w towarzystwie demonów) nie cofnął palca z hotkeya Uh nawet na chwilę. "A poczekam sobie, aż zabiją, a ja będę się nieustannie uhać, tak jest bezpiecznie". Na szczęście jak w każdej opowieści nie może zabraknąć dobrej postaci. Moją uwagę przykuł Marite pal - 103 palladyn, który chyba jako jedyny regularnie atakował z power boltów demona. Co więcej, gdy zmuszony był blokować demona dodatkowo pisał o pożyczenie tarczy, lecz jak widzieliście kolega "solo wymiatacz" był zajęty wciskaniem guzika. Kalkulując, jest to nawet logiczne wyjście. "Po co pożyczać tarczę, skoro i tak prędzej czy później padnie, a tak uratuje chociaż sobie tarczę". Gdy już kompani opuścili pokój gościnny demonów, teleportując się do miasta stwierdził, że to najwyższa pora na użycie gwiazdek. Pozwolę swojej osobie podsumować to dobitną puentą: Są ludzie... i parapety". Najlepiej niech towarzysz Yamanouchi sam oceni do których należy. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam, Życzliwy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Aha, mogłeś to zachować dla siebie i nie mówić nam o mamie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2007
|
![]() calkiem w pyte
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Solo to by byłoby gdy zabił by 2 demon
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() no gosciu niezly zaplon mial z tymi a-starami omfg zal...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Steal Archer
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 14
Skille: 65/54
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wydaje mi sie ze gdyby niespamowal tymi uhami na poczatku tylko zaczal atakowac to by wszyscy przezyli, wiekszosc czasu nikt nie atakowal oprocz tego 103 pala.
Tak jak Rzyczliwemu wydaje mi sie ze Yoma... zrobil bardzo zle... Ostatnio edytowany przez Rangarok - 30-10-2007 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin the Second
Świat: Secura
Poziom: 106