![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalor Tald
Profesja: Elder Druid
Gildia: Feel The Power
Świat: Silvera
Poziom: 111
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() ![]() Nie mam propozycji na więcej vicków ![]() Oczywiście muszą być chęci reszty Polaków, oraz bez pro się też na pewno nie obejdzie... Rekrutację propnuję od 60 lvla na początek, zaufani ludzie, którzy nigdzie nie kozaczą, są w porządku wobec innych no i ''no noobs plax =p'' Moja gildia na razie jest jaka jest pod tym względem, więc nie czepiajcie się, bo my tu mówimy o całkiem innej, nowej gildi ;D Ależ się rozpisałem xDD |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
A Pamiętasz co się działo po Dedzie Klukensa? Większość (nie mówie wszyscy) kozaczyła źle kończąc. @Topic NIE REKRUTUJMY OSÓB BOJĄCYCH SIĘ WŁĄCZYC SKULLA KTÓRE BĘDA SZUKALI W GILDII TYLKO PRO!! @Up Ja na Vicka -.- |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() @Lider
Destroyer @Vicki Wiadro Seba Ace or Mendolina Rasta ( Rzotek na 100 % jak by nie był retired ![]() @Lvl Wymagany Humm... 60+ ? 65+ ? @Rekin O ile pamiętam to Ty chyba palka tam miałeś a nie kine o,O Gratz anyway |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() @gorti
Shaka nie ma pacca @poreda to podaj nick chara ? Moim zdaniem najuczciwiej by było jakby każdy mniej więcej zagłosował, np. Ambel, gess -.-, dalej się obijają... |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @michalak
mam nadzieje, ze dostane inva do gildii jakas nab postacia ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 28-10-2007 o 14:09. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
Wiem , ale ogólnie mówię że Mendolina by się nadawał xD Sux... tyle dobrych "old playersów" poodchodziło z silvery ;X @btw Jutro pacca zamawiam , pg będzie xD Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 28-10-2007 o 14:10. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Gortizenx Rzotka Retired, Shaka brak PACCa, ACE nie może (jak będzie chcial sam powie dlaczego), Rasta raz gra a raz nie, potrzeba aktywnych graczy. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda że Highscores Silvery na tibi.com nie działa , zrobiłbym listę top polaków , i odrazu by się zaznaczyło kto retired a kto gra
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rasta ma zamiar grac
@rekin to po co sellowaleś chara :X @poreda nie wstydź się albo napisz na priv ;p |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Poprostu jest tu dużo konfidenctwa :X |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Profesja: Paladin
Poziom: 103
|
![]() @Rekin
Nie obraź sie ale uważam ze ta gildia ma sie kierowac twardymi regułami które niestety na początku będa wykluczały takie cos jak invite kogos noobchara - to jest tylko moje mało znaczące zdanie |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() rotfl. zrobisz mi osobna range, ja wbije 2lvl i bede sobie z wami gadal
![]() ![]() Cytuj:
![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 28-10-2007 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() @Poreda
To ty w ogole jeszcze grasz na silverze ? o.O ja myslalem ze ty juz z tym dawno skonczyles i tylko na forum piszesz o.O nice. @all Leader ![]() Vice leaders: Seba Konieczny, Wiadrociag(reszta ze startch playerow juz nie gra w wiekszosci wiec wiecej pomyslow nie mam ;P) ale raczej wlasnie mysle ze w vice najlepiej jakby byli jacys ludzie grajacy od poczatku silvery, jesli jest ktos jeszcze kto gra :> na przyklad Krzysiu,pulpet itd.. chary ktore byly kiedys w moonchildren ;D A co do Rekrutacji to mysle ze 60 to minimum:> Na poczatku pisalem o jednoczeniu all polakow ale widze ze nie to mial Destro na mysli.. teraz juz w sumie zaczynam was rozumiec i w sumie to macie racje :> To co poprzednio pisalem faktycznie raczej nie moglo wypalic ;P Co do mojei gry na silverze to stary mowi ze w poniedzialek zadzwoni sie zapytac o nowego neta, ile by to kosztowalo itp :> Takze znowu jest jakas nadzieja na to ze kiedys tu wroce.. hehe;> PzDr |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Rekin
Może i jestem smieszny ale wydaje mi sie ze w tej dyskusji chodzi o to żeby wyraźić swoje za i przeciw dzieki czemu bedziemy mogli dojśc do wpólnych reguł dla wszystkich. Pozdro |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli was aż tak będzie to boleć, że ktoś z 2lvl-em bedzie w gildii, to ok, sory że w ogóle o to pytałem.
Myslałem tylko, że fajnie będzie od czasu do czasu zalogowac na silvere i pogadac ze starymi kumplami, liczyłem na wsparcie tych, ktorych znam kupe czasu, ale sie przeliczyłem. nieważne, nie było tematu
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @seba&rekin
Nie kłóccie sie -.-, nie po to robie gildie, żebyśmy się kłócili tylko zjednoczyli. Rekin daj mi troche czasu, nie tak od razu. Może powstanie taka ranga dla old players, ale jak już będą to wyjątki. Dzisiaj stworze "rules" dla gildii, wkleje i je skomentujecie. Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 28-10-2007 o 14:46. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() My sie nie kłucimy
![]() Ja przedstawiam swoje argumenty Rekin swoje. Na tym to chyba polega głównie. Zresztą juz sobie to wyjaśniliśmy |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gildia: "nazwa do ustalenia"
Rekrutacja: lvl wymagany - 60+(ofc tylko Polacy) Starzy gracze, np. którzy byli retired, postanowią wrócic mają wejście(minimum 55 lvl). Chodzi tutaj o starych dobrych kumpli(przykładem jest chociażby Ligus). Rules: -Chat guild otwarty zawsze; -Nie ma kłótni wśród members, wszelkie wyzwiska lub naruszenie czyjejś swobody muszą byc zgłaszane natychmiastowo do lidera; -Zabronione pk, jeśli coś będzie do załatwienia należy skontaktowac się z liderem; -Zabronione jest także bezpodstawne pisanie do innych osób "hunted"; -Wszelkie ważne sprawy należy uzgadniac bezpośrednio z liderem lub vice liderami, którzy mają obowiązek ostatecznie je skonsultowac z liderem; -Lider ma obowiązek uzgodnic "inviting" z vice liderami; Narazie tylko tyle jeśli chodzi o mnie, jeśli macie jakieś pomysły lub poprawki to piszcie. I ostatnia prośba to żeby każdy lub chociaż większośc ostatecznie do jutra do godziny 15.30 ustaliła 100% lidera. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() co do regul i agreed :>
co do rangi dla starych polskich graczy to licze wlasnie na taka range dla mnie, przynajmniej do czasu gdy nie gram... ![]() a co do lidera to mysle ze wszystko jasne... ![]() teraz tylko nazwa :> |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche mnie martwi, że aktywny udział w tym temacie bierze tylko oprócz mnie seba, poreda, kacperka i wiadro, gorti, kalor. Szycha miał pisac, bako, ambel, gess, faim więcej, pulpet też
![]() ![]() |
![]() |