|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() Cóż, nie chcę by Facce mieli wszystko co pacce, ale przydałoby się dla facca coś a'la:
-arcytrudny quest by zdobyć UE albo TS -coś jak mini-PoI, z tym, że słabsze nagrody, no i gdzie indziej. Jak dla mnie klimat Tibii to właśnie mroczne podziemia i tłuczenie demonów, więc niestety klimat Tibii=only pacc... |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Juri Ivanovicz Gorki
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() www.zal.pl-tam se piszcie wasze żale że Facc nic nie mają, a tu nie zaśmiecać forum. Jak was na pacc nie stać (w co wątpie, skąd niby neta macie?) to pozbierajcie złomu albo weźcie udział w SMS pacc i nie żalcie się bo mnie już szlak trafia z tymi tekstami.
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Do ludzi, którzy mówią, że wiecej powinno być dla Facc i, że to nie sprawiedliwe, że PACC dostaje więcej. Taka sytuacja:
Akcja dzieje się w sklepie. Stoi sobie PACC i FACC. Pacc kupuje sobie cukierka i ma prawo go zjeść, bo zapłacił za niego. Teraz Facc zaczyna krzyczeć i się żalić czemu Pacc je sobie cukierka a on nie może. Facc nie ma zamiaru za płacić, bo on chce mieć to samo ale za darmo. Tacy właśnie są w wiekszości posiadacze facc, którzy narzekają na rzekomą niesprawiedliwość. Jak nie rozumiecie to życze powodzenia w dorosłym życiu. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Imię: Avenriel
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 10
Skille: 43/24
Poziom mag.: 2
|
![]() Jak chcesz mieć więcej możliwości w Tibii to kup sobie PACC' a.
A nie narzekaj. Przecież Cipsoft musi zarabiać! Jak niestać Cię na PACC to po prostu nie graj w Tibie lub przestań stękać że masz mniej możliwości. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Imię: Vastatinum
Świat: Luminera
Poziom: 42
![]() |
![]() Gdyby players grający na FACC mieli prawie wszystko to co grający na PACC to jaki sens byłby kupowania tego PACC'a ?
najpierw pomyśl potem pisz, a i na początku gry w tibię już wiadome było że opłaca się grać tylko na premium -.- |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Na FACC'u też są dobre miejsca do expa, z których bardzo często korzystają też gracze PACC: Orc Fortress, Elf Fortress, Mintwallin, Kopalnie Dwarfów, Demona, Dragon Lair, Dark Cathedra, Mount Sternum, czy Hallgate. I miejsca te są bardziej popularne nawet wśród PACC niż tereny Paccowskie, które tak czy inaczej są oblegane. Teraz wiele miejscówek dla PACC określane są mianem public (FFA - free for all, czyli wolne dla wszystkich), czyli jak widać nie zawsze i taki PACC ma gdzie expić.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora
Imię: Juri Ivanovicz Gorki
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zgadzam się. Tomby są tak zawalone, że nie ma po co tam zaglądać;/
|
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
a tak szczerze: wbiłem 70 poziomów gry na facc'u i nie narzekam. Morał ? kup sobie pacc.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Pacc kosztuje poniżej 1zł na dzień. Nie chciałbym nikogo obrazić, ale jak kogoś na to nie stać to musi być biedakiem strasznym. To tyle, pzd
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() przez te 4 lata spedzone tutaj, widzialem takich tematows od groma, i powiem wam, ze i tak duzo zostalo dodane dla faccow w roznych nowosciach
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
podejrzewam za wszyscy gracze FACC sa za tym zeby dodac cos dla nich ;PP
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Gormo
Gildia: Czasowtrzymywacze
Świat: Luminera
Poziom: 28+
Skille: 65/60
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Gormo |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Lokacja: Na ulicy w tibi
Imię: Gandalf Gostos
Profesja: Sorcerer
Gildia: niema
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: -/23
Poziom mag.: 23
|
![]() JA JESTEM ale i tak niedostaniemy nic
![]() [CHAR]Gandalf Gostos[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I dzięki Bogu...!!
#56 |
Zbanowany
|
![]() Wg. mnie facce powinni coś dostawać, a na pewno nie tracić. ok. 1/8 tego co ogólnie jest dodawane w upku. I nie tak że tylko 50 nowych tandetnych broni, ale też jakiś czar, expowisko, raz na ruski rok może nawet wysepkę
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
|
![]() Rozumiem.
A więc liczy się tylko kasa? Każde dziecko neo może okraść rodziców, kupić pacca, a potem bocić całymi dniami i nocami, i to sprawia, że jest lepsze od kogoś, kto po prostu nie chce wydawać na wszystko pieniędzy, bo ma ważniejsze sprawy? Jeśli ktoś chce móc pograć w Tibię dla przyjemności, to musi być ona dla niego najważniejsza w życiu? Troszeczkę dodawać faccom by się przydało, niedużo, chociaż namiastkę tego co mają pacce. Bo powoli dzieje się tak, że grają tylko tacy jak wspomniałem powyżej... |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Ja mam facc i mi to nieprzeszkadza a to czy chce pacc czy nie to moja sprawa moze kiedys sobie kupie. Jezeli ci nie odpowiada gra na facc kup pacc i tak cip stara sie jak najwiecej dla facc zrobic np pomysleli i dali nam wyverny. Mi tam nie przeszkadza to ze nic nam nie daja. Ciesz sie chociaz ze masz gdzie expic.
@up To moze niech nam dadza odrazu Edron kup sobie pacc najlepiej jak chcesz ta namiastke tego co maja pacc Ostatnio edytowany przez Gowikor15 - 06-11-2007 o 19:43. |
![]() |