|
Notki |
Arcania Wydarzenia ze świata Arcania |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ja mzoe wtrace swoje 3 grosze,organizacja do dp ale wiesz 20 nobow na 20 lvlv moze zdzialac coda takie jak robi najlepsza glidia ZOMO a wy to tylko taka szkolka niedzielna z ustawionym botem
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Comba robione na bocie nie dają żadnej satysfakcji, stąd tylko vent, a nawet bot odpada bo jest kilka osób z zewnątrz, które nie będą tracić hajsu na jakieś programiki. Ostatnio puszczamy ostry wpierdol na arcanii, a zomo naszego fraga długo pewnie nie pobije. 144 ms pada od 8 noobcharow ze srednim levelem ~25.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() lol comba robione na bocie.....buauauhahua
taka jest wlasnie roznica miedzy nami, wy zeby kogos ujebac potrzebujecie bota, my tylko venta.
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeby nie bylo, że "walczymy for better arcania, mamy honor itp.." to proponowano mi użycie ng bota (kazdy go moze miec za free). No ale nie zaakceptowalem tego bo to scierwo wiec nie uzywamy go...
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Skoro twierdzisz ze mamy taka organizacje jaka mamy, ale twierdzisz rowniez ze ZOMO jest lepsze od nas to prosze Cie wypisz mi tu wasze fragi my juz mamy Dran Arhari 144ms i Xedus Tales 105 RP prosze to tylko przyklad teraz wasza kolej Wy wypiszcie swoje ZOMO'wskie fragi ![]() Co do bota to daj dowod ze go uzywamy wszystkie filmy sa zalaczone na tibicams~ i udowodnij mi to ze uzywamy bota.Nasza recepta na zabijanie ludzi jest prosta Ventrillo + Haslo ( np. TWOJA STARA TO SMOK co widac na filmie) daje wyniki satysfakcjonujace ![]() a tak wogle to 80% dpft to jebane acc buyery ( nie mowie o NOTOP'ie) tylko np. Zin Alin itp z 5 owner Beduriona , a takze Damoon ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colmar - 27-11-2007 o 20:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tymi 10-15 lat to sie nie zgodze .. srednia wieku tam jest o wiele wieksza niż w bylym SB. Co do accbuyerow to jest kilka osob ktore graja od poczatku... reszta to allegrowicze (badz boterzy, ktorych nie wliczam do tych co graja od poczatku, bo co to niby za gra?).
btw. dzisiaj kolejne fragi ... jakis 45 ek ++ i 66 knight.. Do dupy sie peczy w carlin.. pozniej nas fenik jakis zabił 75ed (co padł wczoraj).
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 28-11-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() hmm nic wielkiego wpaść na goscio w 20 i go zajebać żadna mi cyja tylko najgorsze jest to jak za tymi 20 ludźmi biega jeszcze jakis h lvl i jak sie zacznie ich klepać mimo to ze oni cię bijał to od razu mówi ze huntet itp dran poraz kolejny włączy mana shield zamiast sieknąć z 2 razy z ue +ssa musi być wtedy by miał duże szanse przeżycia dawny mi czasy miał taka sytuacje ames trucia i shang haj (sorry jeżeli nicki źle wpisałem) i właśnie tak zrobił ue i po sprawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Napisales to tak, jakbys grał w tibie od jej powstania. Bez interpunkcji nie idzie sie skapnac o co Tobie chodzi, jestes góralem?;d |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przecinek też by sie Tobie przydał.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 28-11-2007 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Gretix 81 Khah Yarkan 90 Kyborgas 93 Ziuziek79, 78 Katah Erinia 111 Obstrukciorz 99 i wiecej ale niestety nie pamietam nickow ![]() Btw. I tak srednia lvli ktore padaja od Zomo jest zdecydowanie wyzsza od lvli ktore padaja od Ormo ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() 3 sprawy
1. was nie ubijaja bo zaraz relog na mdw 2. wyzsze lvle podczas naszych 9-35 3. skoro medi pisal na nas ng to moze wy macie?
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: Saint Oziris
Profesja: Paladin
Gildia: ORMOOOOO
Świat: ARCANIA
Poziom: 7
Skille: 12/12
Poziom mag.: 2
|
![]() btw. wiecie ze ten tuman smokku ktory zawsze pierdzieli smuty to clapek? hahaha CLAAAAAAAAAAAAPEK DO DOMU
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Dran znowu padł: Nov 28 2007, 19:34:20 CET Died at Level 145 by a dragon lord
weźcie go już nie bijcie, bo chłopak w depresje wpadnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2 od jej powstania może nie ale grałem w ta gierkę jak ty sie wybierałeś do komunii Cytuj:
czyli wy to robice z jednak jeszcze lepsza technikal wpada 20 ludzi i 5 go nie bije a reszta bije wtedy jak walnie ue to dostanie bana?? sprytne czy tak ,,,,,,,,,,,,....... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po Twoich wypowiedziach wnioskuje, że o tibi wiesz tyle co "na rzułtym sd" . Co do tej metody, to stosujemy jej odmiane, ale tak na prawde co w niej jest zlego ? eliminujemy po prostu użycie UE lub Exori Gran. Ta metoda skutkuje - (Yamha, Krylek, Jakiestamcharysf). PS: zaraz pewnie posypia sie zdania, że mam sie za jakiegoś masta pvp.. euheueh. Po prostu nie nawidze jak ktoś krytykuje naszą "prace" a sam nie zrobił by lepiej.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 28-11-2007 o 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem ale chyba nie znajdziesz tam mojego zdania z potopieniem tego co robicie choć wcale mi sie to nie podoba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150