|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: Ale miło nie będzie.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Tak to zabrzmiało... Mimo wszystko zostaję przy swoim. Czy myślisz, że gdyby Cipsoft zrobił dla facców rookgard + 2 expowiskia na krzyż na mainie ktokolwiek kupiłby pacca? Gra na faccu musi się podobać. IMO, gracz który pogra chwilę na zbyt ograniczonym faccu, stwierdzi "Taki shit?" nie będzie podejmował ryzyka i kupował pacca, żeby zobaczyć czy teraz mu się gra spodoba. Jednocześnie nie byłoby dobrym rozwiązaniem, jak już mówiono, udostępnić 90% gry faccom, wtedy brak zarobku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() @Aroniaa i inni
Czy wy myslicie, ze ja wydalem 90 zl na takie cos i to jeszcze na 3 miesiace o.O ? Mozna miec pacc za darmo prawie : moj kumpel ma pacca , kupil przez drom zrobil postmana chodzimy razem na mintwalin , ja blokuje on ma exp , ja mam loot = pacca. Kupuje za za Gp ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie co wy w ogóle "dajecie". Choć nie mam PACCA to zgadzam się z tym, aby FACC mieli wszytko ograniczone. No bo nic nie ma dzisiaj za darmo
![]() Tibia wg mnie: Facc ----> 20% możliwości Pacc --------------------> 100% możliwości P.S. Cytuj:
Pozdrawiam! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak rozumiem, że Facc MUSI mieć ograniczoną gre..., ale na jakiego grzyba ma na updatach tracić?! np. poprzedni update... zabrał faccom (palkom i knightom) możliwość normalnego korzystania z runek, a teraz istnieje zagrożenie, że faccom odbiorą niektóre czary i zastąpią je paccowymi. ;/
P.S. Dziwne, bo nikt nie przyznał mi racji z przykładem z panem Kowalskim... dziwne forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @~Von
Tak dla Twojej wiadomości, w Tibię gram 2-4h dziennie, nie więcej. Owszem, jestem wierzący, a ponadto w poprzednią niedzielę uczestniczyłem w zbieraniu datków na hospicjum. Lubie przy Tibii posiedzieć, co nie oznacza, że za swoją postać jestem w stanie pobić matkę krzesłem. A co do płatności, czy Cipsoft narzuca mi, że po jakimś czasie gry muszę kupić pacc lub nie mam możliwości grania? NIE, dlatego właśnie gram w Tibię. @Bloodwin -łem... cóż, mylący nick, tak jak Twoja wypowiedź. Zaistniała tam lekka dwuznaczność, więc nie byłem w stanie domyślić się, o co konkretnie Ci chodzi. A tak z ostatniej chwili, kupiłem swojego pierwszego pacca. Tak tak, jestem rp, podoba mi się, ale zawszę będę pamiętał te czasy, kiedy biegałem z jednego expowiska do drugiego tylko po to, żeby przekonać się, że jest zajęte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Przecież gracze posiadający free acc nie mogą mieć zbyt dużo.
Jakby facce mieli np. 70% możliwości w stosunku do pacc to dużo pacc'ow by się sprzedawało? Jak myślisz? Mniej pacc=mniej kasy dla Cipów itd. Moim zdaniem facc jest po to by nabić chociaż ten 50lvl albo dla tzw. noobów, aby nauczyli się grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Aroonia
To miło z twojej strony ale któż powiedział że trzaskasz matke krzesłem? Masz możliwość dalszej gry bez PAcc'a jednak na zmniejszonych "zasadach". Gratki PAcc'a i myśle że po jakiś 3-5 miechach gry zobaczysz że bulwersy "bo pacc ma więcej!" są bezsensowne i denerwujące @Tipox3 Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wiecie w ogóle co to jest noob? - Poradnik WszechStronnego Zachęcam pana Tipox3 do lektury! Pozdrawiam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() On powiedział albo jak byś nie zauważył.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Lubaczów
Stan: Początkujący
Imię: Skaj mistrz
Profesja: Sorcerer
Gildia: BRAK ale szukam
Świat: Nebula
Poziom: 16
Skille: 11/19
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() No cóż....
Z jednej strony facc są rzeczywiście ignorowani większość upadate jest poświęcana pacc... Z drugiej strony po co zakładać temat na tibia.pl!!!!!! Coś się nie podoba to napisać list(email,wiadomość),a jak nie znacie języka to poproście kolegę i tyle(o ile odbiorą ten list). Ostatnio edytowany przez Skaj - 15-12-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |