![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
@a co do romo zomo nieprozowalo dzis tez,sam mam wiecej fragow nzi wy razem;p
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No i właśnie o tym piszę, 30 letni facet się podnieca że dziś nabił więcej fragów.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co by to zmieniło gdyby miał 15 lat ?
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() chillout ;f
notop tak szczerze macie ng? my teraz na ventrilo chociaz wole teksty typu twoja stara to smok
STILLmatic Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 09-12-2007 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Na temat Zomo do mega imprezowiczy z dpft i im podobnym.Wczoraj ziom pisze mi Zomo pekuje w Carlin!!!Przyleciałem specjalnie zobaczyc i co widze
![]() ![]() To na tyle.Wedlug mnie subiektywna ocena bo widziałem wszystko na własne oczy.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co ty turtle i bot....
Maly gruby knight : until Dec 12 2007, 10:46:33 CET because of multi-clienting Caros Micus : Died at Level 197 by a frost giantess A nawiązując do poprzedniego posta to mi się wydaje że śmieszne jest w wieku 30 lat podniecać się fragami. Niektóre rzeczy nie pasują w pewnym wieku, a może się myle, może to normalne że 30 latkowie podniecają się pixelowym światem. Może to normalne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() 18 tak wiem zachowuje sie na 5, bo nie robie kupy z podniecenia że nabiłem parę fragów i w ogóle że jestem taki fajny na tibi...
Sorry ale jeśli uważacie że 30 letni kolo podniecający się tibią jest normalny to życzę powodzenia, i takie jest moje zdanie. Nie chce mi się już o tym więcej pisać bo to nudne się staje. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa, wiek nie ma tu nic do rzeczy skoro kogoś coś bawi/podnieca to jego sprawa.
Haha, dzisiaj nieźle przed ss było ![]()
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 09-12-2007 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() dajcie nicki blz
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Poziom: 95
|
![]() Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana) - postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.
Pozdro dla 30 latków grających w tibie dziekuje za pozdrowienie a syndromu "piotrusia pana" nie mam. Moze jakis nienormalny jestem ![]() ![]() Co wy tak sie czepiacie Sua Mea. Przeciez on na PKP nie pracuje. Kto wam takie bajki opowiada. Takie Kwaczynskie oczywistosci! Znam Takich co z Sua by sie od razu zamienili za robote, zwlaszcza, ze fajny grosz zarabia ![]() ![]() ![]() FredHed czy jak ci tam. Poslugujac sie archetypami slownikowymi bardzo latwo popasc w stereotypowe rozpoznawanie swiata. Jezeli Tibia jest dla glupich a ty jestes ten madry, ferujacy apriori wyroki to jak mozesz grac w Tibie? Nie widzisz sprzecznosci semantycznej w swojej wypowiedzi? chyba, ze poslugujesz sie w swoich wypowiedziach inna logika niz klasyczna (moze kwaczynska, tylko ty masz racje?). Ale zawsze to jakas prawda. Jak mowil ks. Tiszner, sa 4 prawdy: 1. Cala prawda 2. Pol prawda 3. Tysz prawda 4. Gowno prawda zgadnij jaka prawde na forum sprzedales, moze male pytanie do piszacych i czytajacych to forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Sluchajcie wszyscy Xibita, bo z tego co wiem, do mlodzieniaszkow tez sie nie zalicza
![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:30 Krylek [135]: ormo!!
19:30 Krylek [135]: atakuje 19:26 Sangdza [70]: co za noby\ minuta później.. 19:28 Sangdza [70]: gratulacje 19:28 Sangdza [70]: pograles sobie koles później opowiedział trochę historii z swojego życia 19:29 Sangdza [70]: jak masz dziewczyne na kolanach to i tak grasz 19:29 Sangdza [70]: zoabczysz jak ty padniesz 19:30 Sangdza [70]: ja sprzeddaje postac 19:30 Sangdza [70]: i nie gram w tivie 19:30 Sangdza [70]: jebie mnei ta gra 19:30 Sangdza [70]: ale zoabczysz jak tuy padniesz Efekt taki, że padł robiąc na nas skulla ;s lol kurwa 19:40 Sangdza [70]: utamo vit <<brakła 1 litera, a może by przeżył 19:41 Sangdza [68]: i nie pograsz 19:41 Rethond [29]: xd 19:41 Sangdza [68]: zalozymy sie ? Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 09-12-2007 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Co za łeb
![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dec 09 2007, 21:30:54 CET Killed at Level 91 by Zori Wax
and by Dawdar gratuluje zabicia mnie ![]() zori szacunek - zabiles gracza, ktory byl poza netem (corbank - to brzmi jak kurwa). jest sie czym chwalic ![]() musiales sporo runek zwastowac ![]() hehehehehehehehehehehhhehehehehe Zori Wax jaki noob z ciebie, w komentarzu sie chwaklisz swoim pvp ze mnie ubiles. No coz takie zycie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() poprzedni post xibita to najmadrzejszy post tematu,a co do tego co jest up* to naprawde ormo...zawiedliscie mnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie było ormo, nie było Fila juz itd. Tylko tpy chuj wie skąd i sobie zrobili chłopaki pk.
@dać hasło na venta ;s Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 10-12-2007 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tak pojdzie all na ormo
![]() ja przezyje ![]() 100k boli ale nie ze smiechu brzuch jeszcze bardziej, jak zobaczylem komentarz zoriego ![]() chyba jego jedyny frag jestem. zrobili wam bardzo dobra robote. Beda ganiani ormowcy a filus byl, wiem bo z nim gadalem ![]() ale o zabiciu mnie nic nie wiedzial, podobnie jak ja ![]() kicknelo mnie kolo chaty, bez pezeta. wiec spokojnie czekam az net wroci. LOguje a tu temple i brak aola, tylko sprawdzilem kto ![]() zori wax tak sie podniecil, ze polecial do siebie do chaty i "konia sobie zwalil" z radosci i wpisal mnie w komentarz ![]() hehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehhehehehehhe hehhehe takiej radochy jak ubicie mnie to chyba nawet mu samogwalt nie daje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zori Wax
female Sorcerer 17 Venore Paupers Palace, Flat 14 (Venore) is paid until Dec 24 2007 ----------------------------------------------------------------- Dec 09 2007, 21:30:54 CET Killed Xibit var'lord at Level 91 unjustified |
![]() |
![]() |