|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Spoxik fake.
Potrafi wciagnac! No X-zero zauwazyl taki troche glupi blad. ;p Staraj sie takich nie popelniac. ![]() 8/10
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() + Fabuła
+ Outy - Bleach + Ja tam będę. A co do tej rośliny to myślę, że oni nie mają takiej masy jak zwykły człowiek. Znaczy oni nie ważą nawet 1kg chyba. @Down A może mistik pałer i równowaga z kosmosu? A Prnice z PoP'a nie naprawdę spadłby z tej durnej ściany jak po niej biegł. To jest fake! Ostatnio edytowany przez Suhayl - 16-03-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit,up: "Mistik pałer i równowaga z kosmosu" - Dobrze, ale nie waga... po takiej roślinie da się tylko spaść. "A Prnice z PoP'a nie naprawdę spadłby z tej durnej ściany jak po niej biegł." - No tak...ale ten fake jest bardziej zbliżony do realizmu, niż PoP...kto to buduje takie miasta, że wszędzie są dziury, a w ścianach są wbudowane te... no te...NO! Te takie co odrzucają ![]() "To jest fake!" - myślałem że film dokumentalny o.0 ... Gdzieś to było napisane... "Trochę realizmu" ![]() Zresztą to nie jest aż taki błąd...tylko taka ciekawostka xd @down: O ja ... W przeszłości szedłeś drogą, gdy nagle była w niej wielka dziura... Ktoś się potknął i jak zaczął spadać to dotąd nie spadł ;< W przeszłości w kanałach były pułapki. W przeszłości były drzwi, do których nie da się dojść, jeżeli nie użyjesz jakiegoś przedmiotu. W przeszłości <już daruję sobie elementy fantasy> No, tyle starczy, mógłbym jeszcze trochę powymieniać elementów nierealistycznych... Ale dawno w to nie grałem x(
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 16-03-2008 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Może troche nudny... ale łapcie next parta...
59. ![]() 60. ![]() 61. ![]() 62. ![]() 63. ![]() 64. ![]() 65. ![]() 66. ![]() 67. ![]() 68. ![]() 69. ![]() 70. ![]() 71. ![]() 72. ![]() 73. ![]() 74. ![]() 75. ![]() 76. ![]() 77. ![]() 78. ![]() 79. ![]() 80. ![]() 81. ![]() Komentowac bo ded! @down W następnej części wyspoileruje te "najsilniejsze" medivany ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 16-03-2008 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektóre screeny warto by było podzielić na dwa
![]() ![]() Syaoran ciągle kończy na ziemi xD Hih, ja3 bardzo zuy xD Fajne, bardzo mi się podoba ![]() Większych błędów nie widzę.
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Matix pało co nic nie mowiles ze bedziesz kontynuowac fakea ;<
No ale fajnie ze chociaz sie do tego zabrales. Nowe efekty i etc. 9/10 za to ze kontynuujesz i nowe efekty. Btw. Exoriss ROX! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: w PoLsCe :D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wiele tego ;]
Świat: Guardia
![]() |
![]() jak najszybciej to dokacz ! 9/10
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Fajny fake
A juz sie balem ze to bedzie cos w stylu Hagi-Magi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() @up
nie no hagi sie podszkolił myślę że zrobi lepsze fake ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Cyfra 9 jest kolo cyfry 0 na klawiaturze wiec mam nadzieje ze chciales napisac 0.5 ale ci sie przypadek 9 napisalo ![]()
Ostatnio edytowany przez Undeadzik - 24-03-2008 o 23:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ladnie
Wszytko super mile wykonane itp. fabula dosc dziwna i da sie pogubic... i to skakanie po drzewach smierdzi Naruto... Ale ogolnie nice 8/10 Next part plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ostatni part ;>
82. ![]() 83. ![]() 84. ![]() 85. ![]() 86. ![]() 87. ![]() 88. ![]() 89. ![]() 90. ![]() 91. ![]() 92. ![]() 93. ![]() 94. ![]() 95. ![]() 96. ![]() 97. ![]() 98. ![]() 99. ![]() 100. ![]() 101. ![]() Pozdrawiam Matixek007 PS. Zakończenie miało takie być jednak nie miałem chęci go zrobić ;P.
![]() |
#56 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zakończenie zajebiste, dużo krwi xD Ortografia spoko, fabuła też. Wykonanie trochę gorzej, bo zbyt kanciaste te ziemne skrawki. 8+/10 ^^
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fake byl fajny ale z lekka nudny bo akcja caly czas rozgrywala sie w tym choelrnym lesie. Szkoda ze nie pociagnoles tego dalej bo fake krotki. Zakonczenie fajne, podoba mi sie. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co kolwieg to miało być przy resztkach ciała "Pana" jest obrzydliwe.
Cytuj:
Nie no, durne zakończenie, znów! Jak ja nie cierpię zakończeń "śmierć bohatera", przy kompletnym braku rozwinięcia (czytaj od 20 do 100 obrazków, chociaż zależy dla kogo... ;d) 99. brzydkie. Ogólnie wygląda na to jakbyś robił to na odwal, bo "muszę skończyć fake'a"... Jak dziś pamiętam to co mi pisałeś...pff... Tak ogólnie to jeszcze brakuje tutaj czegoś takiego jak epilog, no ale skoro nie było prologu : P Ogólnie: Mógłbyś to jeszcze kontynuować. @edit, ad. down: Jeśli o to chodzi to nie tyle rozciągać co rozwinąć... jest między tym różnica l;d
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 26-05-2008 o 18:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() troche brzydki jest ten efekt na koncu.
![]() ja mysle, ze dobrze, ze skonczyles. jak wiedziales ze juz nic wiecej nie pokazesz w tym fake'u, to nie bylo sensu na sile go przeciagac. |
![]() |
![]() |