![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() To bylo kiedys a teraz?
Legendy : - Arm, zwany rowniez z niewiadomych powodow Mr.Boh or die - K'K, nie musze chyba tlumaczyc - Fosfik <old> Bohaterowie : - Dalej'Lama - Arcy Filu - Galithar
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bazar
Imię: Gorace Gowno
Profesja: Knight
Gildia: ELo
|
![]() 1.Lamus
2.Dran Arhari 3.Boroth 4.Arris 5.Ormo 6.Alunir 7.Dziabarr 8.Skin Bzyk 9.Aata Arhari 10.Alunir 11.Walek bedka 12.Bek 13.Samul JA |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() a boroth why:O
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() 1.Najlepszy gracz - Ja
2. Najgorsz gracz - Misiek Shady 3. Przegrany roku- Dran 4. Objawienie - Arrys 5. Najlepsza gildia - ormo 6. Najlepszy wojownik - chcesz miec morde jak macius 7. Knight - wszyscy Ci ktorzy expili przed skill update 8. Druid - Makakus kosiorus 9. Sorcerer - no niech bedzie Aata 10. Paladyn - --- 11. Najciekawsze wydarzenie - dead drana od ormo 12. Najwiekszy oszust - bedu, gilthoniel inglorion 13. Najbardziej fair play - ------(nie ma takich) 14. Redri- br?
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a nie bylo rangi most sexy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() I need me a bitch, with some big old thighs
I need me a fine ass mothafuckin' bitch with some pretty ass eyes I need me a bitch, like I need some cash I need me a bitch so I can floss that hoe and make my ex mad I need me a bitch, ain't no need to lie I need me a bitch so when I do some dirt she be my alibi I need me a bitch, like I need a 6-4 I need me a bitch that'll shine my rims up and open my door I need me a bitch, who is all of that? <- ? http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4937
Be nice for ppl when you rise up ... because you can see them when you will get down. Ostatnio edytowany przez Kolbus - 27-12-2007 o 04:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yo yo yo madafaka gangsta shit
Kolbus 36 groszy yol Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 27-12-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() w dpft troche zmian plus invit fosy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 18:17 Fraglus [87]: ;d
18:17 Seyn Adis [26]: janse jasne 18:17 Seyn Adis [26]: 5 18:17 Seyn Adis [26]: 5+ 18:17 Seyn Adis [26]: a ty kupowales 18:17 Seyn Adis [26]: mf 18:17 Fraglus [87]: nom ale hack 18:17 Fraglus [87]: ehh 18:20 Fraglus [87]: to po huja 18:20 Fraglus [87]: zajebales 18:20 Fraglus [87]: mi hara 18:20 Seyn Adis [26]: bo jestes nubem 18:20 Fraglus [87]: ? 18:20 Seyn Adis [26]: ;> 18:20 Fraglus [87]: qrwa mas zpecha 18:20 Fraglus [87]: myslsiz ze twojego adesu 18:20 Fraglus [87]: nie dorwe? : (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((( _ dla niekumatych typu Cytuj:
![]()
STILLmatic Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 28-12-2007 o 19:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Moze wreszcie zliczy ktos głosy i napisze wyniki
JA JESTEM PEWIEN JEDNEGO! GILDIA ROKU : ORMO !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
![]() |
![]() na zakonczenie roku pare osob wrocilo na arcanie yay
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Słubice
Imię: Mistrzunio Joda
Profesja: Druid
Poziom: 44
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() 1.Najlepszy gracz - Lamusini
2. Najgorsz gracz - Fert Merd0 3. Przegrany roku- Tiuso 4. Objawienie - dunno 5. Najlepsza gildia - Occ~ 6. Najlepszy wojownik - Tiuso! 7. Knight - Beris Elvena 8. Druid - Mistrzunio Joda 9. Sorcerer - Kimu Bena 10. Paladyn - Sir Rumek 11. Najciekawsze wydarzenie - Ofc Bedu Thief ![]() 12. Najwiekszy oszust - bedu 13. Najbardziej fair play - .......... 14..,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet mi nie przypominajcie o tej OwnTibi. Program ten to totalne dno do napisania w jeden wieczór a ludzie zacieszaja miski jakby to była technologia 75 niezależnych komór podtrzymujących wirujący wał alternatywnych odsyłaczy. Co oni napisali w ogóle na stronie:
" - Czy jesteśmy najlepsi ? : Projektów takich jak nasz było wiele. Bylismy pierwsi i nadal jesteśmy najlepsi. " Ten tekst najbardziej mnie rozjebał, hahahaha. Te ich niezawodne "technologie". Jedyne co oni maja naprawde dobrego to reklama. Użytkownik OwnTibi sam w swoim keylogerze zawiera informacje ktore wystarczą aby jego konto na tym szicie poszło sie jebać. Ultra super program hackerski ma tak ubogie zabezpieczenia jakby to powiedziec młodzieżowym slangiem ? żal. Dodatkowo ich "niewykrywalność" poza tym, że ich keylogger wykrywalny jest przez heurystyke popularnych AV. Nie musze chyba wspominać o danych dot. konta które są w sposób jawny dostępne z poziomu notatnika. Oczywiscie wszyscy mega "hakerzy" dają się robić w chuja opłacając abonament 40 zł za 250 wpisów w bazie MySQL HAHahahahHAHahah. O samej zasadzie działania enginu do wysyłania danych o graczu lepiej nie wspominać. BAUhaha a ich interpreter nadeslanych pasów zaakceptuje wszysciutko ![]() To by było na tyle wiecej nie powiem ,bo jeszcze coś poprawią :| Jedno jest pewne, nie byli pierwsi i nie są najlepsi. Wesołego Szampana !
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 31-12-2007 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ja uwazam iz gracze z arcani nie posiadaja manier!Zamiast powiedziec,przepraszam mozesz sie przesunac lub czegos podobnego to bija!To jest spoleczna patologia i takie zachowania trzeba dusic w zarodku,bo co to bedzie za 10 lat?Nieladnie...Ciekawe co o tym sadzi Wlodek?
|
![]() |
![]() |