|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli Cip-Soft zrobiłby coś takiego to by było bez sensu ponieważ zanim de addony były już można było oddać 3000 esencji a wtedy chodziły po 1 k jak nie mniej i było by nieuczciwe aby ktoś kto dał tego outfitu nie dostał.
|
![]() |
#42 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() up@ zal mi cie gdzie jeszcze wkleisz to zdjęcie z keyloggerem ?!
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dantezo
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 108
Skille: 92/72
|
![]() @up
Już mu stronka nie działa nawet ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() 1. Hej , jestem swiezy w temacie i mam pytanko
![]() ![]() 2. CO potem ? powiedzmy ze mam 500 DE i nawet ten document , gdzie mam isc co robic ? tibia.pl mi tego nie powie bo ta zakladka nie wchodzi ;/ a na tibia.wiki nic nie jest na ten temat napisane ![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Imię: Otton knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ziom Squad
Świat: Refugia
Poziom: 47
|
![]() Pozwólcie, że rozwieję WSZYSTKIE wasze wątpliwości. Więc tak aby mieć OUTFIT trzeba wykonać DCQ i kupić Document of the Follower. Aby mieć addon trzeba przynieść 500 demonic esse i kupić Document of the Officer, aby mieć następny addon trzeba przynieść 1000 d esse (wtedy dostajemy tarcze def:37) i jakiś inny Document (zapomniałem nazwy). Aby móc robić te Scrolle trzeba mieć najwyższą rangę (otrzymujemy ją po przyniesieniu kolejnych 1500 d esse).
I tak właściwie 2 addony są za darmo( nie licząc kosztów scrolli), ponieważ ta tarcza jest warta 1,5kk+ (a 1,5kk wynosząkoszty D esse). @up ad. 1 Musisz mieć jeszcze dokumencik, który zrobi Ci Master Dysan ( widzę ze grasz na Refugii tak jak ja). ad. 2 Za pomocą tych tp, które są w tej wieży do której trafiłes po wykonaniu questa (jest ona POHU) idziesz do tego dziadka u którego dołączałeś do Bractwa Kości i coś tam piszesz, a jak awansujes to dajes na Scrollu USE. Ostatnio edytowany przez mappan - 27-08-2008 o 22:36. Powód: bo tak |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Ok, już po raz trzeci
![]() 1) Wykonasz Dreamer chalange quest i kupisz scrolla "Document of the follower" i go użyjesz to dostajesz postawę. 2)Dasz 500 essence, używasz drugiego scrolla (bodajże "Document of the oficer ) i masz kose bądź w nightmarze maskę. 3)Dasz 1000 essence używasz 3 scrolla i masz cały addon oraz dostajesz tarczę. 4)Dasz 1500 essence i możesz wchodzić do pokoju obok npc do którego należysz i możesz sobie robić te scrolle. Musisz dać 3000 essence, żeby mieć wszystko dostępne. P.S Nie zakładajcie już takich tematów, bo ręce opadają ![]()
#47 |
Guest
|
![]() Czy są jakieś outfity dlafacc? i słyszałem ze outfit daje jakies 30% do obrazen[?]??
|
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
|
![]() nie nie ma dla facc żadnych addonów ani outfitów poza tymi czterama podstawowymi. Nie daje nic do obrażeń.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2009
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Antica
Poziom: 77
Skille: 84/59
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() UWAGA!
Wazne pytanie: Czy palladyn z full hp (585) i full mana (635) przezyje bez probelmu starcie z (Magicthrowery, Plaguethrowery, Shredderthrowery) ? ? ? Bo mam zamiar zorbic ten quest... kupic Document of the Folower i cieszyc sie samym outfitem... wiec przezyje ciosy tych glupich wież ? |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
|
![]() Spokojnie dasz radę, mi zabrały 300 hp.
|
![]() |