|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() R.O.S.E.online
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Gra: Grand Theft Auto: Vice City
Opis: Nieoficjalne I Zawody Driftingowe Vice City (me vs. my brother). Samochód standardowy, poślizg 100% kontrolowany. Może nic specjalnego, ale mi się to podoba... ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() RecWar
Chciałem przybliżyć wam, może już znaną gre RecWar. Jest to "nawalanka" pojazdów. Całość widzimy z góry. Mamy do wyboru 3 rodzaje pojazdów, które można dowolnie pomalować.
Mamy do wyboru wiele plansz, w różnych klimatach: trawiasty, zimowy, pustynny itp. Można także je robić samemu dzięki edytorowi map. Gra ma możliwość grania na 2 osoby na jednym kompie a także w lanie. Oto kilka screenów: Menu główne: ![]() Screeny z poszczególnych pojazdów: ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz trybu "DeathMatch" są też 2 inne. -"Team War" - Coś jak w CS ![]() ![]() -"Capture the Cow" - Coś takiego jak Capture the Flag, tyle że zamiast flagi mamy krowe ![]() ![]() Bardzo polecam te grę, ponieważ może zapewnić zabawe na wiele godzin dziennie, a zajmuje jedynie 3mb. Opis by ..::Radek 666::.. Wszelkie prawa zastrzeżone, kopiowanie i rozpowrzechnianie jedynie za zgodą autora.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() I muwia z br to nooby...
![]() Ostatnio edytowany przez M@NieK - 07-06-2005 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Zdjecia z Morrowind (dodatek Tribunal)
[IMG] http://img97.echo.cx/img97/3691/zbior7mq.th.jpg[/IMG] Moja skromna kolekcja od góry do dołu Deadryczny miecz Ostrze Nervara Ostrze Almlexi Złote ostrze Ebonowy sejmiatr Jej Dłoni ![]() Kredi w swojej zbroji xD ![]() A tu bez ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() To zdjęcie jak wygrałem reprezentacją Polski Mistrzostwa Swiata w piłce nożnej (niestety tylko takie zdjęcie mam ) z poziomem trudności : World Cup.
![]() P.S. Teraz biore się z trenowania w PES3 (PES4 niemam niestety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Radek 666
tez zaczolem w to grac fajne to ![]() moze zagramy przez neta?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() A ten KAL to płatny jesT?
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() To ja dam moją ulubioną grę, w którą grywam podczas robienia runeq...
Dla niewiedzących jest to "Superior And Powerful English Roleplay" Co w skrócie oznacza naszego kochanego SAPERKA!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A było juz tak blisko ![]() ![]() Ja to mam szczęście! Ktoś podlurował mine pod mój 1 strzał ;/ ![]() LOL?? (Nuuudy...) ![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 19-06-2005 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() To FIFA 2005
![]() http://photobucket.com/albums/a138/T...onareakcja.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/a138/T...terwencja2.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/a138/T...nt=Szcupak.jpg Postaram się na bieząco dodawać Ostatnio edytowany przez Thomisson - 04-07-2005 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() MWAHAHAHA.
![]() ![]() Tak, wciąż pocinam w JA, to było tak dla relaksu na SP z weapon mod'em (Chewbacca z kałachem rulez;>). |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Czyli Secret of Mana 2, wraz ze swym najcudowniejszym teamem w grze - Nightblade, Swordmaster, Death Hand. ![]() I sam team w akcji.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 16-11-2005 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() ten na górze to ja ;-p Gra to Rune, jakby ktoś nie wiedział ;]
![]() Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 16-11-2005 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() 2 ss'y odemnie.
1) Nieduzo,ale jest i cieszy ![]() ![]() ss' z rome total war,potem porobie fajne i wam dam ![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Skoro temat został odświeżony, ja także dam trochę screenów:
Jedi Outcast Multiplayer: Evul ![]() Planeta ![]() Duel ![]() Jedi Academy Multiplayer: Padme ma cos ostatnio duzo problemów xD ![]() CTF ![]() Jeszcze świeże dzisiejsze TFFA: Adziaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ![]() Obraz bitwy ![]() Help plx? ![]() KoTOR 2: Coś tu nie pasuje xD ![]() Wyścig: ![]() Może cos dorzucę niedługo......... Edit& Nie mogę zmienić wielkosci niektórych zdjęć (JA) pomoże ktoś?? Ostatnio edytowany przez Thomisson - 20-11-2005 o 08:50. |
![]() |
![]() |