|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy tolerujesz osoby BI lub HOMO? | |||
Tak, jak ktoś tak lubi, i chce... to czemu nie? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 35.34% |
Byle by mnie nie dotykali, mogą być... |
106 | 39.85% |
Nie, to jest DEWIACJA! |
46 | 17.29% |
Nie mam zdania. |
20 | 7.52% |
Głosujących: 266. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Skoro niektorzy twierdza, ze homoseksualizm jest naturalny, to co powiecie na coraz wieksze sukcesy w leczeniu z homoseksualnosci?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Tak samo sie da wyleczyc z homoseksualizmu jak i z heteroseksualizmu przy pomocy terapeuty.
btw:homo~ zostal wykreslony z listy chorob w 1979r. Down: No nie zupelnie ![]() Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 11:36. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Tyle, ze heteroseksualizm jest naturalny i zdrowy, wiec nie mozna z niego leczyc. Zdrowy czlowiek moze co najwyzej ''zachorowac'' na homoseksualizm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
To jeszcze o niczym nie świadczy. Możliwe przecież, że po prostu stało się tak przez chorą i bezsensowną poprawność polityczną, której na Zachodzie przecież pełno. Nie ma na to żadnych dowodów i, szczerze mówiąc, wydaje mi się to bzdurą. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 27-12-2007 o 11:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko OK dopóki geje nie będą chcieli zaadoptować dziecka. Nie wychowają żadnego dziecka na geja/lesbijkę, a ono będzie miało zryte życie do końca swych dni. Więc małżeńśtwo homoseksualne - tak, adopcja - nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Signed.<znaczki>
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nie dla zwiazkow homoseksualnych, to zboczenie a nie milosc. Stanowcze nie dla jakichkolwiek praw dla takich zwiazkow (slub, adopcja...) Hitler homoseksualista nie byl. Jego bliski wspolpracownik Ernst Röhm byl, wiec moze Ci sie pomylilo, a moze pierdzielisz glupoty ![]() Jednostka Gestapo w 1928r oszacowala, ze w Niemczech zyje 1,2mln homoseksualistow. Pare lat pozniej aresztowano okolo 100tys ludzi pod zarzutem zakazanego homoseksualizmu (byl to zakaz prawny - ustawy Norymberskie). Polowa zostala uznana oficjalnie za homoseksualistow, z czego 10-15 tys zginelo w obozach koncentracyjnych a reszta byla torturowana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Problem z nastawieniem wzgledem homoseksualistow jest taki, ze statystycznie szansa na zobaczenie nazwijmy to aktu homoseksualnego jest znikoma, a mimo to wszyscy, nie stykajac sie z nim wiedza ze ich to obrzydza. Cytuj:
Bylo takie popularne haselko "niech nas zobacza". Niech mi ktos powie po kiego chu mam ich "zobaczac" skoro wiem ze istnieja i mam o nich wyrobione zdanie ? Cytuj:
Cytuj:
homoseksualizm jako taki w naturze wystepuje, ma sie calkiem dobrze, a ze wielu gatunkow zwierzat nawet nie podejrzewamy o dokonywanie swiadomego wyboru odnosnie ich seksualnosci to mozna rownie dobrze zalozyc ze moze byc wrodzony. Cytuj:
![]() |
![]() |
#50 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Emily Firehair
Ustawy Norymberskie bierzesz za podstawę swojego stanowiska w tej sprawie? No to powodzenia. To tak jakby decydować o przyznanie azylu Żydowi opierając się o "Mein Kampf".
Martka's last.fm Ostatnio edytowany przez Martka - 27-12-2007 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naucz sie czytac ze zrozumieniem, mala dawka historii ma miec wplyw na moje zdanie w tej sprawie? A moze jeszcze mi powiesz, ze A. Hitler jest dla mnie wzorem do nasladowania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() No przeciez dziecko jak jest adoptowane to ma cos do gadania czy chce byc z tymi ludzmi czy nie?
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pomijajac to, to uwazam, ze dziecko nawet w wieku powiedzmy 7 lat mając wybor: dom dziecka lub rodzice homo to wybierze rodzicow, ale pozniej moze zalowac wyboru, kiedy wyksztalci sie u niego wlasne zdanie na ten temat, wejdzie w inne srodowisko itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 13:18. |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() Prawdę mówiąc ręce mi opadają.
Może jeszcze powinna być opcja "Mi to wisi i powiewa, ale z dala od dzieci"? Pierdzielenie o tolerancji, której, nie tylko moim zdaniem, NIE MA! Nie będę argumentował, ponieważ to nie ma większego sensu. Jak ktoś zacytuje to może odpowiem.
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() jak widzę,że niektórzy są za adopcją przez pary homo to polecam postawienie siebie w takiej sytuacji-samobójstwo,zryta psycha?co jeszcze?okopanie mordy bo ma się 2 ojców?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do homo od urodzenia, to nie wiadomo czy taki człowiek się staje czy jest od początku... na przykładzie trochę innym - jest pewna mucha która od urodzenia ma gen homoseksualny który aktywuje się w wysokiej temperaturze, człowiek również może coś takiego mieć choć nie powiązanego z temperaturą... Cytuj:
Taka drobna dygresja... Średniowiecze i ówczesny kościół to były dwie zmory naszej cywilizacji... Jeszcze przed narodzeniem Chrystusa, w Imperium Rzymskim była kanalizacja, rurociągi dostarczające bieżącą wodę i inne tego typu rzeczy. W antycznej Grecji biseksualizm był wręcz oznaką kultury, Platon nie tylko nauczał swoich uczniów ale ich "kochał" i czy przez to dzieła Platona są mniej ważne, epickie? Potem pojawił się kościół w formie Pullmanowskiej Magistratury który obrócił w pył zarówno Grecką tolerancję jak i Rzymskie osiągnięcia techniczne... Czy możecie sobie wyobrazić, jak daleko posunięta była by technika gdyby nie ten ciemny okres średniowiecza w Europie?...
![]() |
![]() |
#59 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli lesbijka zajdzie w ciążę, to przecież nie będę jej dziecka zabierał, ale to że tak czy siak mogą mieć dzieci, nie oznacza jeszcze, że muszę się na to zgadzać. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 27-12-2007 o 14:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Niech będą, nie miałem większej styczności z nimi (bez skojarzeń -.-). Do kiedy nie zaczną sie buntować to nie trzeba ich częstowac napalmem. Z drugiej storny nie trzeba być homofobami, tolerancja - jak najbardziej. Ostatnio edytowany przez Voon - 27-12-2007 o 15:00. Powód: trÓ |
|
![]() |
![]() |