|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Udalo sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowilem zbadac najglebsze otchlanie pod Helheim. Takie oto kreatury tam znalazlem... i zabilem.
![]() ![]() Pozniej zeszlismy pod wode, w celu znaleznienia zaginionej ksiazki potrzebnej Explorer Society. ![]() ![]() I na koniec taki skarbiec znajdujacy sie w Hell Gate. ![]() Wezcie zostawicie jakis slad po sobie, jakis malutki komencik, bo ja juz musze double posty pisac :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
Prosze bardzo ![]() Zingar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Stan: Niegrający
Imię: Al Muntaqim
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Senatus Populusque Romanus
Świat: Nerana
Poziom: 144
Poziom mag.: 71
|
![]() widze ze nikt oprocz mnie i zarra nie daje fotek
![]() A komentarzy tez niezbyt wiele... ![]() ![]() teraz mały quescik: ![]() czerwona jaszczurka ubita ;p ![]() Potem z Min'em wyskoczyliśmy na 2h na Hero ![]() Jakis hit, besta nieuchwycilem a byl 194 z morta ![]() ![]() no i loocik - bez szalu ale i bez waste - ja zuzylem 25 minut softow ;p ![]() Następnie udaliśmy się zrobi Gorome,Talahu,Malade i Ramao Quest żeby miec jakieś nowe miejsca do huncenia ![]() ![]() ![]() Po całym quescie zeszliśmy na Lich Hell z Zarrkiem i Tergiem - było ciekawie spadłyniestety tylko bohy (1h bylismy) liczyliśmy na Castle Shield ![]() NIestety wyskoczyłem sobie na chwilke na dragi na Veno..... z tego miejsca chcialbym podziekowac Panom Z Energetyki za odcięcie połowie miasta, w tym mi , prądu. Dziękuje :* ![]() póki co musze spłacic swoje długi i odpocząc troche bo 4 deady w 2 tyg i strata 400k to coś nie dla mnie :| KOMENTUJCIE LUDZISKA |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Male polowanie na nieumarlych beholderach
![]() ![]() A tutaj poziom, ktory wbilem polujac na smoki na wyspie Edron. ![]() Prosze o jakiekolwiek komentarze........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Xewery nieźle sobie jedziesz a jakiś lot z beho był? chociaż teraz ta maczuga wypada jeszcze z cyklop Smith już nie jest taka dobra ;/
Al.... GZ poi, dl i auto
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzieki, a z beholderow jak narazie tylko helm mam. Ja nie poluje na maczuge tylko na mieczyk, dokladnie na Haunted Blade. Kolejan porcja. Tym razem zdjecia z Goroma Quest, z mojej perspektywy. Najgorsze wedlug mnie chwile w tej wyprawie, czyli przejscie przez wulkan. Fire Elementale i Fire Devil naprawde dawaly w kosc. ![]() A tutaj widac co zastalem po zejsciu pod wulkan, tez nieciekawie, ale co to na mnie ![]() ![]() po wielu zmaganiach dotarlismy do niegoscinnej i skalistej wyspy zamieszkiwanej przez nieumarlych. ![]() Na swojej drodze spotykalismy coraz to niebezpieczniejsze kreatury ![]() ![]() Ale podolalismy temu wyzwaniu i wszyscy ukonczyli quest. A tutaj kolejny poziom, wbity tym razem w krypcie, ostatnio czesto przezemnie odwiedzanej. ![]() Po raz kolejny prosze o komentarze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz zarrek , gogo 150
![]() teraz mała porcja odemnie : 'life after death" Najpierw odaliśmy się z kolegami odwiedzic podziemia cyclopolis,na samym dnie znaleźliśmy to: ![]() Następnie udaliśmy się schodami w górę, zastaliśmy tam 4 behemonty i 2 dragi ale co to dla naszego teamu , razem z Aleppe zaczeliśmy strzelac z naszej najpotezniejszej broni UE, po chwili boju znalezlismy sie w pokoju z nagrodami.. ![]() a tu nasz dream team: ![]() No i nagrody: ![]() Pod koniec dnia pełnego wrażeń wpadło coś po raz drugi ![]() ![]() oraz malutki quescik ![]() To byle było by na tyle , proszę o jakieś komentarze ludziska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak mogles isc bezemnie -.- A juz bym splacil eq po tym... Nic dzisiaj nie grtalem wiec dam tylko zdjecie mojego domku, ciutke zmieniony wyglad. ![]() Ostatnio edytowany przez Xavery - 13-01-2008 o 03:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz Odin Nabie ;d
screeny z weekendu ![]() wpierw odrobilem mlvl : ![]() Potem przyszła pora na mały lvl up ![]() 82 lv: ![]() 83 lv: ![]() 84 lv: ![]() Następnie przyszła pora na questy, B Djinn: ![]() I po lampe od króla dla koleżanki ;> Chwila moment i po sprawie... ![]() ![]() Następnie dla zabawy postanowiłem wybrac się na AS'y: ![]() I łączny loot , a minus pewnie nie jestem a pewna ilośc expa wpadła ![]() ![]() I coś z poniedziałku już : ![]() Pozdro i proszę o komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2008
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Valdor Wizil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Matsunai
Poziom: 90
Skille: 87/67
Poziom mag.: 18
|
![]() No to teraz czas na moje ss, z malym opoznieniem
![]() na poczatek sale tronowe na PoI: 1wszy seal zaliczony ![]() ![]() pokoj tronowy verminora ![]() pokoj tronowy ashfalora ![]() pokoj tronowy tafariel ![]() pokoj tronowy infernatila ![]() pokoj tronowy apocalypse ![]() pokoj tronowy bazira ![]() pokoj tronowy pumina ![]() a tu droga po nagrody ![]() ![]() no tu juz mialem dlugo oczekiwane nagrody ![]() ![]() drugi poziom areny na 80 lvlu ![]() ![]() ostatnio wbite adv ![]() 18 m lvl ![]() i 84 lvl wbity dla odmiany na cyclo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() temat praktycznie zapomniany nikomu sie niechciało wklejac nawet ssów ,no cóż..zawirowania w gildii pewne były jakoś sam nie wrzucałem od dziś postaram się wklejac regularnie , pewnie sam bede to robic znajac życie
![]() pewnego dnia zebrałem się wreszcie xD ![]() Vis Style , jedynie ostatniego 'boss'a potraktowałem brutalnie z SD ![]() ![]() No i nagrody ![]() ![]() Tutaj baaaaaaaaaaardzo waży skill w życiu każdego maga ![]() ![]() A tutaj porcyjka nudnych advanców :S ![]() ![]() ![]() A tutaj wieczorek "kawalerki" Terg'a xD Libacja na całego ![]() A tu meczyk nabków ![]() ![]() I znowu lvla się wbiło ![]() Tyle w pierwszym poście ( ograniczenia zdjęc na post - max 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Następnie razem z moim najlepszym kumplem zrobiłem Banshee
![]() Tutaj hit mój ze słabszego UE za 650 many :d 732 ^^ ![]() Tuż przed: ![]() I już po wszystkim - było dużo prościej niż mysleliśmy ;p ![]() jakby chciał ktoś sobie ogladnąc to w kolorze tutaj link : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36429 I tutaj kolejny levelas, odnośnie mojego życia tibijskiego w tamtych czasach - teraz wiem kto jest kto.... heh jak to mówią prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie ;o ![]() I ślub Tergenorr'a z Elva Dantika: ![]() filmik dla majne guildi dla potomności (pan kamerzysta^^): Kościół - http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37108 Gh - http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37109 90-94: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Póki co czekam na pacc więc na moim evul msie zastój xD Zapraszam do komentowania. Enjoy! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() @Snopp
Gratz za ten spam ![]() Gratz Topic. ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki kolego :d
Myślę że niedługo dołączysz w nasze szeregi ;> edit.Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3) i nikt nie raczy zostawic po sobie chociaz malutkiego komentarza?:< Ostatnio edytowany przez Snopp - 07-02-2008 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Noo widzę, że temacik na poważnie się rozkręcił! Gratuluje Wam PoIa, oraz solo zrobionego DHQ :-) Żadko kiedy komentuję, ale tutaj warto
![]() Mam nadzieję, że temat nie upadnie, a będę go śledził! Pozdrawiam, Remciol ![]()
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() Z racji tego ze jestem nowym członkiem gildii zamieszczę tutaj kilka swoich fotek
![]() ![]() 60. po raz pierwszy ![]() 60. po raz drugi ![]() 61. ![]() 62. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
![]() Bardzo fajny temacik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |