|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
![]() |
![]() Ja miałem mass pk. To było tak zatakowale mnie pk i zabil potem się odrodziłem i wyszłem ze świątyni i znowu kill od tego samego kolesia.
tak samo odradzam się wyhodze ze świątyni i znowu zabity a potem jeszcze 3 razy.A to wszystko za to że miałem taki sam kolor jak on. ![]() ![]() ![]() ![]() On mnie zabił dla czystej pszyjemności . Tacy ludzie niepowini grać w TIBI bo pszes nich inni początkujący gracze się zniechencają . ![]() Ostatnio edytowany przez K@sk@der - 01-12-2004 o 19:24. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() dzisiaj mam zly humor to dokopie lezacemu a jak
![]() miales dwa wyjscia. albo reportowac do gmow jezeli gosciu mial wyzszy level sporo a ty byles ponizej 10 ( w kazdym badz razie tak czy siak bym reportowal ![]() ps przeslij na pw jakiego masz nicka i na jakim serwie grasz
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() No pewnie nie widzą cie tylko niektore potwory, a jakie to zobacz na spisie potworów ale zapewniam demon widzi
![]()
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ja polecam taki sposób jak ktoś się na ciebie uwziął ...
Masz na koncie ze 2-3 postacie ... Giniesz jedną i uważasz , że dalej będzie jeszcze gorzej ... To zamiast wychodzić po raz 3 , czy 5 ze światyni i głupio łapać deda ... Zaloguj się innym charem i wszystko spox ... A tamten koleś będzie sterczał pod świątynią jak idiota ... ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja się tak zapytam w związku z testem. Czy na tescie dostajke sie bany za zabijanie? A jak to jest z normalnymi banami, ile one trwają?
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() naprawde ten red skull jest dop bani
ouscilem 6 GFB przed dp i za***alem z 4 n00buw bo chcialem thefa za***ac ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Świnoujscie
![]() |
![]() Cytuj:
wiesz co ci powiem jesli masz skulla i masz domek i jezeli jestes gdzies w poblizu domku otwieraj drzwi i wrzucaj eq do domku ... bo ze skullem wstemp wzbroniony ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Lucera/Venore
![]() |
![]() A jeśli mowa o Player Killersa (Pkerach), to uważam , że jest ich dużo na Dolerze w Venore. Poszedłem tam i za pierwszym wyjściem zostałem zabity. Znowu wyszedłem i znowu... I tak chyba z 10 razy. Teraz gram od nowa nickiem "Wmosca".
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Na danubii, dwaj PK (46 lvl knight i 24 druid) zaczeli do mnie walic z GFB... ale mialem takiego farta, ze druid przez przypadek przywalil w swojego kolege (no i siebie tez). Rycek sie wnerwil i sie nawzajem powybijali... a ja se do miasta ucieklem i luzik
![]() Co do bezpieczeństwa w różnych miastach na danubii, to najniebezpieczniej jest w Carlin. W Venorze w miare bezpiecznie, w Thais też o ile sie na zielono ubierzemy. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Ja mialem dzisiaj taki problem ze gonil mnie kolo na 60 levie (ja mam 12
![]() powiedzial ze jak mu dam baga to mi odpusci , a ja pomyslalem ze poprostu strzaszy bo niecche miec red skulla ![]() zgadlem jak powiedzialem ze nic mu niedam usmiechnal sie uderzyl mnie jeszcze raz i odszedl ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() ja mialem super z kolesiem w kopalni dwarfow. ja mam 16lvl a on 9 i 7mlvl. (znowu noob Tubeji) nudzilo nam sie to wyruszylismy z thais do kazo. on oczywiscie nie mogl sie powstrzymac i poszedl na dwarf soldiery
![]() ![]() ps. ale sie rozpisalem ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() A ja ostatnio ide se na zamek a tu 39 pal mnie zaczyna bic (red skula miał) ja mam 18 to uciekam uham sie i gdy wszedlem do miasta to odpuscil i odszzedl chwile postalem a t biegnie jakis 8 lvl red hp i ten sam gnojek go goni uhnolem tego 8 lvl i pk odpuscil ja walnolem ze speara w tego pk i matrze a tam za 49 mu pocągnołem wiec mysle że nie ma eq no to zaczołem go bic ale miałem tylko speary i pk mi do wody powrzucal wiec wracam do dp boire kusze hmm itp i ide ale tego pk nie ma to ide zobaczyc na zamek tam 3 dedy juz lezom ale goscia nie ma. sy wracałe spoktkalem tego pk . zaczolem go bic on mnie ale do mnie doloczyl sie 11 knight on zaczoł uciekac a za byl szybszy to uciekl to dowud ze naewt jesli ma sie 2 razy nizszy lvl od pk to i tak da sie go pogonic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() To mnie na starej postaci 2 razy ten sam PK zabił...
Raz to mnie zaatakował z ukrycia (byl palkiem) a ja NEWBIE wie mysle czemu mi te życie spada.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastepnego dnia cwiczylem sobie z kumplem w thais kolo statku... A tu nagle on przychodzi i sie pyta kumpla czy moze pocwiczyc ja krzycze NNNNOOOOŁŁŁŁ ale sie dołaczył ;/ a co było dalej to sie domyslicie, tylko że teraz nie dostał Skulla......... ![]() Na nowej postaci było troche lepiej ![]() Ćwicze sobie w AB pod depo a tu nagle jakiś gościu mnie z HMM nawala!!! Uciekam i krzycze HELP HELP (kiepski wtedy byłem skile bodajże 2x\2x) ale naszczęscie niedaleko schodów znalazł sie jakis rycek ok 30 lv i mi pomógł... Dobrze że są na tym świecie jacyś psrawiedliwi ![]() ![]() ![]() ![]()
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Mnie zabili pk za to ze rzekomo zabilem ich kolege ktory bil 8 levele obok depo patrze ma skulla 10 level red hp a te 8 levele wolaja "help" to go trzasnalem 2 razy i sie polozyl. Pozniej poszedlem expic na bugach [to bylo w carlin] jakis koles na 9 lv poszedl za mna i pisal mi "hey" to mu odpowiedzialem i powiedzial mi "you kill my friend" a ja "no i kill pk" okazalo sie ze byl polakiem i zaczal mi sie odgrazac ze mnie zabije to ja mu no dawaj bij. to zaczal mnie atakowac i wszedl jakis kolo na 18 i tamten "kill thotch" to zaczeli mnie tluc ucieklem kolo depo nie moglem wejsc bo im oddalem pare razy i mnie zatlukli. Wypadlo mi scale armor i dark helmet ale na szczescie jakis gosc mi to oddal. Ale po tym wlasnie widac jak pk sie woza bijesz goscia ze skullem co wyraznie kogos atakuje a nie mial np miss clicka to zaraz giniesz. Ja moglem ich pozniej zalatwic z kolega na 27 lv ale mi sie juz nie chcialo. Najgorsze jest to, ze po 2 godzinach czekania w kolejce wywalilo mnie i trzeba bylo siedziec od nowa
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
|
![]() Mnie pk zaczal gonic napisalem help pk jakis ziom przyszedl zabil go i dal mi wszystko co mial ten ziom co mnie zaatakowal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
|
![]() Ja kiedy chcialem uciec do depo to przed tymi drzwiami co sa wszyskie depo jak chcialem wejsc on mnie odciagal i prawie zginelem ale jakis ziom mi pomogl(mam 8 lvl)
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...