Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-01-2008, 19:25   #41
Mumin121
Użytkownik Forum

Mumin121's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:Oryginalnie napisane przez Zen
po 6 wiele bym dal do powrotu tibi 7.5 ehhh =(
Wtedy nie byly zbalansowane profesje wogole, wiec nie gadaj glupot.

No i było najlepiej, Cipy nie miały zamiaru balansować. A teraz jakies bronie od lvli, potiony które gówno dają itd. Ręce opadają.
Mumin121 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-01-2008, 19:27   #42
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hunab Pokaż post
@Duch Niespokojny
Taa, przecież o to chodziło że taki knight ma być nie do zabicia, lub ekstremalnie trudny do ubicia. Postać magiczna wytrzymała by tam na pewno dłużej, 300 ed/ms ma okolo 8900 many -,- pozniej też by go nie zdjeli od razu na combo więc nie pierdolcie.
@Sir Dark Archeon
Pokaż mi knighta, który wjeżdża za 1000
Po 2. Magowie na lvlach 100+ bija sami solo demony, przy czym zarabiają ogromny hajs.
Po 3. Zabawny jesteś, jak w lato zjebali magów to płakałes że zły cipsoft, teraz jak znów was ulepszyli to mówisz, że nie jest tak źle i przecież te leczenie jest perfect.
Po 4. Nie mów mi tylko o tym że przecież trudno trapnąć 300ek i to jego wina, że jest kretyn..pomyślałeś o 150lvl~ ek? takiego nie jest trudno trapnąć, zazwyczaj nie ma 9 mlv więc nawet m walla nie użyje.
Prawda jest taka, że leczenie knighta jest zjebane po maxie i strach jest brać 4 frosty na kalte takim 180+ ek.
Polityka cipsoftu wygląda tak: co pół roku maxymalnie ulepszyć jakąś profesje, po czym za następne pół roku ją zgnębić i następnei znów ulepszyć, jeszcze bardziej niż wcześniej.
@Filmik
Koleś dał ciała ogólnie, ja już bym wolał wbić bana na noob charach <.<

@FROSTY
Jest filmik, gdzie 207 ms w pół godziny na frostach wbija 270k expa, zuzywając 30 bp mp (30k) i przy słabym loot lucku mu się zwróciło, nawet dodał pod koniec filmu, że jak poleci dsm/rh to ma ladny profit.
zal.. co ty wiesz o tibi.....
I co ztego ze ma 9k many - na manasieldzie straci ja w mniej niz minute bez szansy na jej uzupelnienie, leczac sie tez niewiele mu sie zda - co lepszejsze combo i sie koles zawija....bo poprostu ma malo hp i nie ma naczenia ile sie leczy...

ten 1000 dotyczy pvm - w pvp max jaki siada hlvl magowi to ~500hp z hellscore.. o druidzie nie wspomne bo jest slabszy od sorca. Tak wiec bijac za 500 max teoretycznie - w kogokolwiek kto tam stal to moglby co najwyzej ich posmyrac takim hitem.

Po upie jest sprawiedliwie - nie ma znaczenia lvl postaci czy profesja, jak sie zalapie trapa to jest odrazu gleba... bez wzgledu na to jak sie leczysz. I to wlasnie jest balansacja.

Co do super hiper expa - widzialem ten filmik.... pokaz mi gdzie i na jakim serwie 1 ms ma do dyspozycji cale okolnir dla siebie z wzystkimi respami. 30 bp mf na 30 minut gry - cool ciekawe gdzie on by zmiescil zapasy na dlugi hunt... co 30 minut do svargrondu po nowe mf... a moze ma dobrych kolegow co nosza mu mf i odnosza kase.
270k expa to 127+ frostow - skoro zwrocilo mu sie 30 bp mf a nie lotnol nic cennego to srednio musialo mu wypadac 235gp golda na frosta
Ha ha ha wiekszej bajki nie slyszalem.
Jesli 180 ek boi sie wziasc na klate 4 frosty to albo kupil tego chara na allegro albo go wybotowal.
Zal..
stary 12-01-2008, 19:44   #43
tibia zone
Użytkownik Forum

tibia zone's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Poziom: 50+
Skille: 20/24
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzik Dzik Tadzik Pokaż post
A czy sprawiedliwe jest to, że magowie 200+ wyciągają teraz 750k/h bez wielkich strat (w większości przypadków się zwraca) podczas, gdy knight z podobnym lvlem nawet, gdy wyciągnie 2/3 z tego to nigdy mu się nie zwróci !?

Knight = mozolne expienie, ale "forteca nie do zabicia"
Magowie = szybkie expienie, ale mała ilość hp, więc i większe narażenia na śmierć

I gdzie są te proporcje ?

Pozdrawiam
HAHAHA
750k exp/h???!!! Na 200lvl pojdzie ci max 500-600k exp/h przy wybijaniu pierwszego respa. Potem masz juz 300kexp/h.
I do tego masz waste, chyba ze ci sie poszczesci z lootem.
A waste nie jest taki maly, jak ci sie wydaje.
Na dodatek expiac sorcem solo frosty z sd jest bardzo niebezpiecznie, i co z tego jak wbijasz 20kk expa tygodniowo jak tracisz polowe na dedach. Powiesz, ze mozna expic na frostach z e-wave z mniejszym wastem, ale wtedy szanse na deada sa juz ogromne, wiec prawie nikt tak nie expi.
Co do expienia knightem to z bierzesz 4 frosty(zaraz ktos powie ze sie padnie, a to nie prawda bo knight leczy sie 600hp na 1sec, a to jest bardzo duzo) i bijesz je z exori gran, na czym z kasa wychodzisz calkiem podobnie do sorca.
A tak wogole to tak jest w wiekszosci grier RPG, ze hlvlowe magiczne postacie sa troche lepsze od innich. Za to te inne maja przewage na poczatku. Tyle piszecie o tych 200 sorcach, a ile ich jest? 100?150? na 300 000 osob grajacych w Tibie.

Co do "fortecy" to leczenie knighta jest teraz sprawiedliwe. Przed update zabic knighta bylo za ciezko, bo do zabicia takiego 300lvl potrzeba bylo 30~x 200lvli, co bylo nie sprawiedliwe.
Teraz na zabicie 100 knighta trzeba co najmniej 15x 100lvl sorcow, wiec jest to nadal bardzo ciezkie.

@Hell'Xiz
Cytuj:
A teraz idzie sie na 200+ ed w 3 osoby i też pada :<
czy to niesprawiedliwe?
W 3 osoby nie zabijesz 200 ed, ktory moze manasowac sie(600mp na 2 sec) i uhac/leczyc spontanicznie na raz, do tego ma 1k+ hp.
Jak takiego nie strapujesz to nie padnie nawet od 5 sorcow.
Przed update mial do wyboru, albo mfy po 100mp, albo uhy z duza szansa na deada od combo.

Ogolnie uwazam ze sorc, druid i knight to profesje wyrownane(no moze knight minimalnie gorszy), ale to co zrobili z palem to przesada, jest duzo za dobry.

Ostatnio edytowany przez tibia zone - 12-01-2008 o 19:49.
tibia zone jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 20:13   #44
Natah
Użytkownik Forum

Natah's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2007

Domyślny

Dobra już gadacie od rzeczy ktoś tam napisał że cip soft był zły po lecie a ja sie z tym nie zgodze bo cip soft zaczął być pierdem kiedy potraktował tą gierke nie jako hobby ale jako produkt na naiwnych br etc.. a co do przeżywalności jak seromntisa dm zabilo to ich tam było max 15 on miał ten 256 lvl ale zważywszy na to że tam byli prawie sami palkowie to coś musi dawać do myślenia że dyferencjał leczenia do obrywanego combo prz firepowerze 2k+ i leczeniu 1 k -1.5 wynosi tam przy extremalnym uhaniu 200 hp no to wystarczy walnąć 5 combo żeby wyniósł te 1.5 k i to wystarczy aby last 2 k zgasiło przeciwnika "nie wliczając comba z zaskoczenia"
Natah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 20:16   #45
Budy_Maximus
Użytkownik Forum

Budy_Maximus's Avatar

Lokacja: Jaworzno

Profesja: Paladin
Gildia: Loyalty
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: 86/68
Poziom mag.: 16
Budy_Maximus ma numer GG 2859643
Domyślny

Teraz to nawet nie trzeba jakiegoś komba kleić tylko wystarczy zaznaczyć na atack i można iść oglądać telewizje ;/
Budy_Maximus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 20:23   #46
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Budy_Maximus Pokaż post
Teraz to nawet nie trzeba jakiegoś komba kleić tylko wystarczy zaznaczyć na atack i można iść oglądać telewizje ;/
zgadzam sie, z kazdym kolejnym updatem coraz mniejsze znaczenie ma umiejetnosc pvp...
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 20:59   #47
Hunab
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2006

Stan: Początkujący
Imię: Hunabku
Profesja: Elite Knight
Gildia: Stiletto
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
I co ztego ze ma 9k many - na manasieldzie straci ja w mniej niz minute bez szansy na jej uzupelnienie, leczac sie tez niewiele mu sie zda - co lepszejsze combo i sie koles zawija....bo poprostu ma malo hp i nie ma naczenia ile sie leczy...

ten 1000 dotyczy pvm - w pvp max jaki siada hlvl magowi to ~500hp z hellscore.. o druidzie nie wspomne bo jest slabszy od sorca. Tak wiec bijac za 500 max teoretycznie - w kogokolwiek kto tam stal to moglby co najwyzej ich posmyrac takim hitem.

Po upie jest sprawiedliwie - nie ma znaczenia lvl postaci czy profesja, jak sie zalapie trapa to jest odrazu gleba... bez wzgledu na to jak sie leczysz. I to wlasnie jest balansacja.

Co do super hiper expa - widzialem ten filmik.... pokaz mi gdzie i na jakim serwie 1 ms ma do dyspozycji cale okolnir dla siebie z wzystkimi respami. 30 bp mf na 30 minut gry - cool ciekawe gdzie on by zmiescil zapasy na dlugi hunt... co 30 minut do svargrondu po nowe mf... a moze ma dobrych kolegow co nosza mu mf i odnosza kase.
270k expa to 127+ frostow - skoro zwrocilo mu sie 30 bp mf a nie lotnol nic cennego to srednio musialo mu wypadac 235gp golda na frosta
Jesli 180 ek boi sie wziasc na klate 4 frosty to albo kupil tego chara na allegro albo go wybotowal.
Zal..
Więc tak, chujowy loot luck to nie znaczy, że mu nic nie poleciało, tylko poleciało mu mało jak na tyle zabitych frostów.

4 frosty teraz to jak 7 frostów na klate przed upem więc nie pierdol. -,- nie grałeś nawet knightem, a chcesz mi wmawiać. Co z tego że wysune 2x e grana pod rząd nawet polowy hp nie zabiore, a później będe musial spamować health potiona.

Jest sprawiedliwe, bo knightem nie ma mowy o expieniu na frostach bez waste? -,- nawet jak mi dsm poleci to i tak sie nie zwróci, na dodatek zawsze można sie wjebac w 3 frosty, lub je ktoś lurnie i jest mega waste health potionów. Powinieneś troche pomyśleć o serverach non pvp -,-
Btw. przed upem trap zazwyczaj też równał się deadowi.

No może magowie nie mają jakiegoś super powera ale max dmg knighta w pvp to 300, przy czym zabić go jest tak samo trudno jak sorca/druida, a nawet łatwiej bo jak już wspominałeś trap=dead, magowie mają przewagę szybkości (gran hur) przez co jest ich trudniej trapnąć.

W tę 1 min zdąży napisać do kumpli żeby mu wpadli pomóc.

@Osoba nazywająca mnie kretynem, może byś podał jakieś argumenty -,- bo jak na razie to widze puste słowa.

@down

Jedyny co tu konkretnie mówi. -.-

Btw. kiedy wybierałem knighta nie miał on powera i do 100+ lvla musiałem siedzieć na zolwiach, mimo że wtedy sorc/drut byli najlepszymi vocami z ostrym powerem, wybrałem knighta dlatego, że był wtedy czołgiem, jak to niektórzy mówią fortecą. W moim przypadku nie jest najgorzej bo gram na non pvp i przynajmniej nikt mnie nie ubije, ale o hard core exp solo mgoe sobie tylko pomarzyć, chyab że ktoś za hard core uważa 3 frosty na klate z e grana.
HF c:

Ostatnio edytowany przez Hunab - 12-01-2008 o 21:30.
Hunab jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 21:08   #48
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Kim ty jesteś i co o mnie wiesz, że wypowiadasz się na mój temat !?
Czy to, że nie loguje się od miesiąca oznacza, że jestem dzickiem update'a i nie gram knightem ? Nie gram, bo nie mam czasu i odpowiedniego internetu, ale to juz nie powinno ciebie obchodzić !

To, czy grasz knightem po update naprawdę nikogo nie interesuje, więc nie komentuj innych tylko film lub aktualny temat. Jeżeli chcesz się kłócić to wejdź na jakieś forum towarzyskie i tam poszukaj sobie młodych gniewnych z takimi samymi zamarami.

Pozdrawiam
Do twojej postaci nawet nie zajrzalem bo naprawde mnie to nie obchodzi. Wbij 200 lvl i mozesz spokojnie gadac jaki to jest cip nie sprawiedliwy na 200 lvl a jak to jest na danym lvl powinno cie nie obchodzic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mummin121
No i było najlepiej, Cipy nie miały zamiaru balansować. A teraz jakies bronie od lvli, potiony które gówno dają itd. Ręce opadają.
Czyli mam rozumiec ze bylo najlepiej jak sorc byl najlepszy ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon
Z kazdym twoim postem coraz mniej wierze ze masz 120 ed i 28 lat , czyli nie ma byc roznicy czy wpadnie 15 lvl w trap czy 1015? To po co ja wybieram (teoretycznie) Ek chyba po to zeby nie pasc w trapie i miec czas na przybycie kolegow. Patrzac z twojego pkt widzenia w pvp kazda prof ma tyle samo bic/miec hp ( tak to rozumiem jezeli maja padac rowno ) . Szkoda ze Knight nie expi rowno z innymi profesjami. Brak mi slow .

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 12-01-2008 o 21:21.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 21:33   #49
milan233
Zbanowany

milan233's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice

Świat: Eternia
Poziom: 53+
milan233 ma numer GG 4618271 milan233 ma login Tlenu mialan233@tlen.pl
Domyślny

@up

On mówi zapewne o 7.5, gdzie (jesli nie wiesz/nie miałeś okazji grać wtedy) każdy był najlepszy i najgorszy. PvP miał doskonały system, który teraz zaprezentowałby się bardzo ciekawie (wiele h-lvli).

Co do tematu, uważam, że taki 300~ knight powinien być fortecą, bardzo trudną do pokonania.
milan233 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 22:30   #50
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Świat: Aktualnie brak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milan233 Pokaż post
@up

On mówi zapewne o 7.5, gdzie (jesli nie wiesz/nie miałeś okazji grać wtedy) każdy był najlepszy i najgorszy. PvP miał doskonały system, który teraz zaprezentowałby się bardzo ciekawie (wiele h-lvli).

Co do tematu, uważam, że taki 300~ knight powinien być fortecą, bardzo trudną do pokonania.
Nienawidzę Twojego Ulubionego Kulbu ,ale w 100% zgadzam się z Twoją opinią.
300 ek to forteca/czołg i moze blockowac mocne potwory w dużych ilosciach.Sorc za to moze jechac solo dosc silne potwory ale w mniejszych ilosciach.Decydujac sie na sorca wiesz ze w ob mozesz szybciej niz inny biegac,spierd.olic,zamfowac sie do full ,pyknac pare sdkow -wbic unj,i tak w kolko.
I tu sorc ma power ale za to musi byc uwazny.
Knight ma dużo hp i chwile powinien potrzymac się w trapie by w razie pomocy kolegów uciekac.Ale za to Knight/czolg itp,pyka max po 300 dmg w pvp.
Moim zdaniem powinii zostawic Mana Potiony zaś Przywrócic stare SD oraz stare UH.Nie sądzicie ,że to będzie sprawiedliwe?Sorcowi dodajemy/zwracamy:
-szybsze dopełnianie many
-wieksze dmg z sd
Knightowi zwracamy:
-jakże ważne leczenie

@film
pokazuje jak latwo aktualnie jest sie pozbyc 300ek

pozdrawiam
Your's jucha
stary 12-01-2008, 22:43   #51
Mumin121
Użytkownik Forum

Mumin121's Avatar

Domyślny

@Salarigoth

A przeszkadzało Ci to? Bo mi nie, choć grałem knightem. Tibia od Tibii 7.8 to już nie jest Tibia. Przezyłem soule, przezyłem wandy, ale nie przezylem tego leczenia. No przykro mi, mam swoje zdanie.

Ostatnio edytowany przez Mumin121 - 12-01-2008 o 22:51.
Mumin121 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 22:56   #52
bajerfull
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
Domyślny

dlaczego 3/4 uzytkownikow tego forum to idioci?? kazdy by sie zlozyl od comba 21 osob z lvlami ~100... a czy kilka sekund dluzej czy krocej to na prawde mala roznica
bajerfull jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 23:13   #53
xXxKaiserxXx
Użytkownik Forum

xXxKaiserxXx's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów

Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
Domyślny lol

nie wiem po co sie tam pchal wiadomo ze nooby zanim pujda ale i tak ladny frag gz dla ekipy
xXxKaiserxXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 23:23   #54
S.T.A.L.K.E.R.
Użytkownik Forum

S.T.A.L.K.E.R.'s Avatar

Data dołączenia: 22 12 2007

S.T.A.L.K.E.R. ma numer GG 670376
Domyślny

Cytuj:
I gdzie są te proporcje ?
profesje sa zeby byly roznice miedzy postaciami... a update 8.1 mial oslabic leczenie knightow zeby mieli wieksze waste na expie, bo po updacie 8.0 knighci byli naprawde potezni, leczylo sie glownie exura i manasami a uhy jak juz malo hp... a teraz cipsoft moze nie pomyslal o pvp...
Jožin z Bažin kouše, saje, rdousí.

Mój kanał na YouTube
S.T.A.L.K.E.R. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2008, 23:51   #55
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Zal..
Saphira, character Nobztrakt
Arte jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2008, 02:10   #56
it's_me
Użytkownik Forum

it's_me's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Eh gadanie takie... nic by mu nie dalo inne leczenie. Nawet gdyby sie leczyl po 2k to by i tak padl bo predzej czy pozniej by mu sie skonczyly zasoby.
Gdyby on sie leczyl po 1,5k hp to juz by go tak chetnie nie sdkowali tylko probowali combo.
it's_me jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2008, 03:47   #57
Vicita
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Paladin
Domyślny

Jesli zamiast grzecznie (albo i nie) bawic sie z kolegami na podworku, konwersowac z nowo poznanymi dziewczynami, strzelac bramki pieprzonej avi albo chociazby oddychac pierdolonym czystym powietrzem i cieszyc sie ze mozesz wyjsc z tego zatechlego mieszkania na zewnatrz i rozprostowac nogi ktos woli siedziec po 300h na miesiac (W kazdym razie mowie o EO, Seromontisie, Pskonejocie i innych starych prawdziwych rycerzach) to sori ale mimo wszystko nalezy mu sie kurwa status TANKA. Wastowanie calego tego czasu tylko po to zeby cie nawet srednia grupka 100 lvli zabila? Kazdy z nich zrobil swojego chara w srednio pol roku wcale nie pgujac siedzac 200 h na miech. A ty jako prawdziwa legenda (jeszcze raz zaznaczam nie mowie o LP) nie masz szans wytrwac w boju z takimi nowozrobionymi pajacami? NIe to jest kurwa niesprawiedliwe, CHUJ NIE BALANSACJA 300 LVL NAJT POWINIEN BYC Z ZASADY NIEUJEBALNY BO JEST PIEPRZONA FORTECA i wlozyl w tworzenie tej postaci mnostwo czasu sily i poswiecenia. I TAKIE WYPIRDKI POWINNY GO MAX POCALOWAC PO DUPIE I S*******AC ILE SIL W NOGAC A JAK IM COS NIE ODPOWIADA TO NIECH SAMI KRUWA WBIJA TAKI LVL. Taka sama sytacja ma sie z 300 masterem, powinien kazdego zmiatac z powierzchni ziemi, w koncu jest czarodziejem, okielznal starozytne zywioly i potrafi sie nimi perfekcyjnie poslugiwac.
I jescze slowo o druidach, po to sa 4 profesje zeby byla jakas roznorodnosc, nie powinno sie ich sprowadzac coraz bardziej ku punktowi w kotrym wszystkie stana sie wlasciwie jednolite, nie podoba ci sie ze nie masz ue swym elderem? chuj mnie to bylo brac sorca. wkurzasz sie ze tak latwo zlozyles sie na combo? s*******aj i nastepnym razem wybierz knighta.

W ZAJEBISCIE ASTRONOMICZNYM SKROCIE: tibia od 7.6 ssie
stary 13-01-2008, 07:23   #58
Cery
Zbanowany

Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Cery Cery ma numer GG nie mam gg Adres Jabbera do Cery Send a message via Skype™ to Cery
Domyślny

Zgadzam się z panem Up.

To co zrobili z leczeniem knighta po update to przesada...
Cery jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2008, 10:23   #59
Bloody'Lady
Użytkownik Forum

Bloody'Lady's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Bytom

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Send a message via Skype™ to Bloody'Lady
Domyślny

Teraz widzimy "plusy" update ;/
To złe miejsce zły czas uciekaj! Raz! Raz!
Są za tobą ej (za tobą) chcą zatrzymać ci serce
To złe miejsce zły czas uciekaj! Raz! Raz!
Mają broń ty nagą dłoń i nic więcej
Bloody'Lady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2008, 10:32   #60
Neroo
Użytkownik Forum

Neroo's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Gostyń

Świat: Harmonia
Poziom: 168
Skille: 99/95
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia zone Pokaż post

Co do expienia knightem to z bierzesz 4 frosty(zaraz ktos powie ze sie padnie, a to nie prawda bo knight leczy sie 600hp na 1sec, a to jest bardzo duzo) i bijesz je z exori gran, na czym z kasa wychodzisz calkiem podobnie do sorca.
Chyba o ek masz małe pojęcie... zapytaj się jakiegoś ek ile bije średnio na frostach z exori gran, i zanim ubijesz 4 frosty naraz ile stracisz ghp za 250gp jeden?

Ostatnio edytowany przez Neroo - 13-01-2008 o 10:40.
Neroo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania