|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nie ma innego slowa na opisanie tych ssow-pierwsza klasa ;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Prince of Damage
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 10
Skille: 57/46
|
![]() Po dość długiej przerwie, powracam. Ostatnio padłem 2 razy przez kicki. Staciłem Bright Sworda, Blacksteel Sworda i Obsidian Knifa. Mam dla was kilka SS, jeszcze z przed 2 dedów.
![]() Mintwalin ![]() Mintwalin ciąg dalszy ![]() I znowu Mint ![]() ![]() Już po 2 dedach. 666k expa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() Coś nie ma komentarzy. Oj brzydko, brzydko.
![]() 700k expa, już drugi raz. ![]() Coś dla tych, co to mówią "leave" na non-pvp. Blokuję respa, bo mnie koleś zdenerwował. ![]() ![]() 37 lvl drugi raz. ![]() Zwraca się po dedach. Bardzo powoli... ![]() Liczę na komentarze!! I na to, że Morth zacznie coś dodawać. ![]() @down Stałem tam, dopóki koleś nie poszedł. A co Ty byś zrobił, gdyby ktoś Ci napisał, żebyś wy*******ał? Zrobiłem to na złość dzieciom, grającym w tibię. Jakoś tak jest, że większość osób, jakie spotykam, to nooby. Sam byś mi prawdopodobnie "leave" napisał. ![]() PS: Wytłumacz mi: jaki żal? Czy żal Ci po stracie kogoś bliskiego, czy może żal Ci kogoś, bo samo "zal" chyba nie ma szerszego znaczenia. Dziękuję. ![]() Ostatnio edytowany przez Brandar - 18-02-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Sahim Moonblade
Poziom: 18
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Długo nie dodawałem screenów jednak postaram sie to nadrobic.
24 lvl. ![]() 25 lvl. ![]() 26 lvl sie gdzies zapodzial wiec dodam 27. ![]() 20 mlvl. ![]() 22 mlvl. ![]() 24 mlvl. ![]() Ukończyłem też 1wszy stopień areny. Waste 6 mf. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie widząc zadnych komentow postanawiam odswiezyc temat...
28 lvl. ![]() 29 lvl. ![]() 29 mlvl. ![]() 30 lvl. ![]() domek przed dekoracją. ![]() i po. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ekhm.. zaczyna sie. Zawsze kiedy ja dodam jakies fotki nie ma komentow. No nawet moglibyscie sie czegos doczepic byleby komenty byly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Super foteczki!
PS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno nie dodawałem żadnych screenów wiec dzis postaram sie to nadrobic ;p
31 lvl. ![]() 32 lvl. ![]() loocik z tej wyprawy, 3 bp mp. ![]() 33 lvl. ![]() tutaj loot na 6 bp mp. ![]() 34 lvl. ![]() pierwszy ciekawszy loot na tombie ![]() ![]() 35 lvl. ![]() 36 lvl. ![]() najnowszy, 37 lvl. ![]() Nastepna porcja ssow w kolejnym poscie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wraz z wbiciem 35 lvla postanowiłem wykonać kilka questów.
DTD. ![]() Crusader Helmet. ![]() Postman - długi i nudny ;p ![]() Teraz kilka mlvli. 30 mlvl. ![]() 31 mlvl. ![]() 32 mlvl. ![]() najnowszy 35 mlvl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Baardzo długo nie dodawałem zdjęć. Czas to zmienić.
![]() Obecny stan. Lvl wbity przy skillowaniu. Zamierzam trenować do 60, a potem idę expić. ;d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więcej....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo Mi Sie Podobają... ![]() ![]() ![]() ![]()
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo 15:30 Scuzzi [30]: lol xD 15:30 Achid Xinn [23]: hahaha....=/ ![]() |
![]() |
![]() |