|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żebyś wiedział, że się znajdzie. Ja na przykład. Jednak on dopieru uczy się używać mózgu, a ty go nie masz. Zwłaszcza, jak wyparłeś się pomocfake z jakiegoś powodu... Przypomnisz mi?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Wyparłem się, ponieważ poziom intelektualny wiekszości użytkowników na tamtym forum nie sięga nawet Orogowi. Mój qmpel wbił na forum napisał pare postów i dostał bana! Za co? Inteligencja moderatora podsunęła mu do głowy to, że to jestem ja i dostał bana! Oczywiście już tam nie wchodzi i ma o was opinie. Właśnie dlatego odszedłem!
![]() |
#43 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie no ja do precla nic nie mam ani do jego tworcy ale orog ma u mnie hóntet
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisze się dwóch.
A co, ty nie masz multi kont? Ja dsię przyznaje. Miałem wiele kont, te które pamietam to: Darkss, Zasalamel, Tronic, to. Więc nie gadaj, jak nie wiesz. Myślisz, że jak ktoś ma kilka kont to ssie? @Down DARKS to mój kolega, a ja mu ukradłem nick, przyznaję się. Ostatnio edytowany przez Suhayl - 04-02-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem nowy na forum, ale patrząc na komentarz Oroga, widzę, że on nie pisze "skończ z tym", "wyjdz", "nie rób fake'ów". Więc myślę, że nie jest taki, jak wy go nazywacie. Wręcz odwrotnie. Don kustosz, albo Orog, albo Lagon. Albo inni, którzy nie piszą "ołołó skoncz z tym po sem porzygam". Ja wolę ich od "pseudo-elyty", która chce być fajna przez jechanie po innych. Tak, wojcio, o ciebie m.in. chodzi
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 04-02-2008 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() I myślicie, że tyrając mnie daleko zajdziecie? Ja sram na to, że mówicie na mnie noob itp. Tak jak nie próbuję być fajny tak sram na wasze wypociny o mnie... Tym pokazujecie swoją inteligencje...
btw. Każdy popełnia błędy ja jestem z tych, którzy popełniają ich mnóstwo więc...
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() 'Sram na to, że mnie jedziecie, darujcie se, naprawdę nie musicie, no, już przestańcie, no, zupełnie mnie to nie rusza, no weźcie przestańcie już, no kurde, plizzzz...'
Wiesz, ty sobie od tak innych 'tyrasz'. My też byśmy czasem chcieli. A na serio, to jesteś po prostu kolejnym zadufanym śmieciem, którego trzeba sprowadzić do parteru. A ty Suhayl, siedź cicho. ;p Dobrze wiem, co chciałem napisać. I napisałem. Raz, dwa, trzy - tak się liczy. Aha, dziwne, ale ja nie mam multikont. Nie potrzebuję. Chciałem raz założyć jedno, żeby dawać 'gorące tematy' - jakieś kontrowersyjne fake'i w dziale Zdjęcia, żeby ludzie się tygodniami kłócili, czy prawda, czy fałsz. Odrzuciły mnie te głupie 'rangi' - 'Nowy Użytkownik' i takie tam. Nikt nie uwierzy 'Nowemu Użytkownikowi'.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoim największym błędem było to, że się urodziłeś. Myślisz, że na forum znajdzie się ktoś, kto cię uważa za fajnego? Kto powie, że fajnie się z tobą gada? Nie, bo jak ktos cie nie posłucha bedziesz go nabkajem hitał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() A masz prawa autorskie do mojego nicku xd ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS:BYDGOSZCZ RLZZ
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, tu już offtop się zaczyna
Tak żeby nie było- nie stoje po żadnej stronie... póki co, to lubię każdego z działu FAKE @Topic Nie wiem czemu, ale podoba mi się ![]() Zrób next parta ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() Suhayl i Misza thx. Ten debil myśli że staram się być fajny , kiedy po prostu jak widzę nikt nie wytrzymuje na widok jego pojebanych postów : np - ktoś piszę "skończ z tym fake"(nawiasem - walona elyta obrzuca mięsem nowych -.-) a po chwili on "nie karz nam tym oczu i skończ!11". Nie umie sobie opini wyrobić to się próbuje podlizać elicie kurwa.
A co do tego że jestem noobem : mów sobie co chcesz. Noobem nie jestem od dawna. Jak nie nadązasz to mamusi się możesz poskarżyć aby Ci poczytała dokładnie pomocfake - bo było pisane że tam siedział vasudanin nie ja. Więc nie pisz znowu że ja to ten debil omlet. Ja go tylko założyłem. Wszyscy zaczynają to rozumieć tylko ty upierdoliłeś się na tym że noob to ja. To świadczy o twoim noobstwu co widać po samych postach. Kogucik302@ Bo wielce Drakon powiedział to nie znaczy że ma rację, inteligencie. Matix!@ Nie komentuje tych żałosnych postów. Misza się tym zajął(Dobra! suhayl też).. n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() *Kogucik302 zaczyna myśleć czy to nie układ.
Dziwi mnie to ,że najpierw wszyscy jadą Oroga tekstami brzydkimi nawet bardzo (wiem ,że to nie po polsku ,ale jakoś nie chcę mi się pisać po polsku). A teraz nagle stają w jego obronie! (Nie mówię tu o Miszy bo on rzadko gada o takich sprawach). Faktycznie Orog zaczął grać na dwa fronty ,gdy wyszedł "przezabawny Precel" autorstwa Michossa. Jako ,że Michoss był kimś w głowie Orog zaczęły powstawać idee ,jak by tu stać się fajnym! Ale biedny Orożek został odepchnięty przez Michossa więc jego łeb zaczął knuć idee jakby tu go wypi******ć z elity (,która i tak nie istnieje). Akcja anty-michoss była żenująca i to bardzo. Orog jako cwany wilk wycofał ją szybko i postanowił wrócić do Precla. Michoss nie jest taki głupi na jakiego wygląda i postanowił go odrzucić. Zły, wkur****y Orguś postanowił uprzykrzyć nam życie swoimi niedokończonymi fake'ami oraz multikontami (nie łamiąc przy tym regulaminu). Ja osobiście nie lubię Oroga ,ale naszła mnie wena i musiałem coś napisać. =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |
![]() up
Prosze Prosze kto sie odezwal ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Orog
Trochę szacunku. Nicki z wielkiej litery się pisze. @Wojcio Maił być ktoś, a nie dziecko bijące matkę krzesłem. @FAKE Fake jest słaby. I to bardzo. Nie mówię tego, żeby cię zniechęcić, ponieważ widać u ciebie zalążki talentu, więc trenuj, rozwijaj i pielęgnuj go w sobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
|
![]() @up3
No i co to ma być? żal. Mówie poraz ostatni - taki byłem i już nie jestem , więc odpieprzcie się z tym preclem. (kolejny - próbuje być fajny jak elyta , a kiedy tak mówią to pieprze głupoty że jej nie ma!!11) |
![]() |
![]() |