|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiem ten "bal" kiczowaty ale w końcu nie rozpoczął się jeszcze "na dobre" Aha "poprawiłem" światła pewnie są wogóle nie podobne ;d teraz postaram się wzorować na tych które są na końcu
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Światła troszkę lepsze ;P Ale powinny bardziej świecić a nie tak lekko
![]() I ta sala balowa tak troszkę kiepsko wystrojona powinny być firany jakieś, posągi, kwiaty ![]() No i wkońcu będzie jakaś walka, ale dopiero w kolejnej części ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak dla mnie to ty opuściłeś się w robieniu fake'ów.
Światła może i poprawiłeś, ale nadal robisz podstawowe błędy stylistyczne w wypowiedziach oraz robisz takie krótkie te odcinki. Nie mógłbyś zrobić jednego dłuższego odcinka, ale takiego gdzie pokazałbyś dawnego Turoka? Jak narazie nie ma co oceniać...
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Fabuła
Niezłe, ale ciągle brakuje mi czegoś...nie wiem czego :S 4/5 -Wykonanie Brak zastrzeżeń, + za poprawę tych świateł ![]() 5/5 Efekty (1|1) = +1 ogółem za wykonanie 6 Ogólnie:11
![]() |