|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Z jednej strony boty no ale ostatnio troche zmienilem zdanie o ludziach uzywajacych boty (chociaz sam bron Boze - nie uzywalem i nie zamierzam), ale az milo popatrzec na foty od takich lvli, a nawet bardziej na wasze eq, no bo advy jak advy
![]() ![]() @Edit Ohoho 3 strona kto kce mję dotknoonc? xD @Edit 2 Ahh bylbym zapomnial najwazniejszego. Xe~ czemu nie masz Aola do tego eq? Rozumiem ze pewnie nie masz kasy ale odrazu sie nasuwa pytanie czy az tak trudno Ci uzbierac/pozyczyc? Troche strach biegac w takim secie bez aola nawet na non-pvp(kick/lag/masskick, wiadomo jakie sa CIPy :d)
Bo Braci Sie Nie Traci - Respect To My Friends ![]() Zapraszam do tematu z Julery ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...ghlight=julera Ostatnio edytowany przez Gladiatrus - 15-02-2008 o 21:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() @up
On woli mieć te 2 arma więcej :c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() Heh... Nie mam od kogo pozyczyc na aola a samo z niba sie na niego nie wezmie Gladiatrus
Fotki nie ma bo nie da sie grac Pozatym dzis rl zrobil mi <Zart> Hakujac mnie wiec troche pogadalem .. jutro cos wrzuce gz all |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008