|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 68.
![]() 69 ![]() 70. ![]() 71. ![]() 72. ![]() 73. ![]() 74. ![]() 75. ![]() 76. ![]() 77. ![]() 78. ![]() 79. ![]() 80. ![]() 81. ![]() 82. ![]() Komentować, proszę ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nonono fajne
![]() POOOOOOZDRO
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Mogłeś Chmury ustawić na troche bardziej przezroczyste bo nie wiele przez nie widać ;] powodzenia w dalszym tworzeniu fakeow ;]
@Down Spoko ale te Wspomnienia są zrobione efektem "Chmury" ^^ Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 14-02-2008 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Lord Falus
Profesja: Paladin
Świat: Neptera
Skille: 65/60
|
![]() @up
To nie chmury tylko sen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ostatni odcinek jest całkiem dobry...
oby tak dalej ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Fake bardzo dobry, naprawde mi sie podoba, ale jak zawsze mam "ale", mianowicie odnoszenie sie do Elfa "Istoto, Istote, stworzenie, potworze" itp wydaje mi sie troche pogardliwe i traktujace rase Elfia jak zwyklego psa czy dzika czy jakies inne zwierze ktore mozemy spotkac np.: w lesie. Elfy to raczej rasa ktora mysli(oczywiscie,kazda istota mysli, ale chodzi mi o myslenie wykraczajace poza "zdobadz pozywienie, obron sie i mlode przed napastnikiem, by chronic gatunek rob to z bylejakim osobnikiem plci przeciwnej"), ktora tworzy rodziny, miasta czy inne osady w ktorych moglaby mieszkac, a u ciebie wyglada to na razie tak, jakby elfy byly glupie i traktowane bardzo zle. No jest tez pare literowek, ale to odpuszcze(sam mistrz ortografii nie jestem).
Efekt z obrazkow 75 - 82 przynosi mi na mysl Prince of Persia: The Sands of Time.( a to bardzo dobrze, bo uwielbiam ta gre) Jak narazie jest swietnie, zwlaszcza gdy sie przyrownuje ten fake do reszty na forum(oczywiscie w ostatnim czasie). Oby tak dalej, czekam na next part. Pozdrawiam Aven Ostatnio edytowany przez Avenlight - 14-02-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odcinek 3
83. ![]() 84. ![]() 85. ![]() 86. ![]() 87. ![]() 88. ![]() 89. ![]() 90. ![]() 91. ![]() 92. ![]() 93. ![]() 94. ![]() 95. ![]() 96. ![]() 97. ![]() 98. ![]() 99. ![]() 100. ![]() 101. ![]() 102. ![]() 103. ![]() Reszta niżej...
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 104.
![]() 105. ![]() 106. ![]() 107. ![]() 108. ![]() 109. ![]() 110. ![]() 111. ![]() 112. ![]() 113. ![]() Proszę o komentarze ^^
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() Poko loko lusis fontan
![]() nietłumacze bo chyba ziomus jarzysz.9/10 za te koncuwki w najfajniejszych momentach jak w serialach,ale gdyby one były chociaż fajne ![]() Sezuo
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne i ciekawe. Ladnie wygladaja te domki elfow, sklejka ladna, wszystko super i wogule ^^
Jedyne co to mialem klopoty z dialogami. Chodzi mi szczegulnie o ta elficka mowe. Za durzo z nia zamieszania... Jest jeszcze kilka literowek ale to takie tam szczegoly. A masz 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Grafika całkiem ładna, ale fabuła leży. Może nie jest tak fatalna, jak w innych fake'ach, jednak można wyczuć superhero..
Dialogi. Fajna mowa elfów, ale sprawa trochę kłopotów, jakieś to nieczytelne. Jakoś dziwnie szybko zaprzyjaźnił się z tym elfem. Chyba powinien być trochę podejrzliwy, szczególnie, jeśli o istnieniu elfów nie wiedział. Lepsze, niż reszta, ale boskie to nie jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bardo ładny fake, ale nie zachwyca.
8.5/10 Edit: Upsss... Z deczka się spóźniełem z tą oceną.
..:BUM:.. ![]() "... i tak powstał Chocapic!" Ostatnio edytowany przez Chocapic - 01-03-2008 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() Nawet spoko, czy imie "Rotgier" nie jest z "Krzyżaków"? Trochę więcej uwagi przy pisaniu dialogów bo zdarzają się błędy, po za tym nie mam nic do zarzucenia. Czekam na więcej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Boski Fake'o wciągnał mnie tak bardzo że ... DODAWAJ SZYBKO NEXT PART :X ! Pewnie KalasantyX zrobi jakiegoś fake znowu.. czuje to
![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Fake bedzie kontynuowany?
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powracam!... To chyba za mocne słowo
![]() ![]() ![]() A więc wziąłem się za swojego fake'a i oto kolejny odcinek ![]() Odcinek 4 114. ![]() 115. ![]() 116. ![]() 117. ![]() 118. ![]() 119. ![]() 120. ![]() 121. ![]() 122. ![]() 123. ![]() 124. ![]() 125. ![]() 126. ![]() 127. ![]() 128. ![]() 129. ![]() 130. ![]() 131. ![]() 132. ![]() 133. ![]() Reszta niżej...
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 22-04-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |