Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-02-2008, 00:03   #41
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

jak ja cie w tym momencie wyzwalem to jestem sw mikolaj. O M G

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-02-2008, 00:03   #42
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Cytuj:
Poczytaj troche więcej tematów i postów 13-latków,a dowiesz się dlaczego mamy o nich takie zdanie!
Ja mam niewiele ponad 13 lat, skrytykuj mnie.
@down
A w jakiej grupie 13-latków ja jestem?

To pisałem ja, Marcin bez 24.

Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 03-02-2008 o 00:06.
Marcin24 jest offline  
stary 03-02-2008, 00:04   #43
Light-r
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice

Domyślny

up@
To powiedz mi jakie ja błędy zrobiłęm bo choć mało mnie znacie to uczę siena błędach.....co mam robić żeby być w tej grupie 13 o których mówisz....

A ten topic miał na celu jakoś zmniejszyć to co się dzieje na forum Tibia.pl

@Ciemne Dropsy
Ciekawe jaki z Ciebie będzie kozak jak warna dostaniesz za prowokację inncyh do wyzwisk

@down
Nietylko

Ostatnio edytowany przez Light-r - 03-02-2008 o 00:07.
Light-r jest offline  
stary 03-02-2008, 00:05   #44
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Light-r Pokaż post

A ten topic miał na celu jakoś zmniejszyć to co się dzieje na forum Tibia.pl
A co tutaj się dzieje? Temat jest o uzależnieniu i jego skutkach...
Aroonia jest offline  
stary 03-02-2008, 00:06   #45
OTSMASTAH
Guest

Domyślny

kolejny temat bes sęsu :<<< oni hcom zinshczyci tibjem!11111 i ja was prowokujem bo piszem tego posta bo b\nikt nei brboni praf luci s usmym rokjem rzycuia!11

stary 03-02-2008, 00:08   #46
adammistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006

Domyślny

Nie wierze, ze mozna znalesc czas na wszystko grajac 4h albo wiencej(sprzatanie, pilna nauka itp.)jesli jestes w liceum(chyba chodzisz do liceum na to wskazuje wiek)wracasz najwczesniej o 15 i grasz do 20 to jak znajdujesz czas dla bliskich i na nauke(w koncu jestes w klasie przed maturalnej)???
adammistrz jest offline  
stary 03-02-2008, 00:08   #47
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ciekawe jaki z Ciebie będzie kozak jak warna dostaniesz za prowokację inncyh do wyzwisk
Połowa użytkowników, która się tutaj wypowiadała powinna dostać warna, w tym ja sam.

stary 03-02-2008, 00:08   #48
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Domyślny

Witam szanownych użytkowników Tibia.pl i moderatorów

Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych.(wiem ze to nie ortograf). Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum. A jak ktoś jest głupi9w znaczeniu waszego języka jest n00bem) to czasem przyznajecie mu racje. Nie no nie mogę. Coraz więcej ludzi mądrych jest wyśmiewanych. Stan umysłowy tego forum podkreśliło zachowanie userów w moim topicu o zadania matematyczne. To jest po prostu niemożliwe. Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.

Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach. Na innych forach ludzie mnie szanują a tutaj to jest normalnie nie wiem co. Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.

Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości. Teraz jest już ok. mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi. Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś. Chyba to jest o wiele lepsze od tej pikselowej gierki. Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki. Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC

To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.

To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie

Pozdrawiam Light-r
@down

I to jest w tym najgorsze szczególnie na tym forum.Aż normalnie żal ściska takim zachowaniem...

Cytuj:
Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę.
wybacz, ale skad mozesz wiedziec co jest jak ma sie 20 lat skoro sam masz 13? nie uwazasz ze blizej do 20 lat jest 17-18 latkowi niz 13?
stary 03-02-2008, 00:09   #49
Godoraj
Użytkownik Forum

Godoraj's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Dom
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OTSMASTAH Pokaż post
kolejny temat bes sęsu :<<< oni hcom zinshczyci tibjem!11111 i ja was prowokujem bo piszem tego posta bo b\nikt nei brboni praf luci s usmym rokjem rzycuia!11
ejy ufashaj, po ciem zpanujom, bo lilililijaja jush spanofali !!11

-.-

Tibia Vincit Omnia

Buy Shovel < mój życiowy cel .::.
Godoraj jest offline  
stary 03-02-2008, 00:09   #50
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie uwazasz ze blizej do 20 lat jest 17-18 latkowi niz 13?
Rocznikowo - tak.
@up
Chciałeś być fajny, ale niestety się nie udało.

Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 03-02-2008 o 00:11.
Marcin24 jest offline  
stary 03-02-2008, 00:09   #51
OTSMASTAH
Guest

Domyślny

masz racjem i ejstes sjomem

stary 03-02-2008, 00:10   #52
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Domyślny

Ja prowokuje? no KURWA NIE MOGE OMG, co za gostek wyzywa mnie od glupich, odchylonych psychicznie, wariatow czy chuj wi czego, i jeszcze mi smie gadac ze ja prowokuje do wyzwisk! OMG no nie moge.

Popatrz na moja date dolaczenia, dostalem lacznie 3 punkty ostrzezen przez ten czas, to o czyms swiadczy.

Dobra kurwa, podam niezbity argument. Tak zdarzaja sie wyjatki wsrod 13 latkow ktorzy sa intelektem lepiej rozwinieci od 16 latkow, tak sa, ale to moze 5% igolu! nie powiesz mi ze wiekszosc jest lepiej rozwinieta. 5 porownujesz do 95%? no to sa chyba jakies zarty, niestety taka jest prawda, i nie zmienisz jej zadnym postem, dziekuje.

Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 03-02-2008 o 00:13.
ciemne dropsy jest offline  
stary 03-02-2008, 00:11   #53
Godoraj
Użytkownik Forum

Godoraj's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Dom
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OTSMASTAH Pokaż post
masz racjem i ejstes sjomem
To była ironia. Idź się wypłakać do kąta i najlepiej za***dol mamie krzesłem, to ci pomoże.
@down: już sobie idę.... i nie wrócę, bo niektóre posty mnie dobijają.

Tibia Vincit Omnia

Buy Shovel < mój życiowy cel .::.

Ostatnio edytowany przez Godoraj - 03-02-2008 o 00:15.
Godoraj jest offline  
stary 03-02-2008, 00:14   #54
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Light-r wyjaśniłem Ci co i jak prywatną wiadomością, proszę, zastosuj się do tego.
@Godoraj
Jeżeli to wszystko co miałeś do napisania, to możesz już sobie pójść.

stary 03-02-2008, 00:15   #55
Glon Elriel
Użytkownik Forum

Glon Elriel's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005

Imię: Dys
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych. Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum.
Najlepiej jak Ci mama zabierze klawiature >.>
Cytuj:
Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.
Szkoda tracic wolny czas na jakieś głupoty chłopca z padaczką.
Cytuj:
Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach.
Dzieci są zue.
Cytuj:
Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
Jestem już dorosły i... powoli mam rodzine...w jakim ty kraju żyjesz człowieku?12h pracy wysiłkowej Oo?Ja jako górnik pracuje 8h a chcą zrobic 6h... więc zanim coś napiszesz dowiedz coś sie na temat tego o czym piszesz.
Cytuj:
Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości.
wszyscy piszą tutaj o Tibii przecież to jest F-O-R-U-M o T-I-B-I-I. jakim cudem straciłem znajomości? ja siedziałem swojego czasu po 15h na kompie i nigdy nie straciłem żadnej znajomości Oo.
Cytuj:
Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś.
Co te pikselki Mi dały? Rzesze przyjaciół.. Mase imprez... Jezyk Angielski...
Cytuj:
Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki.
I po co nam wiedziec co masz na kompie?
Cytuj:
Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
GÓWNO PRAWDA
Cytuj:
To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.
You are dead :d
Cytuj:
To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie
Ja chcem byc 13sto latkiem !!111oneone pls

btw.Odniosłem wrażenie ,że wszyscy zaczeli śledzic każdy post ghtr

@ciemniutki dropsiku
nie wypowiadaj sie tu więcej Oni i tak nie zrozumieją 13 lat to 13 za mało doświadczenia życiowego xd

Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 03-02-2008 o 00:22.
Glon Elriel jest offline  
stary 03-02-2008, 00:16   #56
Light-r
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice

Domyślny

@Marcin

Ok zrobię ale te Ciemne Dropsy mnie wnerwiają....zaraportuj go i niech go zbanują bo jest już naprawdę usamowolniony
Light-r jest offline  
stary 03-02-2008, 00:18   #57
Mapa_Europy
Użytkownik Forum

Mapa_Europy's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?

Domyślny

Temat rozwinął się w piękną kłótnie.
13-latki vs. 16+
Ja w 100% popieram Marcina24. To że większość z nas to idioci nie oznaczy, że wszyscy nimi jesteśmy.
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Yoh: a za 2k lat ludzie będą nosili moje figurki na szyi!
Mapa_Europy jest offline  
stary 03-02-2008, 00:19   #58
adammistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006

Domyślny

@ciemne dropsy
Prowokujesz swoim wulgarnym slownictwem i swoimi postami bez sensu. Chcesz nam uswiadomic swoim wulgarnym slownictwem, ze jestes spoko ziom???
adammistrz jest offline  
stary 03-02-2008, 00:20   #59
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Domyślny

no i? nie podales zadnego argumentu przeciwko mnie tylko mowisz ze cie wnerwiam.

jak to kiedys pan moderator N3M3SIS powiedzial:

RWIJ SUTY

up: wlasnie tak, on mnie wyzywa, ja sobie przeklinam, co jest gorsze? I nie powtarzaj dwoch wyrazow dwa razy w kolejnym zdaniu zioooom. W ogole mi sie wydaje ze adammistrz i ten caly ghtr to to samo konto ;d

IDE SPAC do jutra dzidzi

Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 03-02-2008 o 00:22.
ciemne dropsy jest offline  
stary 03-02-2008, 00:20   #60
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

@opic
Jak nie miałem co robić (czyt. pobyt w gimnazjum - najgorszy okres w życiu), grałem po 6-10h dziennie. Teraz gram po 2-3(max)h i jestem szczęśliwy. Mam czas na wszystko.
Nie jestem, ani nie byłem uzależniony, mój kolego.

@kłótnia
Nie będę czytał tego ścierwa....
Emok jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania