|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mowie jeden z przywódcow...
Nie musi byc glowny tylko jakis podnim... Ale zeby bral udzial w akcji nie tylko "w prawo" "w lewo" i "do ataku!" Outa dam pozniej @part 3 calkiem calkiem ale troche krotki i o igloo Koper ma racje... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ono nie jest w Me. To po 1. Po drugie zmniejsz sygnę. Bo max to 20kb a ty masz 200+
PS. Jak nie wierzycie zróbcie tą siatkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Taa... jeśli to OTS me, to ten fake rozgrywa się na saharze -.-
![]() @topic nawet fajny fake, ale trochę tego tak dziwine... ale ciekawa fabuła.. 8/10 P.S. można zrobić jedno igloo i takie kreski, i robić inne igloo z między tymi liniami, ale ładniejszy jest przecież nieład artystyczny od porządku. zwłaszcza w takim obozie, gdzie nie myśli się o symetrii
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 15-02-2008 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: w Polsce ; o
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie wazne
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 60+
Skille: 81/63
Poziom mag.: 16
|
![]() Bardzo fajny fake. 9/10
Czekam na dalesze części.
19:00 Herganon [263]: KURWa 19:01 Herganon [263]: hcesz deda? 06:56 Funil Raister [24]: z gholula wypadl mi pierscien warty 7 k ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Nick: Barundar
Out: ![]() Obóz: Zły ![]() Kim chcesz być: Żołnierz złego obozu. Historia: Od małego trenował walkę toporem. Postanowił zostać żołnierzem. Lubi mordować i ucztować. Zrobi wszystko dla pieniędzy. Jeden z najlepszych ludzi złego obozu. Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 16-02-2008 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Fake nawet nawet, ale jedno mnie zdziwilo. Dlaczego na lodowcu potwor stworzony z ognia?! TO bardzo dziwne, niepowinien zgasnac? albo chociaz
stopic lod wokol siebie? Rekra: Imie: Grendel Przywodca albo wojownik ze zuego obozu. Opis: Zadny krwi, zabije kazdego kto stanie mu na drodze. Jak sie wkurzy (tak baaardzo) wpada w szal i zabija kazdego wokol siebie, nawet sojusznika. ![]() @2down Czytam, ale co to ma do rzeczy? niech sobie bedzie nawet Srognik, ale chodzi o to ze ognisty potwor + lodowiec sie nie klei. Ostatnio edytowany przez Avenlight - 16-02-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Bogatynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eterro
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Fake nawet dobry tylko niepodoba mi się ten Ognisty Potwór. Mógłbyś już dać coś w stylu Lodowego Potwora, który chce zawłądnąc krainą <lol2> xD Czekam na dalsze części i pozdro ^.-
Ocenka fake 8/10 @DOwn Gdybym nie przeczytał all bym nie komentował ...
Ostatnio edytowany przez Xevixon - 16-02-2008 o 18:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Część up
Widać, że nie czytacie treści. Przeczytajcie część 3 a się dowiecie z skąd wziął się ognik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Fajowskie zadzisz ale w 3-cim odcinku te obrazki przez lod wygladaja jak jednosc ocena (mysli)wiem 9.5/10
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 16-02-2008 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Mimo wszystko podoba mi się ten fake, chyba dlatego, że strasznie przypomina fake'i sprzed kilku lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ruphus Son of Fury
Gildia: Wilk samotnik =P
Świat: Honera
Poziom: 38
Skille: 20/24
Poziom mag.: 40
|
![]() Hmm...Popracowałbym nad dialogami, bo emocji nie ma w nich za wiele. Szczególnie synek zachwouje się jak Tofik, zaczynając kazde zdanie od"Tato"
![]() Warstwa graficzna całkiem całkiem..Powinienes czesciej dostawac bany^^
>>człoweczeństwo to wcale nie najlepsza opcja<< ...."Wyciągnąłeś na mnie miecz.. Źle zrobiłeś"..... 10:17 Arek of Honera [23]: ile warta jest ruszczka quagmire rod prosze wazne! Najszybsze zarabianie na PACCA Najszybsze zarabianie na PACCA 2 Instrukcja obsługi |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
![]() |
![]() Właśnie robię part. Rekrutacja częściowo zamknięta. Tzn. Nie przyjmuję do złego obozu. Natomiast zachęcam do zgłaszania się do dobrego obozu bo nie mam wojska.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Imię: Palladyn Leo
Gildia: kto szuka,nie znajdzie
Świat: Menera rOx
Poziom: 17
Skille: x/65
Poziom mag.: 4?
|
![]() Ja cem byc w fake!
Nick: Rayspeed Out: ![]() Obóz:dobrych barabazyncow Kim chcesz być: moge byc jakims straznikiem np bramy^^ aha i mam prosbe moglbym troche sie znac na magii? tylko kilka czarow dla knighta Ostatnio edytowany przez EdzioVonPedward - 17-02-2008 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Możesz być czeladnikiem maga. @Topic Part. Część 4. 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() Komentujcie. I teraz rekrutacja tak jak wspomniałem: -Barbarzyńcy dobrego obozu, I najważniejsze. -Shaman Eskimosów: Warunki jakie trzeba spełnić: a)out: Outfit norsemana z laską w ręce, b)sensowny nick, a nie jakiś :"babcia klozetowa" i nie zbyt długi, c)potrzebny od zaraz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Super Puper wymiatasz 10/10
Ja sie na shamana zglaszam Nick: Hagi Out: ![]() co umie: ataki mrozu ze uj ;p
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 17-02-2008 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
I myślisz że mu się będzie chciało wycinać? =.= @topic: Nieeeeezłe ![]() 8/10 ;d Zgłoszę się na barbarzyńcę, tylko czekaj na outfit ;> ![]() @down: Mogę Ci wymienić 5 osób które tak robią. Znaczy nie wymienię, bo to zostaje między mną, a tymi osobami ;>
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 17-02-2008 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora
Imię: Juri Ivanovicz Gorki
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Może to trochę głupie... ale można by robić wnętrza budynków w Map edytorze do "otsa" i tylko wyposażyć w programie graficznym
![]() Fake fajny czekam na ciąg dalszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Świat: Titania
|
![]() Powtarzają ci się skriny! =]
9/10 ,bo żadnej bitki! =| Zaraz ci tu wrzucę jakiegoś dobrego barbażyńce! =] @edit Nick: Mourn Obóz: Dobry Out: ![]() Jeśli chcesz ,żebym robił ich masowo-GG lub PW. (Jeden zajmuje mi 5 minut! =]) @Shaman Postaram się zrobić do jutra... =] @2edit Udało się! =] Nick: Storn Out: ![]() Co umie: Zamrożenie przeciwnika, krótka teleportacja, kula lodu itd. Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 17-02-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |