|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: PŁOCK
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Odświeżam, może ktoś rozwiązał ten problem. Po obserwacjach tego 'zjawiska' doszedłem do wniosku, że te czarodziejskie 'zatrzymywania się' gry następują w miejscach, w których jest dużo grafiki np. w przejściu między skałami do AB z mostu dwarfów. Net mi działa dobrze - pomiary pingu przed i w czasie zatrzymania to 20-25ms Stery do karty graficznej instalowałem i najnowsze i oryginalne (przecież karta 64mb powinna dźwigać takie grafiki, inne gry o dużo większych wymaganiach działają płynnie). Jakieś propozycję? ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Wienc dzis mialem formata i scionglem tibie 8.20 i jak sie logam to mi cos takiego wyskakuje :
Cannot connect to a login server. Error: Could not resolve server name. (11004) Prosze niech mi ktos powie co mam zrobic zeby mi znowu tibia chodzila |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Polska
Imię: Askor
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 112
|
![]() A ja znowu mam taki problem:
1.Wlaczam klient, 2.wpisuje passy 3.wyskakuje blad 4.klikam ok 5.wpisuje znowu passy 6. i juz jestem w grze czemu ten blad wyskakuje bo tak keyloggery robia ale skanowalem hijackthisem i nic niewykryl halp halp! oho ![]()
![]() Ładowanie Kryształów-Poradnik By Ask_or _DIE Hodowla Kwiatów- Poradnik by Ask_or Knight's Thread Ostatnio edytowany przez Ask_or - 04-07-2008 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Ja tak ciągle mam za pierwszym razem wija błąd potem loguje to nic strasznego to wina źle napisanego klienta...
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: Polska
Imię: Argor Wrath
Profesja: Royal Paladin
Świat: Luminera
|
![]() Witam, mojemu koledze od jakiegoś czasu wyskakuje Error poczym Tibia mu się zamyka. Oto treść tego błędu: Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. A detailed error report has been written to the error file which you are asked to submit at your next login.
Może mi ktoś powiedzieć co zrobić? Zaznacze tylko że kolega używa Linuxa. Pozdrawiam, ak93. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Krk
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() driver coponent sizes mis-match.Retry to keep going.Cancel to exit.to jest taki błąd który po zainstalowaniu tibi się wyświetla oczywiscie po włączniu tibi.tzn zainstalowałem tibie próbuje ją włączyć i wyświetla mi sie ten błąd.Co mam zrobić??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: PŁOCK
|
![]() Po blisko pół roku problem się rozwiążał
![]() Okazało się, że winnym był prawdopodobnie - router. Napisałem prawdopodobnie, ponieważ w tym samym czasie zmieniłem Windowsa, więc nie jestem pewien kto był winowajcą. Routera już nie sprawdzę, bo leży w koszu ![]() Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Problem !
Nie moge sie zalogować na Astere tylko, na wszystkie inne servery czy USA czy Ger. moge , ale na Astere nie ;/ i connectuje w nieskonczonosc i w koncu nie wchodzi, a na tibia.com jest napisane ze log byl... hacka nie ma na pewno bo sie loguje na inne postacie na tym acc wiec to odpada, na dodatek na kompie nie moge wlaczyc tibia.com stronki nie wiem czemu.... hellpppp ;x