|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Sosnowiec, oczywiście!
Imię: Mort Danvivka
Profesja: Knight
Świat: Lunara
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałem coś wrzucić z hunta, ale kompletne zero ![]() #edit. suprise... ![]()
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien Ostatnio edytowany przez *Tolek* - 10-05-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Padłem przez swój internet
![]() Poszedł Wyvern Fand, 1k w kasie, 4 two handed sword i 2 morning star ![]() ![]() ![]() ![]() Szukam b.dobrych miejscówek do trenienia z 2 slimami. Ważne żeby nie bylo tam ruchu!
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien Ostatnio edytowany przez *Tolek* - 11-05-2008 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trochę się działo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Bardzo ładne SS'ki!
A zarazem interesujące...GZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem, jakoś tak się potoczyło, że przerwałem gre, a teraz zacząłem od nowa
![]() ![]() ![]()
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien |
![]() |
![]() |