Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-02-2008, 03:12   #41
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Depeszowiec92 Pokaż post
Sry a tibia ma jakąś fabułę ??? Fakt gra (CRYSIS) nie poraża fabułą, ale grafika jest cudowna i to sprawia że gra się dość przyjemnie ( chociaż grafa nie zawsze musi królować w grach >>tibia<<) A grałeś to człowieku? Też mi się na początku nie podobało. A tak jak lubisz fabułę to sobie w raymana 2 zagraj albo w harrego potera <bleee
Tibia ma klimat, Potter ma -średnią fabułę, rayman jeszcze gorzej... Crysis nie potrzebuje fabuły ale to nie z powodu grafiki, ale gatunku, Crysis to typowy FPS nastawiony na strzelanie a nie myślenie, takie gry nie muszą mieć genialnej fabuły. Dla fabuły można grać za to w GTA:VC, ta odsłona (dla mnie kultowa i najlepsza do tego czasu) ma fabułę, ale pod warunkiem, że lubimy klimaty Scarface ;]

@Gogar: to reinstalka plax pewnie ktoś dał ciała instalując system wcześniej... Mi raz zdarzyła się historia, że XP zgubił 90% pojemności dysku ale to była moja wina i moich zabaw w BIOSie xP

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-02-2008, 14:11   #42
Depeszowiec92
Użytkownik Forum

Depeszowiec92's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Knight
Domyślny

@up
Zgadzam się z tobą Wieszok, tibia ma klimat i o to mi chodziło .
Depeszowiec92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2008, 14:26   #43
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Moje za i przeciw:

Za: Szybkie zrozumienie, że Linux to jest to!

Przeciw: Microsoft.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2008, 14:58   #44
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

@Wieszok, już ojcu naprawili w ramach gwarancji ;]
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2008, 10:06   #45
YyyeeyIsBack
Użytkownik Forum

YyyeeyIsBack's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Oj, nie zgodzę się co do DX10, taki przereklamowany to on nie jest, myślałem, że padnę gdy zobaczyłem u kolegi jak śmiga w Crysisa, jednak kartę graficzną do tego trzeba mieć. Odnośnie wątku, plusem visty są jej zabezpieczenia i innowacyjność, system wymaga potwierdzenia każdej akcji co jest jednocześnie i minusem, z biegiem czasu przyzwyczaiłem się do tego i myślę, iż gdyby większość zaczęła by używać Visty, zmniejszyła by się ilość spamu pokroju "OMG! mialem hacka", na włąsnej skórze przekonałem się w jakim stopniu potrafi blokować niechciane zarazki. Aero, owszem ładnie to wygląda, ale i pochłania dużo ramu, i po czasie się nudzi, cały czas używam klasycznego wyglądu windy. Minusami są jak już wcześniej wspomniałem, zabezpieczenia, które potrafią obrócić się przeciwko userowi, przykładowo, zwykla podmiana pliku w 'Program Files' wymaga potwierdzenia operacji 3 krotnie. W starszych programach, na moim komputerze był to cpp builder 6 borlandu, Vista uniemożliwiała min. utworzenie nowego dokumentu, stwierdzając, że to trojan przykładowo zapisujący logi w pewnym pliku itp. W innych kompilatorach mialem również problemy z konfiguracją. System jest idealnie wykreowany dla typowych użytkowników komputera, używających officea, gg, outlooka, skypea czy internetu. Podsumowywując , zdecydowałbym się jednak na vistę, ciężko ją zrozumieć, ale jednak warto. W końcu nie każdy OS jet taki sam.

Ostatnio edytowany przez YyyeeyIsBack - 01-03-2008 o 10:08.
YyyeeyIsBack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania