Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-03-2008, 13:56   #41
Mlodzieniaszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
Domyślny

Na miejscu hakera nawet bym nie bral takich rzeczy bo to nic nie warte:< takze nie ma o co plakac:>
Mlodzieniaszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-03-2008, 19:26   #42
jacke
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek Pokaż post
Na miejscu hakera nawet bym nie bral takich rzeczy bo to nic nie warte:< takze nie ma o co plakac:>
dla niej pewnie to byl dobytek calego tibijskiego zycia ;) wiec pewnie bylo czego zalowac
stary 18-04-2008, 19:26   #43
Xoldorr
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez natala2008 Pokaż post
Dzisiaj normalnie sobie wlaczylam kompa i wlaczylam tibie. Weszlam na moja postac,kod wchodzi,password wchodzi. Zobaczylam gostka który wolal : Dam 8 k za 2 glosy na mnie! Podeszlam do niego i mówie : jak mam na ciebie oddac glos? Odp:
-Wejdz na tibia.daj.pl i zaloguj sie.- Wiec tak zrobilam, wchodze se na stronke i loguje sie, az tu nagle infa mi wyskakuje i pisze ze 5 minut temu ktos juz wpisywal te haslo i mam poczekac 5 min. No to czekam. Potem wlaczam sie postacia(mojego brata) na innym kodzie i jego kolega który jest tez moim kolega do mnie gada bo mysli ze to mój brat:
-wez zabierz swoja siostre przed chwila mnie dedala
-ej to ja natalia,to niemozliwe zebym cie dedala przeciez ja patrzylam cos na necie.
-walilas mnie
-UKRADLI MI KONTO!
-;D;D;D jasne,jasne
-serio
Potem zobaczylam na internecie na moja postac wpisalam w characters: Hallowinowa Dziewczyna (tak sie nazywam w tibi) i pisalo w ramce "deaths" ze zabil mnie kucza marek. Bardzo sie zdziwilam i wlaczylam znów postac mojego brata (on wtedy nie gral w tibie) wszyscy jego koledzy którzy sa moimi kolegami mi powiedzieli ze "tak dednal cie kucza marek". Pomyslalam sobie ze przeciez ja dopiero tydzien temu dowiedzialam sie ze trzeba sie wylogowywac na www.tibia.com Pewnie wtedy mi ukradli konto

Tylko Nooby Wchodza ;[ Nie wchodzi sie na zadne strony oficialnoca Strony gry jest www.tibia.com ;] tylko tam sie loguj
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania