|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników tego supported funsite
![]() Filmik ten jak pewnie mało kto sie domyślił to była prowokacja. Kolejny raz udowodniliście mi i wszystkim ludziom nie korzystającym z tego forum,że nie opłaca się tu w ogóle o niczym dyskutować, gdyż każda odpowiedź tudzież dystkusja polega wyłącznie na bluzganiu siebie nawzajem , przykładów widać tu wiele, jednak z reguł są to wypowiedzi w stylu :" HAHAHHAHA NOOB NOOB HAHAHA ALE SKILLE HAHAHA ILE DAłES ZA POSTAC HAHAHAHAHHA ALE MASZ SLABE PVP JA SORKIEM 8 LVL ZABILBYM CIE BEZ NAJMNIEJRZEGO PROBLEMU". Nie można się dziwić więc ani Seromontisowi, ani MDW, ani całej czołówce polskich graczy, którzy w swoim opisie na tibia com mają "Tibia br", nie zaś jak by to wynikało z ich narodości "Tibia pl"- czyli tę właśnie stronę. Chciałem jeszcze nawiązać do postu w którym ktoś napisał "pierwszy owner Ojca directora pisal na tym forum". Otóż owner Ojca Directora zawsze był i będzie jeden, to prawda, wypowiadałem się na tym forum, jednakże zostałem zbanowany za "hack linki" po wrzuceniu filmiku z polowania na nightmary w kopalni. Pisałem w tej sprawie do moderatora który zablokował moje konto, jednakże jak wzorowy moderator Supported Funsite Tiba PL nie raczył mi nawet odpisać. Tak więc jedyne co pozostaje mi Wam napisać to- have fun! Jeżeli bawi Was wyzywanie się nawzajem na forum i pisanie co Wy byście nie zrobili na miejscu kogoś , kim nigdy nie będziecie- proszę bardzo ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Przyznaj się, że Cie wyśmiali i jedynym co mogłeś zrobić by nie wyjść na kompletnego idiote to oświadczyć, że jest to prowokacja. Nie wyszło Ci chłopak ^^
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale mam dla Ciebie pocieszenie, Cipsoft wprowadził dla takich jak Ty światy non-pvp, więc ogranicz trochę forum, i zapraszam do gry ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() Ejjjjjjjj ale Ja Cię broniłem ; o
Zgadzam sie z Tobą. To forum zeszło na psy od kiedy wywalili gremlina ; ] ![]() Tutaj jest gorzej niż na jakimś melowisku < tak wiem, nie umiem odmieniać > ![]() ![]() Dzieci się miotają o skille bo oni lubią siedzieć po 100h przy slimie ; / każdy lubi to co chce a o gustach sie nie dyskutuje. Więc w 100% Ciebie popieram. Buziaki kiss :* Pozdrawiam Cery. Ostatnio edytowany przez Cery - 01-03-2008 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest konto mojego kolegi z gildii
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() A ja słyszałem, że masz tu już nie warcać (sam tak napisałeś). Chyba by to wyszło dobrze dla Ciebie, bo wymówka, że to była prowokacja tylko pogorszy sprawe...
Ostatnio edytowany przez Granteon - 01-03-2008 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
|
![]() Moze poprostu gra for fun a nie dla numerków? Film nie jest taki zly jak wszyscy go oceniacie ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Cytuj:
http://voler.posadzdrzewo.pl/ Dziękujemy Ci za udział w akcji! Możesz być z siebie dumny - Twoje wirtualne drzewko to nowo zasadzone drzewo w jednym z Parków Narodowych Polski! Kiedy ludzie stają się naprawdę źli, jedynym uczuciem, jakie im pozostaje, jest radość z cudzej krzywdy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Idź "do swojego domku" i nie wchodź tu więcej, nie potrzebuje takich jak ty do szczęścia.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |