|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() BOBCIU NIE ODCHODŹ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @down jasne możemy iść razem byle tylko BOBCIO WRÓC!!
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 03-03-2008 o 20:49. |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up chodzmy razem
![]() ja bede blokal xD MY CHCIEĆ BOBCIA!!!!
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też chcę BOBCIA !!!!!!!!!!!!!!Dawaćć bobcia , zabije mumie !!!!!!1111 plsssssssssss
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() [MONSTER]Yeti[/MONSTER] <---To jest krewny bobcia
[MONSTER]Demon[/MONSTER] <--- to daleki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ale czemu już Bobcia nie będzie
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() @orog ksoro tym lepiej dla ludzkości to tym gorzej dla ciebie
@bobciu no wróc! czemu go nie będzie!?
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Nie będzie go dlatego że -
1. jest do dupy 2. jest nie śmieszny 3. jest do dupy 4. jest stworzony przez nie kapującego nooba 5. jest do dupy 6. uwłaczasz paskom 7. jest do dupy 8. uwłaczasz fakeom 9. jest do dupy... (...) 23. jest do dupy (...) 67. jest do dupy (...) 99. jest do dupy (...) 109264745451221. jest do dupy (...) |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Zauważyłem, że za powrotem tego czegoś głosują głównie ludzie, którzy nie potrafią nawet prawidłowo zdania sklecić.
|
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Bobcio sie obudzil bo czyms zaczelo smierdziec ohhh ostro...
![]() I konczac to co zrobil bobcio poszedl sobie spac , Do kiedy go ktos uwolni... "Kiedys" Precz z Aronem! Precz z Aronem! BO GO BOBCIO NIE LUBI! BO GO BOBCIO NIE LUBI! Ostatnio edytowany przez Triplonq - 28-03-2008 o 19:39. Powód: Aron wam wytlumaczy ;d XD Aron'Death muasahusahsu! |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHAHAHHA Ten tekst mnie naprawde rozbawil!!!
Bobcio says: TY DZIADU STARY NAWET SAYS NIE UZYWASZ!!! Na RL tez mowisz do mamy Triplonq says:daj mi obiad ? Zal fake 0/10 Ze bobcio ma krzywa glowe to na gg teksty waliles ze to mialo byc "specialnie" i ze ta trawa na karku to tez "specialnie" mowiels ze to mialy byc Liscie XDD Hmm... Krytykujesz mojego nekro to ja twojego Bobcia^^ Nie Pozdro Aron~ Ostatnio edytowany przez Aron'Death - 28-03-2008 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Smieszne to jest, ze on proboje nas rozsmieszyc takim fake'iem
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() No jak nie, to przepraszam... ale pomyliles dzialy: >
#55 |
Zbanowany
|
![]() Mało śmieszne
chumor -5 fabuła -10 Ciekawość -9 efekty -7 nudne do kitu dno itp.(ja to liczyłem na mój własny system) podsumowując 3+1+0+5 = 9/40 = 0.0.1/10 Ostatnio edytowany przez kenin - 31-03-2008 o 19:55. |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Rozsmieszyl mnie tylko brak logiki w calym fake'u. Nie bede teraz mowilo co mi chodzi, ale ty i tak pewnie wiesz.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale spieszylem sie.
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Tja.
Twój fake jest żałosny jak reklama Nordea Banku. Chociaż...ta reklama jest lepsza. A te twoje odzywki " Ić z bogiem wróc z policja he he ". Jeżeli chcesz udawać durnia, to nie musisz. Wiesz, z chęcią poszukam dla ciebie jakiejś roli w teatrze czy filmie, gdzie będziesz mógł grać siebie. Zazwyczaj takie role są wolne. Nie, nie chodzi mi o granie siebie tylko o granie ... ( wstaw co chcesz ). Za fake: 0/10 Za odzywki czy to popisywanie sie "jaki-ja-dorosły-i-pro-uber-elo-extra-mega-super-hiper cool": -10/10 Za zachowywanie się: -20/10 ( zachowujesz się jak bachor w piaskownicy ) W fake'u nie podoba mi się...wszystko. W tobie tak samo... A o zachowaniu nie wspomnę...
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Po jakiego grzyba odswiezacie zeby nabijac posty jak tak to nara
Sry za nabicie ale jak patrze na to to mi sie niedobrze robi
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |