|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Neeh, Trochę poprawiona część parta autorstwa Neafa, i końcówka ode mnie ;p
Część 3: Początek czy koniec? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poprawka: Dodałem sobie (drugiemu sobie) jedno słowo na końcu ;> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poprawka: Trochę brzydki wygląd podczas skoku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ostatniej scenie chodzi o to co mówią, a nie o to co się dzieje ( bo nic się nie dzieje ![]() Oczywiście tam na końcu chodziło o ich władcę (czyt. numer 1 xD) @edit: Patrzę na to co jest źle, a co dobrze, a nie na cyfry na jakie zasłużyłem xd
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 20-03-2008 o 13:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Grafika 8/10
Fabuła 9/10 Ortografia 9/10 Moje odczucie 7/10 Ocena 33/40 = 8.25/10 Taka sama ocena wyszła Suhaylowi tyle, że wtedy wymieniałem plusy i minusy i była o 0.10 wyższa ;p A tak w ogóle spoko fake.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ooo...Dzięki za tą poprawkę
![]() Wszystko oprócz tego z Nouisem fajne...no, skromny jestem ![]() A tak rly: Nie wiem co zrobisz z tym ostatnim wątkiem, ale zdaje mi się że on coś zchrzani w fabule ![]() No, ale przekonam się później ;> Nie komentuję swojego, ale to co Ty robiłeś średnie ![]()
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() :<
Część 4: Rozpocznijmy trening? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imho spałem, gdy robiłem te screeny xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /\ mocne przybliżenie, ale cóż... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Info: To zielone to była blokada woli. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry że na niektórych screenach tak naćpane tekstem ;s @3xdown: Zmieniam, bo Twoje teorie na temat tych strażników były takie posrane...szczególnie w sposób w jaki zginęli... po prostu przyszedł koleś i ich zabił...a ja im dałem jakieś życie ![]() Był słaby, przecież nie zabiłby kogoś, bo chciałby sprawdzić czy obroni coś o.0 I to był wąż, a nie smok xD Gówno prawda, na tej lokacji zrobiłeś tą krew pośrodku i trochę na ciałach, a ja ją ulepszyłem (i tak jest gówniana ;x)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-03-2008 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() brzydka krew.
fajne ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tej krwi to była lokacja robiona przeze mnie xd W sumie to pierwsza moja lokacja z krwią... Nie wiem czemu X-zero nie chciało się robić nowej
![]() Cytuj:
![]() Ta blokada ich zabija? Znowu coś zmieniłeś :< Trochę za mocno spoilujesz Niguela xd Mernion oberwał w okolice serca... Znaczy serce jest po drugiej stronie (chociaż zależy ![]() Mam nadzieje że atak był po prostu słaby... Ten cały trzynasty...on nie miał jeździć na tym smoku, tylko władać dwoma...I nie smokami, tylko to miały być węże :< ale nie czepiam się, bo nie ma takiej grafy w Tibii ![]() Tyle gadania. P.S.: Dodam zaraz do spisu ![]()
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabrzmiało ironicznie.
Część 5: Euzowie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Info: Wiem, że ciągle robię walki, które można by ominąć (ta z łańcuchem np.), ale musiałem ją wstawić, aby oni dowiedzieli się o tym łańcuchu xd, z drugiej strony nie chciałem zostawiać Mokreula bez walk... Na ogół teraz nie będą(bohaterowie) widzieć walk Tround'a, dlatego akurat w tej chwili musieli się dowiedzieć xd Zresztą z logiki wynika, że pogoń za nimi = walki ![]() @Neaf: Huehehe... xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 11-04-2008 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() IMO za dlugie. mam takie wrazenie, ze troche to nudne. nie chcialo mi sie czytac, wlasciwie to tylko zerknalem. niby fajne, ale nudne ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() fabuła nie wciąga ;<<<
Grafika 9/10 Fabuła 5/10 Ortografia 10/10 Moje odczucie 7/10 Ocena 31/40 = 7.75/10
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bleheh, Neaf jak zwykle się opieprza xD
Ocena... 8/10 . @edit: [Ja]: Teraz rób next parta xD [X-zero]: ta [X-zero]: już mi się nie chce robić tego gówna xd [Ja]: Czemu :? [Ja]: Halo? [Ja]: Ja pierdole :< @edit2: [Kaswer]: pierdolnęło mu. [Kaswer]: jutro znów będzie robił...
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 11-04-2008 o 14:53. |
![]() |
![]() |