![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() Ej skoro liczycie fraga Stofiego na Drazie to policzcie tez to :
Stofieballofie Mar 26 2008, 19:26:58 CET Killed at Level 125 by Bayter and by Marjola |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kocus
|
![]() Stofieballofie po tym jak padl dolaczyl do MK wiec jego ded nie jest liczony do war frag list, a jesli chdozi o Xansote to dzis przed swoja glebą byl juz na jednej akcji po stronie Wanted wiec uznaje sie go jako war frag ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy gowno wiecie, myslicie ze mk jest takie swiete?
ci co podochodzili po dedach juz od dawna mieli zamiar dojsc... oni tylko chca miec najmniej ujemnych fragow paly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol szkoda na ciebie gadac, tylko mowie, ze mnie juz w*****a ta sytuacja tych wrogow wanted... A dzieckiem mozesz nazywac swoja stara a nie mnie wiec wy*******aj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu akurat się zgodzę z Czarkiem.. Każdy wiedział, że Stoffie dołączy do MK..
Ale i tak fragi fragami a rzeczywistośc rzeczywistością, nawet jak będzie 20:1 dla MK to wcale nie znaczy, że już wygrali wojnę.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Wroclove
Imię: Biach
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
|
![]() BHUBAHUBHUBAHUBAHUBHUBHBHHBHHAHAHAHAHAHA
jakby ich jakieś fragi obchodziły "bo oni chcą mieć jak najmniej ujemnych fragów " boże większej głupoty nigdy nie słyszałem, :0 całe Mk boji tera dupe żeby nie mieć ujemnych fragów nie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
... i kto wie, może gdyby Wanted by go nie zaatakowało to by nie dołączył do wojny, nie chcąc mieć potem hunta... Cytuj:
Po za tym z frag listą wiąże sie pewien prestiż, i ja osobiście, gdybym był w wojnie to nawet jak bym wiedział, że moja gildia ma przewage i i tak wygra, to mimio to, właśnie ze względów czysto prestiżowych, chciałbym mieć przewage we fragach I nie wiem czy Mort Hell faktycznie tak trzęsie sie... Wanted udało sie zfragować im tylko jednego chara i to na dodatek zhackowanego, a im samym 6 membersów Wanted + 2 supporterów (przed wojną było mówione, że uda im sie zabić 5 członków Wanted i xxx supporterów). @CzareKID co za inteligenta i cięta riposta, ja pierdole... edit Xanosta Mar 28 2008, 01:19:45 CET Killed at Level 111 by Abu Loppez and by Voramon Ostatnio edytowany przez Hassanoo - 28-03-2008 o 13:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do "CzareKID" to dzieckiem mozesz nazywac tu jedynie siebie psie. Na zadnego twojego posta juz nie odpowiem, nie mam zamiaru sie klocic z jakims pojebanym dzieckiem. ELo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro Wanted uważało, że Stofieballofie dołączy kiedyś do MK, to wporządku, niech go sobie ubiją jak chcą, ale (musze powtórzyć to po raz setny) do war frag list dodaje sie tylko osoby, które padną walcząc na wojnie, nie w winiku najpospolitszego pk. PS. ja też kiedyś dojde swoim 30 knightem do MK! Zabijcie mnie juz teraz to będzie +1 frag!!1!1 Ostatnio edytowany przez Hassanoo - 28-03-2008 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znalazl sie dorosly, nie mozna sie w*****c? A tu juz sie nie odzywam bo widze, ze sami idioci, nie gadaja o wojnie tylko o "dzieciach".
Ostatnio edytowany przez CzareKing - 28-03-2008 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Wroclove
Imię: Biach
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
|
![]() wiadome jest że mk chce jak najmniej padać bawi sie w partyzanke i nie ma mowy o żadnej open battle. Wedlug mnie jest tak że mk wiedzą że już sobie tu nie pograją a jak będą padać nonstop to po piersze primo szybko sie zniechęcą po drugie primo w końcu skończy im sie kasa (bo raczej nie zarobią chyba że kupią bądź mają jakieś niewiarygodne rezerwy,btw. swoją drogą ciekawe co zrobiła Sandra z azurjską kasą
![]() ![]() ![]() czyż nie panowie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt
![]() I tak Wanted będzie rządzic serverem, a Szwedzi co pół roku będą wyskakiwac z paroma fragami.. BTW jestem ciekaw ile osób z MK to starzy ownerzy tych charów.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Szwedzi w Mort Kell nie stanowią nawet połowy ----------- dzisiejsze fragi: [CHAR]Adi Gotti[/CHAR] Mar 29 2008, 12:59:46 CET Killed at Level 143 by Krazxow Inuhtah and by Abu Loppez [CHAR]Marvel Sillonwood[/CHAR] Mar 29 2008, 14:06:29 CET Killed at Level 116 by Fauron Sigon and by Xanosta Adiego dodaje, to oczywiste, natomiast z Marvelem są wątpliości, to poczekam troche, zobacze co jeszcze będą pisali na tibii.com... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Kocus
|
![]() przypadek sprawił ze marvel szedl z pradem Mort KEll ( jak i kilku innych typkow) krotko po massie jak juz MK nie bylo online sam marvel nie wiedzac ze Wanted go zaatakuje, zlapal locka za chwile wpadlo Wanted i uje...balo go, wiec w/g mnie to nie jest War Frag ;P bo nie sadze ze gosicu nei posiadajac vent i jakis czas po tym jak MK wylogowali sie i Wanted mialo silny sklad na kozaka lapal locka , to bylo by super glupie ze strony "Supportera" xP
|
![]() |
![]() |