![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
na temat polityki pogadamy jak zaczniesz placic podatki a narazie idz do mamy po kieszonkowe,puki co jest bez podatku
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ach i skoncz prawic w co drugim poscie jaki ty dorosly jestes, a wszyscy inni tutaj to dzieci, bo to sie juz zalosne robi nawiasem, to ciekawy jestem czy bys mu tak w twarz powiedzial? szczerze watpie, panie 'jestem dorosly bo place podatki'
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2007
|
![]() !@#$%^&*()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Draknos Torin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
Gdy "ten...... zalosny czleczek " robił "coś" dla Polski, to ty robiłeś kupe w pieluche tetrowa, a na jedzenie mówiłeś PAPU. Może i się zbłaźnił jako Głowa Państwa, ale jego miejsca w historii Polski nie można odmówić. Btw płacenie podatków nie ma nic wspólnego z dorosłością, ważne jest aby kształtować wizerunek samego siebie w sposób ciekawszy niż obrażanie kogo kolwiek. ~~Torin
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
kaczka dla mnie to smiec,99% politykow w polsce to zlodzieje mysla tylko o tym jak dorobic sie by na pozniejsze lata miec wszystko a nie jak naprawic cokolwiek w tym popie~ kraju,puki tak bedzie sie dzialo bede zawsze mwoil co mysle o politykach bo po dzisejszy dzien niewidzialem ani 1 ktory by chcial cokolwiek zorbic by niezarobic do wlasnej kieszeni wiekszej sumki.Powiedzenie ze kazdego mozna kupic w polsce jest taka prawda jak to ze polowa wypowiadajacych sie tu osobnikow to dzieci z ADHA(syndrom nadpobudliwosci) ktorzy zapomnieli wziasc tabletek @up tylko co wie 6 letni szczyl dobzre wychowany z porzadnej rodzinki o doroslym zyciu....bo jedyne co potrafi to za plecami mamusi pojezdzic po kims na forum pozatym ma duzo wspolnego,zamieszkaj sam,pracuj sam oplac wszystko to wtedy pogadamy o doroslym zyciu,puki co otworz szuflade wyjmij kredki i namaluj sobie swoj wymarzony domek...bo za marzenia sie nieplaci
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 30-03-2008 o 14:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() jakby ci chcieli dać pare milionow za "drobna przysluge" to bys nie bral?
chcesz zmienic polske, zacznij od siebie
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() co ma piernik do wiatraka ? Sua nie reprezentuje Polski na arenie międzynarodowej każdy z nas pleni różne funkcje w tym kraju jedni mniej odpowiedzialne inni bardziej dlatego nie można tego sprowadzać do wspólnego mianownika. a ci co maja swój rozum swoje zdanie interesują sie tym co sie dzieje w Polsce wiedza jak jest i nie muszą uswiadamiac w tym innych ale faktem jest ze jeżeli chodzi o politykę to wszystko tu przychodzi z wiekiem (doswiaczenia zyciowe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
widac, ze jestes bardzo dojrzaly i dorosly, skoro wszystko uogolniasz - tak robia dzieci w przedszkolu, ktore jeszcze nie potrafia segregowac dla przykladu ludzi na wysokich, niskich, inteligentnych badz nie - dla nich sa to po prostu inni ludzie politycy sa be, 'szczyle' sa be, sua jest bestz0r - to moze nam pokaz jaki ty jestes inteligentny i zrob cos z tym krajem? czytajac twoje posty mam wrazenie, ze kaczynski przy tobie to einstein~ skoncz z ta dorosloscia, praca i zgrywaniem wielkiego starucha, bo tylko z siebie kretyna robisz. tez pracuje i jakos nie obnosze sie z tym na forach w prawie kazdym poscie~ i nie traktuj tego jakbym ci 'jechal', bo to nie jest moj cel btw, adhd, a nie adha, eh <clap> jakies problemy z zabkami?
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 30-03-2008 o 19:14. Powód: dodac cus chcialem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @up
swieta prawda, ale pamietaj ze tu slow notopa nikt nie bierze na serio @notop za jacksona masz wpierdol
Oryginalnie napisane przez Notopeczek: ja mialem wiekszy lvlv niz ty ilosc szarych komurek ktorych urzywales Ostatnio edytowany przez Bartholomew - 30-03-2008 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
co do adhd wiem misklik co do wieku nieodnosze sie z tym ale jak widze dzieciarnie ktora sie wypowiada tu widzac tylko bledy ort(brawo masz 5 z polskiego lol) pozostaja mi tylko 2 mozliwosci - olac - zmieszac z blotem i pokazac kim sa zawsze wybieram to 2 bo lubie gdy dzieci maja wieksza adrenalinke po wyslaniu posta z wyzwiskami..na ktore ja leje ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() Cytuj:
Dokładnie Byle Kaczynski poleci luksusowym samolotem do ameryki,pogada z "buszem" i dostanie za to 10 tysiecy?smiechu warte A zwykly szary czlowiek charuje 10godzin dziennie, i dostanie 1000 zl wyplaty,posplaca wszystko i na jedzenie mu zostanie 300 zl do konca miesiaca ? TO JEST CHORE takie jest moje zdanie jak komus nie pasi to h.j mu w odbyt do tego bronicie tego Kaczynskiego...A pamietacie jak byly wybory, co on obiecywal? i co z tego wyniklo i nie pierdole to jak niektorzy ze jestem dorosly place podatki itd, bo jeszcze chodze do szkoly, i nie udaje tu byle kogo Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 30-03-2008 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Draknos Torin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() ^^ notop
Ja studiuje i za wszystko płace sam, sporo się natyrałem, żeby dalej sie edukować, a to, że ty "musisz" już pracować to twoja strata. Tylko nie ubliżaj mi, bo mam twoje "dziecinne żale" w du..e. "Każdy jest kowalem własnego losu" mogłeś tak pokierować własnym życiem by zarabiać tyle ile byś chciał. A na forum to ty sie spinasz najbardziej, fakt mieszkasz sam to mama nie widzi.
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie bronie kaczynskiego, uwazam, ze nalezy mu sie chociaz minimalny szacunek za to, ze dostal sie tak wysoko, a czy fair czy nie to juz inna sprawa eot, bo sie offtop robi i zaraz temat zamkna~
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przestańcie pierdolić jakieś smuty kto sie jak ustawił. Jeden pracuje, drugi sie uczy, trzeci stęka. Do niczego wasze głupie gadki nie prowadzą, bo każdy i tak myśli, że wie lepiej. Tak jeszcze nawiązując do korupcji to warto by sie zastanowić czy to nie jest dobre.. jest sie cwanym to można mieć wszystko, jest się głupim to sie pierdoli smuty bo nic innego nie zostało.
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
PS: nie odpisuj, wiem, ze jestem dzieckiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Nie moge zrozumiec na chuj wy sie tak spinacie na forum. To tylko gra, kazdy przychodzi po pracy, szkole itd do domu i raczej chce sobie odpoczac przy komputerze, zrelaksowac sie, pogadac z ludzmi, a nie robic sobie wirtualnych wrogow i psuc sobie popoludniowy nastroj. Wezcie sie zastanowcie, wyluzujcie. Co chwile jak tu zagladam to widze posty w stylu 'xxx to #@$$!@!@#!@%$%', 'Twoj stary to 1@#!@#$$@#!', 'nie lubie yyy bo to @$#@!@#$%%', 'ale z Ciebie dzieciak, bo jeszcze nie bzykales', 'ale z Ciebie kretyn, napisales zyz, a pisze sie zzz'.
Powaznie, chill out menz! Dobra, ide spac, bo jutro do szkoly :< Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @snozisf ok ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |