![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Nie wydaje mi się żeby coś z tego wyszło.. No ale cóż, mogę się mylić. Póki co kontynuuj.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Zu0.
Może się zgłoszę. Dałoby się zarezerwować krasnoludy ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Ale musisz się pośpieszyć. Jeszcze 3 miejsca lae X-Zero chyba jedno zajmie:-)
SPIESZCIE SIĘ WSZYSCY |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @down: Może ;0
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 26-04-2008 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() BIORĘ! Moze twoim kolorem być ciemna zieleń, gdyż szary już jest...?
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() To strasznie ciężkie... Tak bardzo chciałem w to zagrać , ale zupełnie mi nie wychodzi robienie grafik
![]() ![]() Już zrobiłem ![]() Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 26-04-2008 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() JEJU! WEŹCIE DAJCIE MU SKREENA BO JA NIE WIEM JAK MU TO WYTŁUMACZYĆ. A i screena wyślijcie mu na PW by nie rbic OFFTOPU
ZOSTAŁY 2 MIEJSCA Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 26-04-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() UsuniĘte Przeze Mnie
Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 26-04-2008 o 19:20. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rasa Armii: Elfy
Outfity: ![]() -Żołnierz: Elf posługujący się specjalną sztuką walki, znanom tylko elfom. W czasie walki, pomaga sobie słabą magią. -Strzelec: Elf Walczący jedynie na dystans. Ma wiele czarów leczących, lecz ich działanie jest czasami znikome -Mag: Elf, posługujący się jedynie magią. -Jeździec: Wyszkolony koń bojowy. -Potwór Unikatowy: Elfy z krainy brzóz. Są elitarnymi łucznikami. -Król: Pisay- elf walczący krótkim mieczem, oraz średniozaawansowaną magią. -Generał bitewny: Alasher- elf walczący jedynie magią, aczkolwiek w walce w zwiarciu, jest w stanie przyśpieszyć swoje ataki aż stokrotnie! Herb: ![]() Kolor: jasny zielony |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() (Grafiki by Sir Speed i Koper, ruchy w większości by me. Herb też mój, oni by takiego lamerstwa nie odwalili. Generał to przerobiony przeze mnie ork. Mam pozwolenie autorów na użycie!)
Rasa Armii: Orkowie. Kolor: Ten co na fladze lub Ciemnoczerwony. Outfity: Ork-wojownik: ![]() Ork-dystansowiec (rzuca toporkami): ![]() ![]() Orkowa szamanka: ![]() Ork-jeździec: ![]() Potwór Unikatowy - Ork-Fanatyk: ![]() Król - Reza Urget: ![]() Generał bitewny płci żeńskiej - Essuld Zaos: ![]() Sztandar bitewny i flaga: ![]() (nie czepiać się, błagam! ![]() Ork-Wojownik - Potężne ciosy drewnianej maczugi są w stanie powalić konia. Ork-Dystansowiec - prymitywne topory nie lecą daleko, ale jak trafią, to porządnie. Ork-Jeździec - Ork z dwoma toporami na zwierzu zwanym Warragiem. Orkowa Szamanka - Kobieta, lecz potężna. Nie zna wielu zaklęć, ale jest w stanie miotać klątwy i fireballe. Ork-Fanatyk - W szale berserkerskim jest groźniejszy od watahy wilków! Reza Ugret - król wszystkich orków, swym młotem łupie czaszki wrogów jak orzechy. Essuld Zaos - Generał orków, jedyna kobieta na tak wysokim stanowisku. Swym potężnym ostrzem potrafi rozciąć drzewo wszerz. //EDIT// Aha, numer: 4
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2008 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @up
O kurwa.
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() @2xup. BIORĘ! Co do Pisaya t się zastanawiam. Jak ktoś do jutra 9:00 da Lepsze to biorę to lepsze. Jak nie to biorę PISAYA
Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 26-04-2008 o 19:33. |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() Rasa:Orkowie
Kolor: Ciemno czerwony Armia: ![]() Alph: Weź ;/ Wiesz jak będą inni wyglądać przy takich outach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() @up eee nie.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Up:
<pada na zawał> o0 o0 o0
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Potrenuj Pare Lat I Wtedyy SiĘ ZgŁoŚ!!!!
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Yh.
Rasa : Krasnoludy Outfity: Żołnierz 1 Strzelec 2 Mag 3 Jeździec 4 Stwór unikatowy 5 Generał: 6 Król: 7 ![]() Kolor: Brązowo-zielony Flaga ( Na obrazku wyżej ) Imię króla: Megrom Krol i Generał mają jeden outfit. To bracia. ( Jakby sie kto pytał) Pokuszę się o opisanie jednostek. Żołnierze : To elita krasnoludzkich wojowników. Wyszkoleni do walki dwoma młotami. Nie noszą tarczy, ale rekompensują to umiejętnościami walki. Strzelcy : Krasnoludzcy strzelcy posługują się bronią którą sami wynaleźli - strzelbami, które potrafia znacznie przerzedzić szeregi wrogiej armii. Magowie : Krasnoludzcy geomanci,to właściwie wojownicy, którzy miast ukończyć kompletne szkolenie na wojownika, przeszli trening posługiwania się magią ziemi i ognia. Potrafia zarówno korzystać z magii jak i radzić sobie w walce wręcz z niedoświadczonym przeciwnikiem. Jeźdźcy : Niedźwiedzie okazały się idealnymi wierzchowcami dla krasnoludów. Krasnoludy na nich stały się bardziej mobilne, a wierzchowce same w sobie są bronią. Jednostka specjalna: Te olbrzymy stworzone są z magmy, która przy pomocy magii została ochłodzona i uformowana do określonego kształtu. Teraz służą królowi krasnoludów, naprawde uprzykrzając życie wrogom. Król i Generał : Ci dwaj bracia to synowie najwybitniejszego krasnoludzkiego władcy. Żaden z nich nie miał łatwego życia. Przeszli wszystkie szkolenia, jakie przechodził młody krasnolud przeznaczony do wojska. Ani król, ani generał nie noszą bogatych szat. Nie wyróżniają się niczym, oprócz kryształowych koron, które noszą na głowach. Zazwyczaj obserwują sytuacje na polu bitwy z platform umocowanych na grzbietach mamutów. EDIT: A, tak. Jak miałem podać numer to hm... 5 ? Ostatnio edytowany przez Kraon - 27-04-2008 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Poczekaj z wyborem jeszcze troszke. Robie swoich.
|
![]() |
![]() |