|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Lokacja: Bruxelles
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mi-ni
Profesja: Royal Paladin
Świat: xerena
|
![]() @up
taki kozak i na stara wjezdzasz...? Jak taki jestes koks i kazdemu wjezdzaz to pojedz jemu a nie do starej sie przy*******asz... Btw: teamt jest zalosny albo se robisz "nie smieszne" jaja albo cos z toba nie tak |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
|
![]() Wypowiedziały się dwie osoby, którym temat się nie podoba - ok.
Nie mam nic przeciwko waszej opinii, to wasze zdanie. A to z Apple to był Joke, wiesz co to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() ej no stary, dokładnie. Ten temat to jakiś żart?;p sorry jak Cię obraże albo coś, ale czy to aby nie jest tak że specjalnie dajesz takie gówniane screeny z awansami 8 lvla... ba! nawet nie 8 lvla, żeby pokazać innym, że każdy może mieć swój temat ?;p Stary, wszystko ma swoje granice. Jestem tolerancyjny, ale bez przesady! Poza tym nie wiem czemu się wysilam
![]() Innymi słowy: skończ ten żart bo jeśli chciałeś nas wkręcić to dopiołeś swego;p I do osoby która napisała że ten temat to "prowokacja"- zgadzam się w 100%. Aczkolwiek jeżeli ten temat to nie żart- nakarmię Cię: gratz adwansów- oby tak dalej!1 keep it up!! yours, Yamal |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vollias Fegus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 86
Poziom mag.: 62
|
![]() I dobrze powiedzial. Widzimy ssy z bicia trolla lmao.
Nie lepiej poczekac, az wbijesz o wiele wiekszy lvl i bedziesz pokazywal jakies ciekawe sski? Dopiero wtedy mozna zalozyc temat, a nie...
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Oryginalne. Takiego tematu jeszcze nie widzialem, a czesto zagladam do tego dzialu, ale czy bicie trolla przez 40min nie jest nudne?Moze zrob normalna postac, dobij porzadne skille, lv...i dopiero zacznij wrzucac zdjecia
![]() |
![]() |