|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() Bardzo ładne. Kurna, jeden z ładniejszych fake'ów jakie widziałem. ; )
<Koper jest bardzo głupii> [Koperasku, nie obrażaj się, to tylko żarty :<] Żartowałem.] Ostatnio edytowany przez .hobnail - 14-06-2008 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
8/10
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() Może nie jestem znawcą fake'ów, ale ten bardzo mi się podoba i daję 10/10. Świetny klimat, bardzo mnie wciągnął. Efekty też niczego sobie. Mam nadzieję, że będzie więcej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() "Migrena Głupca" Miejsce akcji: Siedziba Zakonu Guahranów, Zehhun - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Kilka minut później. ![]() - ![]() Koniec Krótko? Ale przynajmniej szybko się ukazało. Ten odcinek ma wartość tylko fabularną ;<. Pozwalam wytykać błędy.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() "-Bu!
-Co tu robisz? -Straszę Cię?..." I'm got own3d. Rozwaliło mnie to na serio. Graficznie trzyma się kupy wszystko jest pięknie ładnie. Fabularnie też jest bardzo dobrze. A ortografia to już kompletnie ********* z powodów padaczki niektórych użytkowników nie napiszę tego słowa. Ogólnie 9,5/10, bo jednak żaden fake nie jest doskonały każdy ma błędy chociaż niektóre są widoczne mniej niektóre bardziej. Jak na twoje możliwości jednak nie ma dziesiątki, której już dawno nie wystawiałem, a szkoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niemożliwe;;;
"Kręgi na wzburzonym jeziorze" Miejsce akcji: Lasy w okolicy gór Cuan ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Miejsce akcji: Dziedziniec zamku Kelousord, następnego dnia ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Miejsce akcji: okolice Najwyższej Akademii Vellouru, ten sam dzień, wieczór ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() W tym samym czasie. ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Koniec
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() To energetyczne coś wygląda bardzo słabo i światło od tego czegoś tez jakoś średnio. Na 4 obrazku ziom ma krzywe oczy. Na 7 napis niema ramki czarnej ;p.
Na 9 ciutek pusto. Na 13 pisze "Yay!", a zdaje się, że powinno być Yah. Ogólnie fajne, fabuła idzie tym samym tropem i jest całkiem ciekawa. Efekty nawet ładne, a outy śmieszne [ w dobrym znaczeniu].
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() To energiczne coś to tibijski Żywiołak Energii
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() No mi ten efekt chmury energi tez sie nie podoba, co do reszty partow to bardzo ladne
![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Nie podoba mi się światło z tego energicznego typa...
w pustynnej lokacji ta skałka na tym drzewie głupia i ta lokacja trochę pusta. Fajny efekt tej choćby wróżki Fabularnie się rozwija i jest dobrze.
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() Tylko to światło tego gówna energicznego :/.
Graficznie dobrze jest a fabuła genialna! Fake'i zadziebisty jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Małe sprostowanie @AragamiEgo
To coś w ostatniej scenie to nie wróżka, tylko przywołany duch. Będzie się to pojawiać dość często i zawsze będą przy tym świece. @topic Ogółem dobrze, ale ta pustynia rzalowa jest, nie ma wyjębistych grafik, a efekty średnio-rzalowe. Fabuła może jest i fajna, ale za dużo czytania... wzroku nie wygrałem na loterii, tylko od biednej rodziny dostałem. Ogółem rzal... Bym zapomniał, zachęcam do zadawania pytań jeżeli czegoś w fabule nie rozumiecie, np. dlaczego słońce jest żółte, trawa zielona, a Averius krzyczy, że cię zaj*bie...
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 08-10-2008 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dlaczego trawa jest zielona? ;< Dziwaczna sprawa...
Co do fake'a to graficznie nie najgorzej, ale mogłoby być lepiej. Zaś fabularnie bardzo ciekawie. Sądzę, że może z tego wyjść ciekawy fake. 8/10 na dzień dzisiejszy.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Na 17 obrazku (jak dobrze liczę) gdzie Leylon mówi "Nie martw się... cośtamcostam" to nie powinien mówić tego Yah? o_O
Albo mnie teraz zmęczenie ogarnia albo Ciebie wtedy. ; ) Ogółem fake bardzo dobry, 8/10.
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Haha, Speed nie zauważył tego, ale lam*, ale głupią obwódkę to na kilometr wyczaił. Racja powinno tam być Yah, ale to chyba widać po rozmieszczeniu tekstu. Plusik za spostrzegawczość. @Gargoin Trochę rzalowo mówisz, że może z tego wyjść ciekawy fake, bo on już właściwie zmierza ku końcowi ;< Mało komentarzy, ale i tak lepiej niż poprzednio. Oo
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @up
Dzięki. ![]() Ja chętnie komentuje fejki, tylko dawaj next party... Sam zamierzam kiedyś może zacząć, ale póki co obserwuje najlepszych..