|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Blondynka
|
![]() Zauwaz, ze 99% hackow da sie logicznie wytlumaczyc. Tylko ten 1% to osoby, ktore naprawde nie zawinily. I dla tak malego ulamka mamy wprowadzac zabezpieczenia, ktore utrudnia gre innym? Jaki to tak naprawde ma cel?
Mimo powyzszych argumentow nadal jestem przeciw dodatkowym kodom. Nic to nie da... Keylogger, glowna przyczyna hacka, zapewne bedzie potrafil zapisac i go. Wiec... Ma to jakis sens? Poza tym, zamykanie drzwi i okien sluzy tylko zabezpieczeniu przed smieciami... Nigdy z tego nie korzystalam i szczerze mowiac, nie chcialoby mi sie zawsze zamykac drzwi...
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jeżeli mamy keylogga na kompie to nawet wprowadzenie osobnego hasła do chodzenia ludzikiem nic nie da bo i tak hasła te trafią złe ręce... To samo tyczy się klawiatury programowej, co wy myślicie, że keyloggi zapisują tylko wstukane klawisze z klawiatury?! Już dawno te piękne czasy się skończyły... teraz można notować wszystko, włącznie z tym co klikacie myszką, gdzie i dlaczego...
Dla tego mniej więcej pomysł jets lekko do dupy...