|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up, avatar:
Evul XD @topic: Bardzo fajne! Bardzo fajne: -animacje -efekty -uga buga Czyli dać ocenę, dać: 9-/10 ^^ @badzier: Evul XD
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gawaran
Profesja: Knight
Gildia: Nocni Lowcy
Świat: Nebula
Poziom: 45
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() no fajnie, dam 9/10, i nie interesuje mnie to ze to nie jest fake humorystyczny, bo oceniam i tak all
![]()
Best hit: 245 on [MONSTER]Bandit[/MONSTER] Best solo: 2x [MONSTER]Dragon[/MONSTER] at the same time Best team: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179515 moj 1 fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Zajemisty, 9/10, bo tak czegoś brakuje...tylko czego? Nie wiem. Najnormalniej w życiu czegoś brakuje, co by sprawiło, że ten fake byłby...boski?
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Fajna fabula.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() Bardzo fajne fake, kiedyś też chciałem wziąć się za fake o podobnej tematyce, ale nie umiem za specjalnie robić fake'ów.
10/10 Pozdrawiam Barosa7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Werd Rufia
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 14
Skille: 65/63
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Hehe.. Fake fajny, pomył dobry, wykonanie też. Dam 9/10 bo rzeczywiście trochę nieczytelne.
![]()