|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Niektórzy wyglądali wręcz komicznie: D Tak to jest jak się wrzuca do sieci filmiki z amatorami.. Czy to MS czy C-walk czy Jazz..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() Gdybym mial tak chude nozki i raczki tez bym to tanczyl. tyle, ze wole miec troche ciala i wygladac jak czlowiek, a nie dziecko z kosowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema. Odswiezam temat.
Ja z kolega staramy sie dogonic najlepszych od trzech miesiecy : DD, ocencie jak to wyglada: http://www.youtube.com/watch?v=hUBF8...=channel_page# Ktos z was szufli? Macie jakies filmy? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @up
Dobry jesteś chłopie. Ja tam tańcze shuffla raczej okazyjnie. Nie wiem czemu na wszystkich forach piszą, że running man to miesiące i lata nauki. Mi to zajęło 3 dni. Piszcie, że to taniec dla nażelowanych gejów z różową koszulką i pro elo elo ziomów z podwórka, to mnie tak podnieca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, ogarniecie RM'a to 2 dni cwiczen. Tylko, ze po 2 dniach to bedzie tzw "rowerek", czyli niedokladny runnin. Za wczesne odrywanie piet, za niskie podnoszenie kolan, itp. Cwiczenia czynia mistrza ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() nazwa tematu wymiata
![]() melbourne sufflet Ja tam wole gabber hakken od shufflingu |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Nie wiem, czy ktoś dał się na to nabrac ale. Uważasz C-walk za lepszy bo prezentuje go "subkultura" bliższa tobie i jarania tego co masz w avku więc z łaski swojej jeśli coś krytykujesz a co innego chwalisz to bez spinania się. Cwalk jest śmieszny a taniec tytułowy 4ever. Bo Hardstyle jest mi napewno bliższy niż HH/R etc. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() kazdy rodzaj tanca jest dla mnie sztuka i umiejetnoscia godną podziwu, chociaz muzyka do tego rodzaju tanca nadaje sie tylko do piguły i bialych rekawiczek : P
btw lepsze to niz techtonik czy techtronik ktorego nie czaje w ogole : > |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hakken byłby dobry, gdyby nie ruchy rękami. To mnie jakoś odstrasza. ; /
![]() |
![]() |
#52 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() beznadziejne ; /
![]() |
#53 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Da Old school.
![]() |
![]() Cóż,ja lubie posłuchać i Ostrego..I czasem nawet Zanego: o A i tak uwazam, że MS jest komiczny.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Nie są to moje klimaty, ale jak zdarza się iść na jakąś 18-nastkę/półmetek czy po prostu do klubu - to muszę stwierdzić po obserwacjach jako neutralny obserwator, że melbourn shuffle wydaje się bardziej 'efekciarski' i zdecydowanie 'fajniejszy'. I mówię to także po obejrzeniu kilku filmów na YouTube.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Da Old school.
![]() |
![]() Tu cięzko sięnie zgodzić. Jak kiedyś "dupy" można było wyrywać na 16MB Ram, tak dziś moonwalk i jemu pokrewne..
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2006
|
![]() dla mnie to 'coś' jest po prostu śmieszne
![]() z tańców footworkowych najbardziej jaram się housem http://www.youtube.com/watch?v=zYJmxswxTpY |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Lokacja: Wrocław
Imię: Tfuj Misiak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 51
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A ja? A ja tanczyłem, nie tańcze - dlaczego? Nuda, nuda, nuda. Może w miastach gdzie jest to szeroko rozwinięte jest to bardziej zachęcające niz tu - w Polsce, a bynajmniej w moim małym miasteczku.
![]() |