| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  29-08-2008, 18:06 | #41 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Ciekawi mnie pochodzenie outfitów "jego", głównego bohatera po wstaniu z łóżka i tego zabójcy. Bo już gdzieś je widziałem. I chyba nawet wiem gdzie. Fabuła zajeżdża mi super hero. 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) | 
|   |   | 
|  | 
|  29-08-2008, 19:56 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2008 Lokacja: Rokkenjima Posty: 120 Stan: Usunięty   |   I znowu kurwa znowu ten outfit assassina z AC...czy wy już nie macie innych tematów do robienia outów? Już chyba 7 osób go robiło (W tym ja...) -.- 
				__________________   Piszę poprawnie po japońsku. | 
|   |   | 
|  31-08-2008, 20:57 | #43 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 08 2008 Lokacja: Piła Posty: 17 Stan: Niegrający   |   Ahhh wymienie plusy i minusy: 1.Lokacje ładne 2.Nieraz outfity zle obrócone 3.Słownik Aragami <.< która ty klasa ?? próbowali się pisze a nie "prubowało" od słowa próba! 4.Outy nie twoje chyba widziałęm coś z Wolves On Prey? :s Ocena: Zastanawiam się i decydyuje że u mnie masz 7/10 Gz łądne lokacje robisz.. | 
|   |   | 
|  16-09-2008, 20:06 | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2008 Lokacja: W óhu. Wpisy bloga: 48 Posty: 257 Stan: Na Emeryturze Imię: Aragami Profesja: Master Sorcerer Gildia: Choosen Ones Świat: Ziemia Poziom: 66 Skille: 66/66 Poziom mag.: 66   |   Mam nadzieje ,że wiele się wyjaśni Strasznie krótki part powoli będziecie rozumieć *  *  *  *  *  *  *  * Żywioł kopera to Element Ziemii Żywioł tego typa to Element Wody. Jeżeli chcecie zgłebiać fabułe zapraszam na blog. @down Bo tam na widowni są członkowie zakonu palladynów. Saruman bo fajnie wygląda 
				__________________ \G/órnik Zabrze Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 16-09-2008 o 20:17. | 
|   |   | 
|  16-09-2008, 20:14 | #45 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 13 09 2008 Lokacja: Na zawsze Piła <3 Posty: 140 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Poziom: 89 |   Ojszz ty Aragami... Więc czemu On mówi że zobaczymy(liczba mnoga) jak jest sam i czemu to jest Saruman czy jakoś tak z Lords of the rings...?? Na dodatek WoP. Mówię ci...Outy są fayne ale lokacje the best! | 
|   |   | 
|  16-09-2008, 20:18 | #46 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 11 2005 Lokacja: Kalisz Wiek: 31 Posty: 569 Stan: Na Emeryturze   |   Krótkie !!! Postacie stoją. Tekst na ostatnim zdjęciu ma strasznie dużo błędów. Jakieś szare kreski na 3 obrazku, co to o.0? Git otoczenie ale tylko 1! Następnym razem się postaraj. 
				__________________ Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. | 
|   |   | 
|  16-09-2008, 20:29 | #47 | 
| Da Old school.  Data dołączenia: 04 12 2005 Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica Posty: 2,508 Stan: Na Emeryturze   |   Jeszcze raz to napisze: świetnie się ogląda, ale czytać po prostu NIE DA SIĘ. 
				__________________ Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.  Poradnik "Jak dojść do Demony" | 
|   |   | 
|  17-09-2008, 09:42 | #49 | |
| Użytkownik Forum |   -Zabij ! - Nie ! Teksty mnie rozwalają  Ogólnie ta część taka słaba  ( Za dużo to się tam jednak nie dzieję... "ZABIJ !" Cytuj: 

__________________   | |
|   |   | 
|  21-09-2008, 18:12 | #50 | 
| Użytkownik Forum |   Za dużo chaosu;/ Fabuła ciekawa, fajne outfity.  więc daję 8,5/10 | 
|   |   | 
|  26-09-2008, 12:18 | #51 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 02 2006 Lokacja: Bielsko - Biała Wiek: 37 Posty: 436 Stan: Na Emeryturze Profesja: Knight Świat: Nebula Poziom: 81 |  Ocena Ogladalem teraz od poczatku. POwiem tak, PLusy: -Fabuła miejscami ciekawa ale tylko miejscami. -Ładna grafika mimo duzej liczby dodatkow ładnie t owyglada. -ładne outfity. Minusy: -Prolog nie spelnia swojej roli (brak zaskoczenia, wielkiej niewiadomej, czegos co sprawi ze chcemy tu wrocic i dowiedzi sie o co chodzi) -Na poczatku male obrazki.. to strasznie wkurza. -Calosc jedzie mi tu szklana pulapka albo liberatorem xD Super hero rozwala tepych cieniasow, potem wrog z dwudziestokrotna przewaga wsadza go do wiezenia.. Potem te walki herosów na arenie itp.. Nie lubie tego  Wole zmasowane ataki.. 100 vs 100 a nie 1 vs 1 czy 1 vs 10 ;] | 
|   |   | 
|  28-09-2008, 15:19 | #52 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2008 Lokacja: W óhu. Wpisy bloga: 48 Posty: 257 Stan: Na Emeryturze Imię: Aragami Profesja: Master Sorcerer Gildia: Choosen Ones Świat: Ziemia Poziom: 66 Skille: 66/66 Poziom mag.: 66   |   Będę robić new fake więc opisze tego. Aragami wraz z Koperem próbują wyjść z Areny umierają zabici przez lwy.Aragami w tym czasie przypomina sobie śmierc rodziny.Na obrazku wspomnień widnieją teksty Władcy Ciemności.Kloner poświęca się ,żeby Sezu żył bez jego zgody.W tym czasie Darks traci rękę i używa nieznanej techniki która niszczy wroga.Dwieście lat później Sezu wstąpił do organizacji walczącą z Zakonem.Zabijają się wszyscy i na ostatnim obrazku jest tekst.Wizji początku świata. "Na początku była wojna ludzie kontra mutanty bez uczuć.Powiadam wam ,że z tych ciał ludzi powstaną kiedyś inni ludzie ,a mutanty pójdą w zapomnienie na dłuższy czas.Światem zapanuje Chaos.Człowiek okaże się być mutantem który nie jest po prostu jego psychika jest inna.Nastąpi panowanie mutantów a ludzie znikną pojawi się wybraniec.A wszystkim będzie kierowała jedna osoba." Jeżeli nie rozumiecie czegoś teraz bd tłumaczył 
				__________________ \G/órnik Zabrze | 
|   |   | 
|  28-09-2008, 16:44 | #53 | 
| Użytkownik Forum |   Trele Morele i Twoje fele :S No nic szkoda, że nie dokończysz tego Fake :S No, ale opisałeś takim szybkim streszczeniem ten Fake i jest zuo :S 
				__________________   | 
|   |   |