|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ciekawi mnie pochodzenie outfitów "jego", głównego bohatera po wstaniu z łóżka i tego zabójcy. Bo już gdzieś je widziałem. I chyba nawet wiem gdzie.
Fabuła zajeżdża mi super hero.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() I znowu kurwa znowu ten outfit assassina z AC...czy wy już nie macie innych tematów do robienia outów? Już chyba 7 osób go robiło (W tym ja...) -.-
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ahhh wymienie plusy i minusy:
1.Lokacje ładne 2.Nieraz outfity zle obrócone 3.Słownik Aragami <.< która ty klasa ?? próbowali się pisze a nie "prubowało" od słowa próba! 4.Outy nie twoje chyba widziałęm coś z Wolves On Prey? :s Ocena: Zastanawiam się i decydyuje że u mnie masz 7/10 Gz łądne lokacje robisz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Mam nadzieje ,że wiele się wyjaśni
Strasznie krótki part powoli będziecie rozumieć * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * Żywioł kopera to Element Ziemii Żywioł tego typa to Element Wody. Jeżeli chcecie zgłebiać fabułe zapraszam na blog. @down Bo tam na widowni są członkowie zakonu palladynów. Saruman bo fajnie wygląda
\G/órnik Zabrze Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 16-09-2008 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() Ojszz ty Aragami...
Więc czemu On mówi że zobaczymy(liczba mnoga) jak jest sam i czemu to jest Saruman czy jakoś tak z Lords of the rings...?? Na dodatek WoP. Mówię ci...Outy są fayne ale lokacje the best! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Krótkie !!!
Postacie stoją. Tekst na ostatnim zdjęciu ma strasznie dużo błędów. Jakieś szare kreski na 3 obrazku, co to o.0? Git otoczenie ale tylko 1! Następnym razem się postaraj.
![]() |
#47 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Jeszcze raz to napisze: świetnie się ogląda, ale czytać po prostu NIE DA SIĘ.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() -Zabij !
- Nie ! Teksty mnie rozwalają ![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za dużo chaosu;/ Fabuła ciekawa, fajne outfity.
więc daję 8,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Ogladalem teraz od poczatku. POwiem tak, PLusy:
-Fabuła miejscami ciekawa ale tylko miejscami. -Ładna grafika mimo duzej liczby dodatkow ładnie t owyglada. -ładne outfity. Minusy: -Prolog nie spelnia swojej roli (brak zaskoczenia, wielkiej niewiadomej, czegos co sprawi ze chcemy tu wrocic i dowiedzi sie o co chodzi) -Na poczatku male obrazki.. to strasznie wkurza. -Calosc jedzie mi tu szklana pulapka albo liberatorem xD Super hero rozwala tepych cieniasow, potem wrog z dwudziestokrotna przewaga wsadza go do wiezenia.. Potem te walki herosów na arenie itp.. Nie lubie tego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Będę robić new fake więc opisze tego.
Aragami wraz z Koperem próbują wyjść z Areny umierają zabici przez lwy.Aragami w tym czasie przypomina sobie śmierc rodziny.Na obrazku wspomnień widnieją teksty Władcy Ciemności.Kloner poświęca się ,żeby Sezu żył bez jego zgody.W tym czasie Darks traci rękę i używa nieznanej techniki która niszczy wroga.Dwieście lat później Sezu wstąpił do organizacji walczącą z Zakonem.Zabijają się wszyscy i na ostatnim obrazku jest tekst.Wizji początku świata. "Na początku była wojna ludzie kontra mutanty bez uczuć.Powiadam wam ,że z tych ciał ludzi powstaną kiedyś inni ludzie ,a mutanty pójdą w zapomnienie na dłuższy czas.Światem zapanuje Chaos.Człowiek okaże się być mutantem który nie jest po prostu jego psychika jest inna.Nastąpi panowanie mutantów a ludzie znikną pojawi się wybraniec.A wszystkim będzie kierowała jedna osoba." Jeżeli nie rozumiecie czegoś teraz bd tłumaczył
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trele Morele i Twoje fele :S No nic szkoda, że nie dokończysz tego Fake :S
No, ale opisałeś takim szybkim streszczeniem ten Fake i jest zuo :S