|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antica Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 69
|
![]() Są tylko 2 możliwości:
1. Graj dalej... w końcu ci się w ogóle znudzi. 2. Usuń Tibię.... i gdy o niej chociaż raz pomyślisz, wybiegnij z krzykiem na podwórko i się uspokój. yours~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można tu pisać i pisać, jest wiele sposobów, wiele konswekwencji twojego postępowania. Póki co level jest dla ciebie ważny i tak pozostanie, tego nie zmienisz tak prędko. I tobie sie nie da przetlumaczyc ze ta gra jest do dupy, gówno ci daje i takie tam... Ty chcesz grać i tyle. Na siłe nic sie nie da z tym zrobic.
Bot tutaj chyba nie pomoże, raczej sharing... taa pomyślicie ze namawiam do łamania zasad no ale niech juz strace. Mi to po częsci pomoglem - sharuje postać. Gramy na spółe przez co kiedy niegram, nieczuje potrzeby wlaczania tibii bo wiem ze tam 'level sam rośnie' bo przeciez kumpel gra. Interes korzystny dla wszystkich: nie nałogujemy sie, mamy czas na wszystko inne no i fajną postać. Moze byc tak ze niechcesz sharowac ale inaczej sie nieda, kiedy grasz sam i jestes uzaleczniony, bardzo chcesz grac nonstop to kiedy wylaczasz tibie ciagle cie do niej ciagnie, bo 'jestem offline i level mi nie leci, a kumplom pewnie leci i mnie wyprzedzą' przez co nie wytrzymujesz presji i za moment znowu wlaczasz gre. Wyprobuj to, polecam ![]() Jezeli chcesz, jest tez druga metoda - poprostu musisz obrzydzic sobie gre. Jakbyś grał do oporu, nonstop i nie przestawal w ogole, zarywał wszystkie sprawy na rl to w pewnym momencie zdalbys sobie sprawe jak dużo sobie życia spierdoliłeś a wtedy uwierz mi - gra staje sie dla ciebie obrzydzeniem, nie mozesz nawet spojrzec na ikonke tibii na pulpicie ![]() ![]() A szukanie dziewczyny na siłe nie ma sensu więc odpuść sobie ; )
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() 1.jeżeli chcesz przestac grac wogole, nie tylko w tibie:
1.1:wy***b kompa przez okno/oddaj koledze i zakaż odawać 2.jeżeli chcesz przestać grac w tibie: 2.1: usun wszystko, co kiedys laczylo cie z tibia 2.2: wywal itemy do wody/ na skale kolo thais, zeby nie dalo sie ich zabrac 2.3: pomaga zaczecie grana w cos innego, co tam chcesz 2.4: jak znajdziesz cokolwiek o tibii, zrob ile-sie-da postow spamu spod znaku "tibia to syf" |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() To jest zdecydowanie najlepszy pomysł. Po prostu skołuj sobie bota ;]
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Polska / Dębno
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Graj tyle ile możesz, aż w końcu znudzi Ci się bicie na okrągło tych samych monsterów i przestaniesz grać w Tibię.
P.S Zacznij grać w coś innego (Cs'a, Gta itp.). Coś co oderwie Cię od Tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Postaw bota. Powód? Cipsoft oszukuje nas - My oszukujmy Cipsoft. (Gdy zaczniesz padać przez masskicki i tracić dni pacca to wspomnisz te słowa). Radził bym ci ograniczyć granie. 2 lata temu w gimnazjum, miałem tak jak ty teraz, a nawet gorzej. Z tym, że przez pół roku. Zawaliłem szkołę. To co ty wyprawiasz do niczego dobrego nie prowadzi. Naprawdę, ta gra straszliwie wciąga. W dodatku ryje beret - Budzisz się z rana i przed oczami masz Tibię. Myślisz o wymarzonej dziewczynie i myśl ta miesza ci się z Tibią. Wiem coś o tym. Ja wyszedłem. Ty jeszcze masz możliwość z tego nie wychodzić, nie wchodząc w to. Więc wykorzystaj swoją szansę, bo potem, pewnie będziesz żałował i będziesz mógł co najwyżej sobie podziękować.
![]() Co do botowania. Nie przejmuj się uwagami osób krytykujących ten sposób "grania". Są to na ogół ludzie, którzy nie widzą niczego złego w siedzieniu po 10 godzin przy Tibii i chipsach. Można sobie tłumaczyć "zło botowania" na wiele sposobów, ale wszystko sprowadza się do tego, aby eliminować użytkowników takiego softu. Stary takich leszczów OLEWAJ. Lepiej, żeby nazywali ciebie Boterem, niż No-Liferem. Z doświadczenia wiem, że przy manualnym expieniu zanudzisz się na śmierć, a tak to możesz włączyć sobie BOCIK i zająć się realnym życiem, całkowicie srając na głupoty pisane przez większość forumowiczów. W szczególności są to jakieś nooby na 20lvl, które wychodzą z założenia, że wiedzą wszystko o Tibii. Fajnie. Tyle, że taki gość próbuje podważać moje zdanie na ten temat, chociaż jego całkowity exp, nie jest nawet 1/4 tego, co ja wbijam na jednym huncie. Chodź sam na mojej głównej postaci nie bocę, to mam wyrobioną swoją opinię na ten temat, gdyż widziałem już w tej grze wiele. Wystarczająco wiele, aby móc wypowiadać się na temat botów. @down A ja proponował bym ci stąd wyjść i poprosić moderatora o wykasowanie twojego posta. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 02-08-2008 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Czasem bywa tak, że temat boli... ała....
xDD naprawde widzicie sens kontynuowania wątku? Proponował bym zamknąć ten temat bo jak się ma takie problemy to forum nie pomoże. Psychiatra plx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Cały ten temat mi przypomina coś takiego :
wielkie kółko ludzi na krzesłach... i -Witam nazywam sie Zenek, jestem tibioholikiem, nie gram od 3 miesięcy... <Brawa> ~~~~~~ a do topicu... ja na twoim miejscu bym zrobił coś takiego... Wstajesz - 1h grania-expienia Po obiedzie - 1h grania-expienia Po kolacji - 1h grania-expienia Mi te 3h w zupełności wystarcza i jak znajdziesz good expisko to nawet (24lvl) 50k expa wbijesz... czyli z 1 lvl +.... później będziesz co raz więcej expa zbierał (nowe expowiska - większy lvl) i znudzi Ci sie gra... xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Trzy strony pełne porad. Może by poradnik zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blessed Sword
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
|
![]() ja fiem!11oenoen ja fiem!!1oeneo
A tak na serio,exp ile wlezie,exp,exp wkoncu powiesz tak jak ja wczoraj,dobra koniec klikania myszka po ekranie,nudne to :/" |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Paladin
Poziom: 60
Skille: 84/70
Poziom mag.: 12
|
![]() nie widzę innego rozwiązania jak bot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cytuj:
Proponuję coś typu: Grand Theft Auto, Counter, MuOnline. Ew. Pograć z rodzicami w Kurnika lub jakąś gre planszową. P.S Odradzam PES'a08 z kolegami.
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jaki sens ma zmiana uzależnienia od jednej gry na uzależnienie od drugiej? Tylko nie mówić, że w Tibię gra 8h dziennie, a w GTA będzie grać 3-4, bo gra nie robi różnicy.
|
![]() |
![]() |