![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
A co do knights online to wekszosc biega z duza predkoscia bo sa czary ktore przyspieszaja postac Pozniej na wysokim lvl zadaje sie tak duzy damage ze sie zbbija takie silne potwory jednym strzalem ja sam juz niektore tak zabijam ![]() Limenu a lineage to platna gra??
Kliknij TUTAJ Nowa tibimc, tibigg, tibiaid i inne bajery Ostatnio edytowany przez Punish - 28-05-2005 o 13:34. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Początkujący
Imię: Doosiu
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 9
Skille: 28/30
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
![]() @up o ile wiem to jest za free ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Lineage nie jest płatne, jeśli sciągasz odpowiednia wersję na odpowiedni serwer (czyt. darmową wersję na darmowy serwer ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Stormwind
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ---/ Maiori Cede
Świat: Elysia nazawsze
Poziom: 91
Skille: 97/96
Poziom mag.: 5
|
![]() Po 1 gralem w Kal i gram mam 39 lvl i wiecie co , masakra zrobienie 40 to horror w ciapki, magiem gram, ciekawie sie robi questy, gra jest prosta ale zarabianie to tez nie taka prosta sprawa, ale zaby bylo fajniej zrobilem sobie na poczatku maga pod leczenie i wyszlo mi to na tyle ze na huncie polecial mi itemki za ok 30mil i dobra laska i od tego czasu gralem juz tylko w ofensywne czary ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
A co do tych magow to oni lepsze wdzianko moga zdobyc dopiero chyba na 21 lvlu a wtedy mozna posiadac naprawde dobre czary Co to "ape"? A co do kala do zdobylem jakis 15lvl i mi sie znudzila gra
Kliknij TUTAJ Nowa tibimc, tibigg, tibiaid i inne bajery Ostatnio edytowany przez Punish - 02-06-2005 o 18:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() No i figa raz juz gralem w kal online a teraz scaignole gre i chce zalanczac no i sie scaigajopm patche i mi staje na 17 % co jest grane help pls ;/;/
Ostatnio edytowany przez Fivapo - 19-08-2005 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() ehh... gralem mam 18 level i wciaz mi sie nudzi dlatego juz w to nie gram tylko zbieram na GW ;P poprostu ta gra jest monotonna i szara mozna to tak powiedziec bo sie hamski expi...
EDIT:i takze ci potworki zabijaja inni wiec wiesz @Up niestety nie moge ci pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Ta gra jest super!!! Tibia na 19 lvl mi sie znudzila. Kal to dopiero cos! Suepr grafa, miła atmosfera (typu w czym moge ci pomoc) a nie jak w tibii (co moge ci ukrasc). Jest ogromny swiat, fajne skille, super walki, super potwory. Gadacie ze im wyzej tym trudniej. Tak samo jest w tibii. Polecam gre magiem. Magiem sie na poczatku gra trudno ale im wyzej tym ciekawiej. Ci co potrzebuja pomocy i stawiają pierwsze kroki w kalu napiszcie gg 4745299
Oto moja postac: ReVaN 32 lvl Nowy serw full g42 set +7/EB7 Mighty Joong boong stick Gildia Army In blood Scholars trinket ten z qeusta moje skille: fire magic g20 heal g3 cure g2 lighting g6 fire mastery g3 medytacja g1 shock wave g2 edit: jajo ptak g5 p.S. jakby ktos szukal gildii od 30 poziomu moge przyjąć. P.S2. TIBIA JEST DO KITU |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem gra jest extra
![]() gram sobie knightem 36 lvl a co do tych ktorzy mowia ze na 11 lvl wolno sie expi to... zal Muzyka beznadziejna to tylko ten minus... Dużo potworow bossow czeste udpade .. extra skille... A co do tych co szybciej biegaja to zalezy bo mogli sobie kpuic speed up medicine i biegac zamienionych w zwierzaka. Zarabia sie ciezko dosc ale jak juz cos wypadnia to radosc wielka ![]() Polecam kalonline wypas gierka ^^ a jak sie wam wolno expi to gracjie na prv servach : ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |