|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: ^^
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~nie ma~~
Świat: Lucera
Poziom: 83
Skille: 90/90
Poziom mag.: 6
|
![]() Boli Cię, że nie masz tyle samozaparcia żeby wyskillować się wyżej? :<
Jeśli uważasz, że używam bota to się mylisz. Przykro mi. :< Nie ładnie kogoś obrażać tylko dlatego, że jest odrobinę lepszy w piksele. Możesz sam to sprawdzić poprzez PM albo --> ctrl + r. Chętnie dodam do kolekcji ss z gie-emem. =] "Jeśli nie umiesz sobie poradzić z trapowaniem przez zwykłe moby to podaj swój nick. Przyjdę Cie zabić może coś poleci" <<-- to się nazywa ironia. "No rzeczywiście z twoimi skillami też bym sie na 3-ech magów nie rzucał..." 93 RP 93/78 81 EK 87/87 Good?? "No tak same manaski... A co jeśli masz trapa przez kilka templarów, grzeje cie 2ch magów i nage masz reda? TY oczywiście używasz manaska i w panice leczysz sie EXURĄ tak? 2-ręczna broń przy takim trapie jak wyżej to chyba samobójstwo nie?" Wyobraź sobie chara, który ma więcej niż 300hp . ;p Jeśli chcesz wiedzieć moje waste na 4h huntu EK-iem to 0-5 mf, a pallem na 25 royali całe zero. "No i po cholere to pisałeś? Napisz własny poradnik. OUP's... zapomniałem... Osoba która nie umie korzystać nawet z opcji CYTUJ ani nie może w ogólnie widocznych info o postaci znaleśc nicku to poradniku nie napisze :<" Jest gdzieś nakaz korzystania z opcji cytuj? Nie lubię nie używam. Lubisz szpinak? Smacznego. Ja nie, więc go nie jem. Nie napisze poradnika. Bo i po co? Na "sławie" mi nie zależy, a i po co mi więcej ludzi na expowisku? "Spoko sprzedawaj... A twój pojemny "musk" nie zna chyba cen na wszystkich światach he? Może na jakimś świecie u plajersów sellniesz za tyle.... A co do czasu... Możesz to odkładać do dp, a potem stojąc pod dp i nie mając ochoty iść powiedzmy expić możesz kilka sellnać..." To tak jak naab na rooku. 3h próbuje sellnać mace za 50 gp. Ktoś mu proponuje 45gp, wtedy zostaje zwyzywany i jest "chóntet". Co z tego, że ten naab nawet na ratach w te 3h nazbiera 100gp... Jesteś z tych co stoją 3/5 czasu gry pod dp i się denerwują, że wolno lvl wbijają? "A wziąłeś pod uwage że czasem na Chor expi więcej ludzi? A co zrobisz jak każdy myśli tak powierzchownie jak ty i sobie pomyśli "A chuj tam nie biore szamy bo tam sa kroko i Wyvy". Wpadasz a tu dupa bo 3x 100+ kina ubija Croco... i co wtedy? A z resztą 50 grzybów to jeszcze nie waste...." 10 huntów x 500gp = 5k he? Zjadłem zęby na lizardach. Zarobiłem tam koło 1KK (przelicz to na czas...). Nigdy nie brakowało mi food-a, a i często wyrzucałem go na ziemię. "Też nie rozumiem po co to pisałeś.... Przeciez każdy umie czytać i ty juz nie musisz przepisywać tego co ja juz napisałem.. O.K. zapomniałem o barbarianie.... I co?" Ty napisałeś, że można. Ja, że trzeba. Nico ale możesz to poprawić nie? "A wiesz że Tibia ma więcej światów niż ten twój pro serv? I wiesz że u mnie na serwie latają magowie/druidzi..." Nie nazywa się on "OTS"? Grałem na Lucerze/Morganie/Hibernie/Shiverze. "O.K. Zbieraj sobie te army i obsi lanc... Kto ci tu napisał ze nie mozesz tego zrobić?? Tak.. Najpierw stój w dp i kup shielda (5h) i sellnij Obsidian Knifa (next 5h)... Ja już wyniose z lizardów 50-60k ) za ten czas" Widziałeś kiedyś Dragona? Taki duży, zielony i się go boisz. ;< Gubi Dragon Shield-a (jaka zbieżność nazw nie?). Zazwyczaj masowo jest zabijany przez postacie o lvl-u 80+ ![]() Jeśli cena Obsidian Knife-a wynosi np. 9K to sprzedaj za 7K. Kupca znajdziesz w 5 minut, a i tak zarobisz 3k. "Nom masz racje. Ręce opadają... jak sie czyta recenzje takiego matoła jak ty... Skoro modki zaakceptowały to już twoje zdanie nic nie zmieni zawistna kur** . Do czego ci ten MLVL?? Przy 1 mlvl+ prawdopodobieństwo walnięcia tego maxymalnego hita nie zwiększa sie za bardzo..." A modki to pr0 mastah evul itd? To też ludzie, którym się mogą zdarzyć błędy. Może modek gra sorcem? Poradnik wydał mu się dobry (bo nie był na lizardach...) albo grał w Tibie 7.6< i nie wie jak jest teraz? Hat of the Mad +1mlvl Focus Cape +1mlvl Spellbook of Dark Mysteries +3mlvl or Spellbook of Enlightenment +1mlvl or Spellbook of Warding +1mlvl or Spellbook of Lost Souls +2 mlvl Siłę maga liczy się ze wzoru 1 x lvl + 4 x mlvl Jak widać maksymalnie możesz mieć +5 , a to bardzo dużo. "A zauważyłeś ze tam napisałem ze najlepiej zacząć z Ank?? Czytaj człowieku bo sie sam gubisz.... Tak.. ty myślisz ze mi coś udowodniłeś... A udowodniłes nie mi, tylko kazdemu z forum ze to ty gówno wiesz .. Gdybym ja gówno wiedział, to uwierz ze ten poradnik byłby jeszcze w dziale "wasze propozycje poradników" a nie tutaj... Tylko czemu sam nie napisałeś wcześniej poradnika skoro all wiesz lepiej?? I jak masz mi coś jeszcze do powiedzenia to pisz na PW bo nie chce mi sie tu bawić w cytowanie takich idiotów... Żegnam " Najlepiej z ANK. ALE poradnik ma opisywać wszystkie alternatywy, bo takie są jego ZAŁOŻENIA! Co do przeniesienia poradnika patrz wyżej. Nie napisałem bo... Patrz wyżej. Powtarzasz się. ![]() Boisz się mnie? Pióro potrafi być ostrzejsze od miecza, ale żeby bać się potyczek słownych? Fail... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 86/85
|
![]() Ehh. Tak jak już napisałem wcześniej pisz na PM bo tutaj robisz tylko zbedny syf
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Endrek_Knight - 11-09-2008 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Venore
Imię: ^^
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~nie ma~~
Świat: Lucera
Poziom: 83
Skille: 90/90
|
![]() Ten temat służy, żeby wypowiadać się na temat poradnika. I ja to robię. =]
Przyczepiłeś się, że jestem maniak? Nie twój interes. Rozmawiamy o PORADNIKU a nie o tym ile JA gram. Ale powiem Ci, że można skillować i robić przy tym wiele innych rzeczy np odrabiać zadanie domowe. A moje postacie pamiętają czasy 7.6, a są w okolicach 100 lvl-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Poziom: 81
Skille: 86/85
|
![]() Miałeś pisać coś o poradniku... A nie mówić mi jak dawno temu zostałeś pochłonięty pixelami... Spoko wypowiedziałeś sie na temat poradnika 2 twoje posty temu.. I nie pisz tu wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() POPROSTU SUPER PORADNIK
![]() ![]() ![]() ![]() żal mi tych ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: ptb.
Gildia: Legendary Friends
|
![]() 9/10
A dlatego, że jestem przeciwnikiem pisania tak dokładnych poradników. Potem na respa będzie się wbijać full ludu i już nie będzie to taki elo exp. Szczególnie na servach non-pvp. Ale szacun za poświęcony czas na to ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() wrażenia sa wrecz niesamowite,bardzo ulatwiles mi zycie dziekuje poradnikk naprawde kapitalny!
|
![]() |
![]() |